Görümcekler

Gambol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2018
309
210
53
44
Kızlar merhaba.bi konuda fikrinizi almak istiyorum.bir yıllık evliyim.eşim 42 yasinda ben 37.görümcemin bitanesi ikinci çocugunu dogurunca baba evine dönmüş. Eşinin 6 yıldır süren ve 1 cocugu olan bi ilişkisi varmış. Neyse 4 yıl sonunda bizim düğüne yakın köyden kalkıp ablasının yanına taşındı aile evine. Bu arada kv kp koyde.biz kiraya çıkalım o zaman dedik.biz evlenince kp vefat etti.cocuklu gorumcek eşine döndü .bu arada kp 2 kez kredi çekmiş damada ve ödememis.adam can sıkıntısindan öldü. Kv yine köyde.maaşı var.büyük görümcek kendi evlerinde tek kalıyo çalışıyo.ben doktora falan rahat zaman bulim diye birazda işten çıktım. Ve şuan zorlanıyoruz.bebek için doktor,geçinmek için para lazım.bu arada kv hala küçük görümceke para yediriyo.bize yardım etmeliler diye düşünüyorum. Ablam etmezler niye etsinler dedi.sizin fikriniz nedir

Kadın niye görümcek oldu? Sizinle arasındaki sorun annesinden maddi destek görüyo olması mı?
Zaten alıcanı almış kocası yemiş. Kaldıki eşim 41 yaşına kadar evi geçindirmis.kp in maaşi hep krediye gitmiş. Eşim bakmış onları hep.ben kv me tahlillerim var şu kadar para tutuyo dedim masuzdan,acele etmeyin kızım diyo.sanki 18 yaşindayız.

Suan esimin ailesi bizide somuruyor ve bende yeni yeni gozumi actim. Kaynanan parasina kiyip kizina damatlarina yediriyorsa. Sende acima ozaman kocanin parasini yedirme.

Görümcek değil görümce.
Ayrıca evet neden yardım etsinler?
Bebeği onlara güvenerek mi yapacaksınız? İşten onlar yardım eder diye mi çıktınız? Eğer maddi durumunuz iyi değilse keyfi olarak işten çıkamazsınız,siz kendiniz edip kendiniz bulmuşsunuz. Bebek sizin,keyfi işten çıkan sizsiniz ama maddi olarak yardım etmek zorunda olan onlar değil mi?
Yardım etmek zorunda değiller,ben olsam benim arkamdan böyle hesap yapan geline bende yardım etmezdim.

Kimse kimseye istemiyorsa yardım etmek zorunda degil,
Madem ihtiyacınız var tekrar işe başlayın ?
Çocuk tedavisi için hergün doktora gidilmiyor ki bu sebepten işi bırakmanız saçma.
Tüm çocuklarına eşit davranmalı ama dimi.ki eşim bunca yıl onlara vermiş çalıştığını. Ev yaptırmış. Sehirdeki evi tadilat yaptırmış kapsamlı.

Konuyu tam anlatamadım galiba.damadı iki ev birden yürütüyo.paraları o yiyo. Bebeğim yok şuanda. Yapın yapın diyolardı

Tüm çocuklarına eşit davranmalı ama dimi.ki eşim bunca yıl onlara vermiş çalıştığını. Ev yaptırmış. Sehirdeki evi tadilat yaptırmış kapsamlı.
Yo hayır eşit davranmak zorunda değil. Evlendiniz evinizi aşınızı ayırdınız,neden eli ayağa tutan insanlara bakmak zorunda olsunlar?
Ne olursa olsun bu onların sorunu hanımefendi,kadın sizden aldığı parayı damada yedirmiyor,kendi parasını yediriyor.
Kimse size yardım etmek zorunda değil yani,boşu boşuna bekleyiş içerisine girmeyin yardım etmezler. Ayrıca bir konuda da iş aradığınızı yazmışsınız. Madem sonradan pişman oldunuz neden işi bıraktınız ki?

Kp borç vermek istemiş vermiş, eşinde evi geçindirmek istemiş geçindirmiş. Kadın babasına da kardeşine de silah zoruyla mı yaptırmış bunları? Nasıl bir beyin yapısı bu ya?

Yiyeceğini yemiş diyosun bir de. Tabi senin devrin geldi sen ye biraz da dimi? Devletin malı muamelesi yapmayın şu anaya babaya. Madem paraya ihtiyacınız vardı işten çıkmasaydınız.

Davranmalı tabi ama davranmıyorsada yapacak birşey yok,
Muhtaç olmak yerine Kendi başınızın çaresine bakmanız lazım.

Görümcek çok iğrenç bir tabir,haberiniz olsun.
Birisi çocuğuna kızıp düğün ortamında bana sesini yükseltti.bende bitti o an. Yoksa ben ters biri değilim. Elim avucum dolu hediyelerle gittim yanlarına

Birisi çocuğuna kızıp düğün ortamında bana sesini yükseltti.bende bitti o an. Yoksa ben ters biri değilim. Elim avucum dolu hediyelerle gittim yanlarına
Sesini yükseltmesi onu görümcek yapmıyor. İnsanların arkasından okumayacağı bir platformdan böyle sallamakta hoş değil.

Davranmalı tabi ama davranmıyorsada yapacak birşey yok,
Muhtaç olmak yerine Kendi başınızın çaresine bakmanız lazım.
Hiç olmasa sesim çıkmaz inanın.ben kimsenin düzeni bozulmasın diye aynı evde oturmayı kabul ettim. Bi odamız olsun yeter dedim.ama onlar ev elden gitmesin diye düşünüp taşındılar

Madem bir karşılık bekliyordu keşke kendi evini yaptırsaydi, onca borcu varken kimse ondan birşey beklemez,ailesine ufak katkılar sağlardı.
Ama tüm maaşını ailesinin eline saymayı kendi seçmiş. Bu saatten sonra, KİRKBİR yaşındaki adama da kimse para falan vermez,yardım yapmaz. Ailesi yardım alacak yaşa gelmiş çünkü, genç değiller ki . Hem evin babasi da ölmüş,hadi yaşasa neyse.
Bu saatten sonra KV'nin sizin eve yerleşmedigine şükredin bence.
Çok nakite ihtiyacınız varsa yeni dul olmuş kadından değil de kendi ailenizden yardım isteyin

Gece işten geç geliyodum.haftasonu iznim yoktu.hafta içi izin yapabiliyodum.ve doktora gidip gelmem çok zor oluyodu.izin alamıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…