• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümceeee

Ben görümceyim bizim gelin de sizin görümceniz yaptıklarını bana yapıyor...
1. Hangi marka ayakkabı alsam gıdıp aynı yerden ayakkabı alıyor
2. Sureklı kullandıgım bı esarp markadı var gıdıp aynısından alıyor
3. Bi kabanım vardı aynı markadan gıdıp o da almış..
4. Ben oturursam oturuyor kalkarsam kalkıyor...

Aynı sekılde nısanlım ve aılem senı taklıd edıyor sevınmeslısın doyorlar da... Ben cok sıkıldımmm... Nedır bu yaaa... Ne yapmaya çalışıyor...

Sıze gelınce dmekkı bunun gorumcelıkle alakası yok... Kısılıkler boyle demekkı cunku bunu bana yapan gelin...
Tabikide bunun gorumcelikle gelinlikle eltilikle ilgisi yok Bana yapan kişi görümcem Size yapan gelininiz.Asıl sorun bunu yapan kişilerde ve bizim bundan son derece rahatsız olmamız .

ben genelde biriyle sıkıntı yaşarsam rahatsızlığımı asla dolaylı yoldan söylemem
direk şu sebeplerden görüşmek istemiyorum der kesip atarım o kadar yüreğim yok açıkçası
dolaylı yolu bulup çözüm bulayım
Öyle bir insanki bir şekilde hep kazanan olur Ne derseniz deyin a deyin b der b deyin c der susmaz ve durmaz.Ah ahhh nasıl yıldım bir bilseniz

görümcenizin kocası ne hakla size ters ters bakıyor? kocanızın bundan haberi var mı?
mesafeli olun eve almayın bahane uydurun ve açık açık kıyaslamayalım çocukları onlar beraber büyüyorlar deyin
Haberi olanı var bende ama bi yanlış yapmışımdırki bakıyodur diye düşünüyor. Bazıları böyle büyüyor çünkü kadın ezilmeli kpcaya cvp vermemeli verirse dik başlı çünkü o evliliğe layık değil.

Eee laf diyemem kocam demez alttan alır üzmek.istemiyorum kırmak istemiyorum taşınamam vs ..Başka çare yok o zaman katlanacaksn
Sıkıntı karşı tarafın susmami yada onunla onun tarzında bağırarak konusmamami eziklik olarak görmesi.Benim yapım kimseye kırıcı konuşamamak Sonuç kırılan ben oluyorum Haklısınız katlaniyorum

Sıkıntı karşı tarafın susmami yada onunla onun tarzında bağırarak konusmamami eziklik olarak görmesi.Benim yapım kimseye kırıcı konuşamamak Sonuç kırılan ben oluyorum Haklısınız katlaniyorum
Cirkefe cirkef olacaksın arkadaşım başka olur yolu yok

Maalesef varlar ve ne yaparsam yapayım düğün mevlid vb.ortamlarda zorunlu biraraya geliyoruz.Tek çare taşınmak onada şu an maddi olarak hazır degiliz
Iyi de bu şekilde yaşamak daha mı iyi ?
Gidin gerekirse part değil ful çalışın her şeyden kisin biriktirin ama tasinin o evden.
Gerekirse küçük bi eve çıkın ama huzurunuz yerinde olsun.
Inanın bu şekilde ruh sağlığınız bozulur paradan daha ağır bedeller ödersiniz.
Ayrıca buradaki hiçbir tavsiye işe yaramaz bu insanlarla baş edemezsiniz tek çözüm taşınmak fazla naifsiniz çünkü.

Umurumda olmazdı. Kendi kendine hasetinden çatlasın dursun. Akli sira o nohit kadarcik beyniyle laf soktugunu sandigi zamanlarda da he he diyip geçerim ki umurumda olmadığını anlasın öyle bir hava ver. Laflarinin sana dokunduğunu asla belli etme. Ben boyle sinir etmeyi daha cok seviyorum laf yarisina girmektense :)

Merhabalar aranıza yeni katıldım Uzun süredir burada açılan konuları ilgi ile takip ediyordum Üye olmam bugüne kısmet oldu
Kendimden kısaca bahsetmek ve konuma geçmek istiyorum .Yorumlarınız benim için çok önemli. Evli iki çocuk annesiyim. Part time çalışıyorum .Aile apartmanında yaşıyorum. Bir katında k.validemvalidemler diğerinde görümcemler birindede biz yaşıyoruz .Sanırım bu kadar bilgi şimdilik yeterli.
Konuma gelecek olursam başlıktan da anlaşıldığı gibi bana huzur vermeyen gorumcem. Olur olmaz her konuda beni elestiriyor ve bende eleştirdiği herşeyi kendi yapıyor.
Ben gorumcemdem daha önce evlendim.
Benim ilk doğumum sezeryan oldu
Gorumcem ortalığı ayağa kaldırdı Asla sezeryan yapmayacakmıs. Bu laf üstüne 2 sezeryan yaptı .Evime stor yaptırdım .Çok çirkin olduğunu söyledi mBütün evine stor yaptırdı. Koltuk aldım aynı renk aldı .
Mutfak dolabı yaptırdım aynısını yaptırdı .
Veee son olarak oğlumun sünneti için aldığım elbiseyi görmek istedi .Gösterdim Aynı model elbise aldı.
Bu durum artık beni çok rahatsız ediyor
Eşime söylediğimde seni örnek alıyor ne olacak diyor.
Bense taklit edilmekten yoruldum .Aynı apartmanda yaşamasak sorun değil ama beni her gördüğünde laf sokması üstümü başımı süzmesi k.validemi bana karşı doldurması onun eşinin bana laf sokması ters ters bakması beni çok bunalttı
Artık evime gelecek diye ödüm kopuyor.
Her geldiğinde heryere yiyecek gibi bakıyor. Sonrada gördüğü herşeyin aynısını yapıyor. İkram ettiğim yiyeceklere hep bir kusur buluyor
Çocuklarımızı kıyaslıyor. Bense çocukların hiçbir konuda kıyaslanmasından hoşlanmam.
Onu tatlı ama net bir dille uyarmak istiyorum. Ama ne demem gerektiğine karar veremiyorum.
Rica etsem bana fikir verir misiniz?
Bu arada telefonumdan yazdım Yazım hatalarım olduysa kusura bakmayın.
Rahatsız bu görümce, kendiyle barışık değil. Seni taklit etmesi kendisini yetersiz görmesinden kaynaklanıyor. Hal ve tavırları görümcenin kompleksli birisi olduğunu ve sizi kıskandığını gösteriyor. En kötüsü de bu kadar içiçe yaşamak.

Kardeşinin düğününde gelini kıskandığı için gelinlik giyip kardeşinin kolundan çıkmayan görümce gördüm ben. :KK43:

Rahatsız bu görümce, kendiyle barışık değil. Seni taklit etmesi kendisini yetersiz görmesinden kaynaklanıyor. Hal ve tavırları görümcenin kompleksli birisi olduğunu ve sizi kıskandığını gösteriyor. En kötüsü de bu kadar içiçe yaşamak.

Kardeşinin düğününde gelini kıskandığı için gelinlik giyip kardeşinin kolundan çıkmayan görümce gördüm ben. :KK43:
Ben isterdim ki arkadaş olalım Beraber kahve içelim dertleselim Ne umdum ne buldum Eşimle ilk tanıştığımız da kız kardeşi olması çok hoşuma gitmişti Ama isteme nişan vb.. Gerçek yüzü ortaya çıktı Yıllardır bana söylemediği acı söz kalmadı.
Evlendi yine kurtulamadık K.validem illa bizim apartmana yerleştirdi kızını Sonuç kızı ile onlar mutlu Ben mutsuz

Umurumda olmazdı. Kendi kendine hasetinden çatlasın dursun. Akli sira o nohit kadarcik beyniyle laf soktugunu sandigi zamanlarda da he he diyip geçerim ki umurumda olmadığını anlasın öyle bir hava ver. Laflarinin sana dokunduğunu asla belli etme. Ben boyle sinir etmeyi daha cok seviyorum laf yarisina girmektense :)
Genelde yüz göz olmayalım diye cevap vermem Hoş istesemde onun gibi kırıcı sivri kelimelerim yok benim.Resmen anne kız kasıtlı anlaşıp aynı konu üstüne üzerime gelip bundan mutlu oluyorlar.Bu arada buraya yazmak benimle fikirlerinizi paylaşmanız çok iyi geldi bana kk ne teşekkürler.

Merhabalar aranıza yeni katıldım Uzun süredir burada açılan konuları ilgi ile takip ediyordum Üye olmam bugüne kısmet oldu
Kendimden kısaca bahsetmek ve konuma geçmek istiyorum .Yorumlarınız benim için çok önemli. Evli iki çocuk annesiyim. Part time çalışıyorum .Aile apartmanında yaşıyorum. Bir katında k.validemvalidemler diğerinde görümcemler birindede biz yaşıyoruz .Sanırım bu kadar bilgi şimdilik yeterli.
Konuma gelecek olursam başlıktan da anlaşıldığı gibi bana huzur vermeyen gorumcem. Olur olmaz her konuda beni elestiriyor ve bende eleştirdiği herşeyi kendi yapıyor.
Ben gorumcemdem daha önce evlendim.
Benim ilk doğumum sezeryan oldu
Gorumcem ortalığı ayağa kaldırdı Asla sezeryan yapmayacakmıs. Bu laf üstüne 2 sezeryan yaptı .Evime stor yaptırdım .Çok çirkin olduğunu söyledi mBütün evine stor yaptırdı. Koltuk aldım aynı renk aldı .
Mutfak dolabı yaptırdım aynısını yaptırdı .
Veee son olarak oğlumun sünneti için aldığım elbiseyi görmek istedi .Gösterdim Aynı model elbise aldı.
Bu durum artık beni çok rahatsız ediyor
Eşime söylediğimde seni örnek alıyor ne olacak diyor.
Bense taklit edilmekten yoruldum .Aynı apartmanda yaşamasak sorun değil ama beni her gördüğünde laf sokması üstümü başımı süzmesi k.validemi bana karşı doldurması onun eşinin bana laf sokması ters ters bakması beni çok bunalttı
Artık evime gelecek diye ödüm kopuyor.
Her geldiğinde heryere yiyecek gibi bakıyor. Sonrada gördüğü herşeyin aynısını yapıyor. İkram ettiğim yiyeceklere hep bir kusur buluyor
Çocuklarımızı kıyaslıyor. Bense çocukların hiçbir konuda kıyaslanmasından hoşlanmam.
Onu tatlı ama net bir dille uyarmak istiyorum. Ama ne demem gerektiğine karar veremiyorum.
Rica etsem bana fikir verir misiniz?
Bu arada telefonumdan yazdım Yazım hatalarım olduysa kusura bakmayın.
böylesi tatlı dilden anlamaz tatlım ağız dolusu vuracaksın lafın altında kalmıcaksın kıskanç bir görümce olduğunu dile getireceksin yüzüne karşı hatta o nasıl eleştiriyorsa sende onu eleştireceksin kıyafete gelince erşnde olsam başka elbise alır saklardım şoke olsun

Ben isterdim ki arkadaş olalım Beraber kahve içelim dertleselim Ne umdum ne buldum Eşimle ilk tanıştığımız da kız kardeşi olması çok hoşuma gitmişti Ama isteme nişan vb.. Gerçek yüzü ortaya çıktı Yıllardır bana söylemediği acı söz kalmadı.
Evlendi yine kurtulamadık K.validem illa bizim apartmana yerleştirdi kızını Sonuç kızı ile onlar mutlu Ben mutsuz
O tip bir insanla başetmenin yolu onun davranışlarına beklediği tepkiyi vermemek. Kendimden örnek vereyim. Benim çocuğum yok. Olmayacakta, menapoza girdim sayılır. Benimle devamlı alışverişi olan bir kadın tıpkı sizin görümce gibi yapmayı denedi. Çocuğumun olmadığını da biliyor ya. Yer yokmuş gibi gelip senin çocuğun yok değil mi deyip yanımda çocuk sevmeler falan. Beni kıskandırmak derdinde. Onun istediği benim mutsuz olmam. Ama ben yanına gidip çocuğu kucağıma aldım. Bu sevilmez mi, ne şirin ne tatlı şey deyip sevmeye başlayınca nasıl bozuldu. İş yerime sürekli geliyordu ve sürekli bozulmuş olarak geri dönüyordu. Sonra pes etti.

O tip bir insanla başetmenin yolu onun davranışlarına beklediği tepkiyi vermemek. Kendimden örnek vereyim. Benim çocuğum yok. Olmayacakta, menapoza girdim sayılır. Benimle devamlı alışverişi olan bir kadın tıpkı sizin görümce gibi yapmayı denedi. Çocuğumun olmadığını da biliyor ya. Yer yokmuş gibi gelip senin çocuğun yok değil mi deyip yanımda çocuk sevmeler falan. Beni kıskandırmak derdinde. Onun istediği benim mutsuz olmam. Ama ben yanına gidip çocuğu kucağıma aldım. Bu sevilmez mi, ne şirin ne tatlı şey deyip sevmeye başlayınca nasıl bozuldu. İş yerime sürekli geliyordu ve sürekli bozulmuş olarak geri dönüyordu. Sonra pes etti.
Bizi tanımadiklarımızdan çok tanıdıklarımız üzdü Onlar bizim kırılgan yerlerimizi daha iyi bilip daha acımasız davranıyorlar Mutsuz ederek mutlu olmaları çok çok çirkin Kıskandırmaya çalışması ise kötü niyetinin göstergesi.Bu tarz insanlardan yoruldum bıktım

Bizi tanımadiklarımızdan çok tanıdıklarımız üzdü Onlar bizim kırılgan yerlerimizi daha iyi bilip daha acımasız davranıyorlar Mutsuz ederek mutlu olmaları çok çok çirkin Kıskandırmaya çalışması ise kötü niyetinin göstergesi.Bu tarz insanlardan yoruldum bıktım
Belalarını arıyorlar. Bulacaklarda...

böylesi tatlı dilden anlamaz tatlım ağız dolusu vuracaksın lafın altında kalmıcaksın kıskanç bir görümce olduğunu dile getireceksin yüzüne karşı hatta o nasıl eleştiriyorsa sende onu eleştireceksin kıyafete gelince erşnde olsam başka elbise alır saklardım şoke olsun
Keşke ağız dolusu laf edebilsem ama yok yok benim elim ayağım titremeye başlıyor Bir başlasam içim öyle doluki.Giysi saklama önerinizi pek beğendim Teşekkürler.

Öyle bir insanki bir şekilde hep kazanan olur Ne derseniz deyin a deyin b der b deyin c der susmaz ve durmaz.Ah ahhh nasıl yıldım bir bilseniz
herkesin gözünde haklı o olsun hiç susmasın sizin istediğiniz uzat durmak değil mi
siz tek kelime söylersiniz o yüz kelime kurar sizin tek kelimenize karşı verebileceği yüz kelime olsun
tek kelimeyle her şeyi bitirip uzak durabilirsin sonrası sizi hiç ilgilendirmemeli sanırım bu yapı meselesi
şahsen ben o tek kelimeden sonra hiç düşünmem kim bana hak verdi vermedi ya da kurduğu o yüz kelimede
neler var hiiiiç ilgimi çekmez

Aynı apartmanda yaşamasak mesafe koyabilirdim.Maalesef ister istemez bir şekilde biraraya geliyoruz.Ve o hiçbir fırsatı kaçırmıyor.Giydiğim gömlek pantalonu eleştiriyor.Olmadı kendini övüp övüp hiç susmuyor.Yorumunuz için teşekkür ederim.
Biri benım kucuk görümcemimi tarif etmiş ne :D Ama ben sanane diyorum direk hiç vakit kaybetmeden sanane abla diyorum :D Ama hırsını alamıyo huylu huyundan gecmez.

Back
X