Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Biri benım kucuk görümcemimi tarif etmiş ne Ama ben sanane diyorum direk hiç vakit kaybetmeden sanane abla diyorum Ama hırsını alamıyo huylu huyundan gecmez.
Görümcemin bir benzeri daha mı Dayanılır gibi değil Evet evet sanane demem gerek
Birde bunu denemeliyim Ama giysi eşya vb..gibi konularda elim kolum bağlı Sadece yukaridaki üyelerin güzel önerilerini deneyebilirim
Ben ciddi oranda sinmiş yılmış durumdayım Çünkü hiçbir şekilde durmuyorlar Diyorumki bende şöyle bir atar yapabilsem ama atar yapmadan bayılacak gibi oluyorum
Ben ciddi oranda sinmiş yılmış durumdayım Çünkü hiçbir şekilde durmuyorlar Diyorumki bende şöyle bir atar yapabilsem ama atar yapmadan bayılacak gibi oluyorum
atar yapamıyorsan sende yıldırma psikolojisine gir inan daha kolay senin için bişey mi dediler suratına bakıp gül hatta yapabiliyorsan kahkaha at hani inanmıyorum ben dediğine der gibi sorarlarsa aklıma kuzenimin anlattığı fıkra geldi dersin bak gör nasıl kuduracaklar
Aynı apartmanda yaşamasak mesafe koyabilirdim.Maalesef ister istemez bir şekilde biraraya geliyoruz.Ve o hiçbir fırsatı kaçırmıyor.Giydiğim gömlek pantalonu eleştiriyor.Olmadı kendini övüp övüp hiç susmuyor.Yorumunuz için teşekkür ederim.
bunca yıl sadece sustunuz mu yani bende buna şaşırdım
neden vermiyorsunuz ağzının payını
kv ile konuşun ya kızının haddini bildirsin ya da ben yakacağım gemileri diyin
bunca yıl sadece sustunuz mu yani bende buna şaşırdım
neden vermiyorsunuz ağzının payını
kv ile konuşun ya kızının haddini bildirsin ya da ben yakacağım gemileri diyin
Susmak değil aslında susturulmak sonucu sustum Zamanla durumu kanıksadim Konusmama fırsat verilmedi Bende çok sinirliyim Birşeyler yapmam gerektiginin farkındayım
Merhabalar aranıza yeni katıldım Uzun süredir burada açılan konuları ilgi ile takip ediyordum Üye olmam bugüne kısmet oldu
Kendimden kısaca bahsetmek ve konuma geçmek istiyorum .Yorumlarınız benim için çok önemli. Evli iki çocuk annesiyim. Part time çalışıyorum .Aile apartmanında yaşıyorum. Bir katında k.validemvalidemler diğerinde görümcemler birindede biz yaşıyoruz .Sanırım bu kadar bilgi şimdilik yeterli.
Konuma gelecek olursam başlıktan da anlaşıldığı gibi bana huzur vermeyen gorumcem. Olur olmaz her konuda beni elestiriyor ve bende eleştirdiği herşeyi kendi yapıyor.
Ben gorumcemdem daha önce evlendim.
Benim ilk doğumum sezeryan oldu
Gorumcem ortalığı ayağa kaldırdı Asla sezeryan yapmayacakmıs. Bu laf üstüne 2 sezeryan yaptı .Evime stor yaptırdım .Çok çirkin olduğunu söyledi mBütün evine stor yaptırdı. Koltuk aldım aynı renk aldı .
Mutfak dolabı yaptırdım aynısını yaptırdı .
Veee son olarak oğlumun sünneti için aldığım elbiseyi görmek istedi .Gösterdim Aynı model elbise aldı.
Bu durum artık beni çok rahatsız ediyor
Eşime söylediğimde seni örnek alıyor ne olacak diyor.
Bense taklit edilmekten yoruldum .Aynı apartmanda yaşamasak sorun değil ama beni her gördüğünde laf sokması üstümü başımı süzmesi k.validemi bana karşı doldurması onun eşinin bana laf sokması ters ters bakması beni çok bunalttı
Artık evime gelecek diye ödüm kopuyor.
Her geldiğinde heryere yiyecek gibi bakıyor. Sonrada gördüğü herşeyin aynısını yapıyor. İkram ettiğim yiyeceklere hep bir kusur buluyor
Çocuklarımızı kıyaslıyor. Bense çocukların hiçbir konuda kıyaslanmasından hoşlanmam.
Onu tatlı ama net bir dille uyarmak istiyorum. Ama ne demem gerektiğine karar veremiyorum.
Rica etsem bana fikir verir misiniz?
Bu arada telefonumdan yazdım Yazım hatalarım olduysa kusura bakmayın.
Eşim k.validemle konuştu Değişen birşey olmadı Çünkü k.validem kızı ile birlik olup üstüme gelmekten çok hoşlanıyor Asla beni dinleyip bana hak vermedi.Onun için tek doğru var O da kızı ne derse o.Ben resmen ikisi arasında sıkıştım