- 13 Eylül 2015
- 21.898
- 68.796
- 598
A asksin sen kayınvaliden doğuma gittiğin zamanda mı bakmam,kızımın çocuğuna bakacağım dedi,doğuma gittiğin zaman olsun bakardı bence,eşinin annesiyle arası nasıl,o kadarda mı hatırı yok yani?kadin bakamam demiyo ben bak demedim zaten destek olmasini bir hastaneye gittigimde geride 2 cocuk var ben kiziminkine bakicam diyo benimki haksiz dusuncemi
2 cocugumdada 1 bardak su gormedim ama ailem vardi ihtiyac duymuyodum cocuklarimin uzerinde 1 gunluk hakki yok ben ne zaman bak markete gideyim bile desem bende durmuyolar ben bakamam diyo ama halbuki duran cocuklar kime biraksam ama arkadaslar anlamiyo bir cocugum hastayken digerine bile bakmiyoduki oburunu doktora gotureyim aldirdiktan sonra cocuklar ve ben hasta olduk onlar ates icinde bende igneler vuruluyorum sirf oburune bakiyo diye 10 gun kapimizi acmadi bukadar seyi yasayinca nasil cesaret edebilirim evet bende aldirmaya merakli degilim ama onu dusunurken digerleride benim cocugum yapamiycagima inandim o an icin o mantikliydi ama yargilayan cok olduA asksin sen kayınvaliden doğuma gittiğin zamanda mı bakmam,kızımın çocuğuna bakacağım dedi,doğuma gittiğin zaman olsun bakardı bence,eşinin annesiyle arası nasıl,o kadarda mı hatırı yok yani?
Valla yaBu mantikla gorumce de suclu cocugun aldirilmasinda degil mi :) gulsem mi aglasam mi bilemedim. Kv'ye hastaliginda yasliliginda bakmak zorunda degilim o benim oz annem degil diyenler cocuguma kv bakmadi diye aldirdim diyor. Bir de omru boyunca gorusmeme karari aliyor.
InsAllah 4.ye Hamile kalmaz da onun da katili olmaz. Kalirken önlem yok ama dogmamasi icin her turlu seyi uyguluyor.Valla ya
Görümce doğurmasaydı kv onun çocuğuna bakmak zorunda kalmazdı
Konu sahibinin çocuğuna bakardı oda aldırmazdı bu mantıkla
Sinirlerim bozuldu yemin ederim
Yaparken kv deye sormadıysan aldırırkende onu suçlayamazsın dicem gene anlamayacak
Vazgeçtim
Bazı gelinler düşman başına gerçekten
kv suclama senin dedigin bir laf ben zor gunumde ne kadar yanimda olduklarini gordum aslinda yapabildigi ama yapmak istemediklerini gordum anlatin bakalim siz cokmu iyi gelinsiniz ben kotu gelimn olsaydim 2 cocugumda 1 bardak su gormedim ona yaygara cikarirdim 3.ye gelene kadar ben onun yuzunden aldirdim demedim bana destek olmadilar bende bakamiycagima inandim aldirdim cok konusuyosunuz bakalim 3 ten fazla cocugunuz olunca dogurucakmisiniz kimse bilerek hamile kalip aldirmazValla ya
Görümce doğurmasaydı kv onun çocuğuna bakmak zorunda kalmazdı
Konu sahibinin çocuğuna bakardı oda aldırmazdı bu mantıkla
Sinirlerim bozuldu yemin ederim
Yaparken kv deye sormadıysan aldırırkende onu suçlayamazsın dicem gene anlamayacak
Vazgeçtim
Bazı gelinler düşman başına gerçekten
bu sozler seni tekrar bulur umarim allah katinda peki gunah almak iftira varmi acaba hani ben kotuyum ya katilimyaInsAllah 4.ye Hamile kalmaz da onun da katili olmaz. Kalirken önlem yok ama dogmamasi icin her turlu seyi uyguluyor.
He canım hekv suclama senin dedigin bir laf ben zor gunumde ne kadar yanimda olduklarini gordum aslinda yapabildigi ama yapmak istemediklerini gordum anlatin bakalim siz cokmu iyi gelinsiniz ben kotu gelimn olsaydim 2 cocugumda 1 bardak su gormedim ona yaygara cikarirdim 3.ye gelene kadar ben onun yuzunden aldirdim demedim bana destek olmadilar bende bakamiycagima inandim aldirdim cok konusuyosunuz bakalim 3 ten fazla cocugunuz olunca dogurucakmisiniz kimse bilerek hamile kalip aldirmaz
konu basligi onlarla ilgiliydi bende boyle birsey yasadim bu yuzden konusmuyorum dedim normal olan bu degilmi konu buydu zatenHe canım he
Sen okuduklarını anlıyor musun gerçekten
Dön de bir oku yazdıklarını
Sen çocuğu aldırmayı kv dene bağladığın için açılmadı mı bu konu
valla dogrusuyla yanlisiyla benim hayatim bana ders vermeye calisanlar donun kendi yanlislariniza bakin eminim icinde boguluyosunuzdurkonu basligi onlarla ilgiliydi bende boyle birsey yasadim bu yuzden konusmuyorum dedim normal olan bu degilmi konu buydu zaten
Çocuk bakmak kolay demiyoruz sanabana tek basina bakilir diyenler hepiniz bakmaya gelince yaniniza birini alirsiniz herkes kendi hayatina baksin ben cevap verme geregi duydugum icin verdim ama anlamayana davul zurna az yasayan bilir
Şiştim yemin ederimtamam bana yardim edemezmis bende tak basima yardimsiz bakamiycagimi dusundum anlamadiginiz ne var merak ediyorum normali bumu olmali tek basina olan insana destek olmakmi bakmak demiyorum destek olmak valla anlamiyosunuz ya siz ayni seyi yasasaydiniz a cok normal bana bakmasada olur kizina baksin yeter dersiniz dimi gidin isinize ya sadece laf soylemek icin soyluyosunuz bosa yazmayin daha cevap vermeme gerek yok anlamiyosunuz
tamam bana yardim edemezmis bende tak basima yardimsiz bakamiycagimi dusundum anlamadiginiz ne var merak ediyorum normali bumu olmali tek basina olan insana destek olmakmi bakmak demiyorum destek olmak valla anlamiyosunuz ya siz ayni seyi yasasaydiniz a cok normal bana bakmasada olur kizina baksin yeter dersiniz dimi gidin isinize ya sadece laf soylemek icin soyluyosunuz bosa yazmayin daha cevap vermeme gerek yok anlamiyosunuz
Bakabilirmiydin,bence bakardın,sana 2 3 gün yardımcı olabilecek bir komşun bari olsaydı gerisini hallederdin.Yardım bulamamaya gelince bil ki, çoğu insan senden farklı değil.Bugün hastanedeydim2 cocugumdada 1 bardak su gormedim ama ailem vardi ihtiyac duymuyodum cocuklarimin uzerinde 1 gunluk hakki yok ben ne zaman bak markete gideyim bile desem bende durmuyolar ben bakamam diyo ama halbuki duran cocuklar kime biraksam ama arkadaslar anlamiyo bir cocugum hastayken digerine bile bakmiyoduki oburunu doktora gotureyim aldirdiktan sonra cocuklar ve ben hasta olduk onlar ates icinde bende igneler vuruluyorum sirf oburune bakiyo diye 10 gun kapimizi acmadi bukadar seyi yasayinca nasil cesaret edebilirim evet bende aldirmaya merakli degilim ama onu dusunurken digerleride benim cocugum yapamiycagima inandim o an icin o mantikliydi ama yargilayan cok oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?