Görümce

mmavi_21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
645
236
33
34
Kızlar benim derdim görümce aslında dertte sayılmaz kendisini çok severim görümceden ziyade bir arkadas bir dost gibi görürüm kendisini hep belkide bu yüzden oluyo hepsi konuya geçeyim onda gördüğüm 2 konuya takılmıs durumdayım 1.5 yıllık evliyim ve kapalıyım görümcemde kapalı herkeste oldugu gibi benimde anne emeği olan çemberlerim iğne oyalı örtülerim var sorun şu ki ben o çemberlerimi nişanda gelen bohça sandı oluyor ya ona koymustum ve o sandığımda ayrı boş bir odamda duruyor o sandığım büyük çeyiz sandığım ütü masam vs görümcem bize geldiği zaman orda sandın içinde çemberlerim olduğunu biliyor ve gidip ordan çember alıyor örtünmek için. diyebilirsiniz ki ne var bunda alsın şöyle bir durum var ben zaten misafir için ayrı ayrı çemberler örtüler ayırıp seccadelerimin olduğu yere koydum yani onun içindeki çemberler annemin el emeği göz nuru olan benim için özel yaptı çemberler bazen oluyor ben takmaya kıyamıyrm onun başında görüyorum artık ipin ucunu alamadım ve bana sormuyor sorsa seccadelerin içinde var ordan alabilrsin dicem eli oraya alısmıs bir kere
bir gün annemin bize geldiği zaman laf arasında anlattım kabaca oda gitti çok özelleri seçti büyük sandığa kaldırdı burdan sen kullancan zaman alırsın diye (ben kendi evimde kendi kullancam eşyamı nie saklama gereği duyuyorum ve her seferinde o koca sandı aç kapa yapıyorum ) ama kalanlarda çok özel misal bir aksam yine misafir var rahmetli annanemden kalma bir çemberim vardı onunda kullandı saklıyordum o aksam elime aldım takmaya kıyamadım belki birsey olur die bıraktım baska taktım sonra onun basında gördüm şok oldum tabi birsey diyemedim ama bu bir değil iki değil artık nasıl dim nasıl yapım bilemedim onların özel olduğu takılmaması garektiğini sanırım düsünmüyor bandığı alıp yatak odama koymayı düsündüm orasıda ayrı bir olay zaten şöyleki bize geldiği zaman misafir gelicekse ya da biz dısarı çıkıcaksak hiç çekinmeden yatak odama gider makyaj malzemelerimi kullanır sorun malzemeleri kullanmasında değil istedi kadar kullansın sorun yatak odama o kadar rahat girmesinde birde sandığı odaya alırsam birde o sebepten girip çıkıcak bu ikisinden nasıl vazgeçiricem onu

Sandığı kilitleyin odayı da kilitleyin sorarsa kuzenim yada ablam yada komşum gelip giriyor izinsiz hic hazzetmem bu durumlardan ben yapmıyorsam başladı da bana yapmasın diye laf vurun.yoksa sinirleriniz yipranir

Cok basit bi onerim var madem yadigar ve sık kullanmiyorsun hurclarin icine alip bazalarin altina sakla .. gorumcenide seviyormussun bunun icin tartisma ortami yaratma .. yatak koltuk kanepe altlarinada bakmaz herhalde
Sorun o zaten ben misafur geldikce kullanıyorum hem benim rahat alabilcem yerde olmalı hem onun ulasamica bi yerde olmalı normalde evde basımı örtmem ama misafir geldiği zaman örtüyorum ve evet tartıssmak istemiyrm bu sebepten

Yaziyi yazinca lutfen imla kurallarina azicik dikkat edin.. okuyana eziyet oluyor zira..
Sorununuza gelirsek neden bu kadar yani makyaj malzemelerinizi izinsiz kullanacak kadar samimi olma gereksinimi diyuyorsunuz.. azicik sınır koyun, gorumceniz belli ki samimiyetinize guvenip ve ses cikarmayacaginizi bilip de boyle hareket ediyor..
Azicik çıtlatin, mesela ben o ortuyu basinda gorseydim dayanamazdim herhalde, az once takacaktim onu da kiyamadim annannemin emegiydi de derdim ki anlasin..
Bu sekilde davranmasi sizi rahatsiz ediyorsa artik uyarmanin zamani gelmis demektir..

Eşyalara ne kadar da çok anlam yüklüyorsunuz. Herkesin çeyizinde bir sürü şey var kullanılmadan öylece duruyor. Bence kullanılsın ki o eşya da anlam kazansın ama yeni evlisiniz o nedenle çemberileriniz de kıymetli

Bir arada yaşıyorsunuz sanırım. Çember ne oluyor bilmiyorum ama neden karşınıza alıp konuşmuyorsunuz? Kendinizi sinirlendiriyorsunuz bu şekilde hem arkadaş gibiyiz de demişsiniz zaten.
Yok bi arada yasamıyoruz zaten o yüzden bu kadar takılıyorum ya çember yazma bas örtüsü siz hangisini diyorsanız artık

İyi de söylesene. Ben misafir gelince yatak odamı kilitlerim kimse de girilmeyeceğini bilir. Siz de öyle yapın.

Yatak odanın kapısını kilitle. Görümcen evine gelir gelmez eline senin seçtiğin çemberi ver. Bir daha ki gelişinde de o almaya yeltenmeden çemberini ütü masasının üstüne koydum canım ordan al de. Ne şiş yanar ne kebap...

Politik davranin ,yaninda kendimi gundelik kullanmaya ve ya misafir gelince vermeye yeni tulbent alicam ,etrafina hazir fisto gecicem ,
Evdekiler annemden yadigar hatira gozuyle bakiyorum diyin,
Yaninda konu acin bir arkadasin makyaj malzemesini birisi kullanmis kiz mikrop kapmis ,sen sakin kimseye kullandirtma birindende kullanma diyin ,
Bir arkadasinizin sikayeti gibi esinin ailesinden herkes cat kapi yatak odasina daliyormus ,kiz ozelim var diye utaniyor ,bende dedim ne sansliyim esimin ailesi cok dusunceli hic yapmaz ,bekarsa allah senin gibi gorumce sanada nasip etsin de birde saril op ,

Madem kullanmaya kıyamıyorsun paketle kaldır gardrobun üstüne.

Rahmetli oldu annem. Patiklerim, çoraplarım, yeleklerim hep annemin emeği. Gelen olduğunda ayakları soğuk almasın diye veriyorum. Annemin canına rahmet olsun.

Şimdi ben annemin patiklerine ihanetmi etmiş oluyorum!

Bazen çok abartıyorsunuz.

Sanırım sandık oturma odası ya da salonda duruyor.

Görümceniz de o sandığı çemberlerinizi sakladığınız bir yer olarak görüyor. İhtiyaç olunca da çıkarılabilir diye düşünmüş demek ki.

Sandığınızı yatak odanıza almakla başlayın önce. Misafir gelince de (görümce dahil) yatak odanızın kapısını kapatın. Birisinin açma sesini duyar duymaz hemen kapıda bitin. "Canım, bir şey mi lazım, bana söyle ben vereyim, sen kendi başına girme odama lütfen" deyin.

Kızlar benim derdim görümce aslında dertte sayılmaz kendisini çok severim görümceden ziyade bir arkadas bir dost gibi görürüm kendisini hep belkide bu yüzden oluyo hepsi konuya geçeyim onda gördüğüm 2 konuya takılmıs durumdayım 1.5 yıllık evliyim ve kapalıyım görümcemde kapalı herkeste oldugu gibi benimde anne emeği olan çemberlerim iğne oyalı örtülerim var sorun şu ki ben o çemberlerimi nişanda gelen bohça sandı oluyor ya ona koymustum ve o sandığımda ayrı boş bir odamda duruyor o sandığım büyük çeyiz sandığım ütü masam vs görümcem bize geldiği zaman orda sandın içinde çemberlerim olduğunu biliyor ve gidip ordan çember alıyor örtünmek için. diyebilirsiniz ki ne var bunda alsın şöyle bir durum var ben zaten misafir için ayrı ayrı çemberler örtüler ayırıp seccadelerimin olduğu yere koydum yani onun içindeki çemberler annemin el emeği göz nuru olan benim için özel yaptı çemberler bazen oluyor ben takmaya kıyamıyrm onun başında görüyorum artık ipin ucunu alamadım ve bana sormuyor sorsa seccadelerin içinde var ordan alabilrsin dicem eli oraya alısmıs bir kere
bir gün annemin bize geldiği zaman laf arasında anlattım kabaca oda gitti çok özelleri seçti büyük sandığa kaldırdı burdan sen kullancan zaman alırsın diye (ben kendi evimde kendi kullancam eşyamı nie saklama gereği duyuyorum ve her seferinde o koca sandı aç kapa yapıyorum ) ama kalanlarda çok özel misal bir aksam yine misafir var rahmetli annanemden kalma bir çemberim vardı onunda kullandı saklıyordum o aksam elime aldım takmaya kıyamadım belki birsey olur die bıraktım baska taktım sonra onun basında gördüm şok oldum tabi birsey diyemedim ama bu bir değil iki değil artık nasıl dim nasıl yapım bilemedim onların özel olduğu takılmaması garektiğini sanırım düsünmüyor bandığı alıp yatak odama koymayı düsündüm orasıda ayrı bir olay zaten şöyleki bize geldiği zaman misafir gelicekse ya da biz dısarı çıkıcaksak hiç çekinmeden yatak odama gider makyaj malzemelerimi kullanır sorun malzemeleri kullanmasında değil istedi kadar kullansın sorun yatak odama o kadar rahat girmesinde birde sandığı odaya alırsam birde o sebepten girip çıkıcak bu ikisinden nasıl vazgeçiricem onu

Back
X