Zaten alıcanı almış kocası yemiş. Kaldıki eşim 41 yaşına kadar evi geçindirmis.kp in maaşi hep krediye gitmiş. Eşim bakmış onları hep.ben kv me tahlillerim var şu kadar para tutuyo dedim masuzdan,acele etmeyin kızım diyo.sanki 18 yaşindayız.Kadın niye görümcek oldu? Sizinle arasındaki sorun annesinden maddi destek görüyo olması mı?
Tüm çocuklarına eşit davranmalı ama dimi.ki eşim bunca yıl onlara vermiş çalıştığını. Ev yaptırmış. Sehirdeki evi tadilat yaptırmış kapsamlı.Kimse kimseye istemiyorsa yardım etmek zorunda degil,
Madem ihtiyacınız var tekrar işe başlayın ?
Çocuk tedavisi için hergün doktora gidilmiyor ki bu sebepten işi bırakmanız saçma.
Konuyu tam anlatamadım galiba.damadı iki ev birden yürütüyo.paraları o yiyo. Bebeğim yok şuanda. Yapın yapın diyolardıGörümcek değil görümce.
Ayrıca evet neden yardım etsinler?
Bebeği onlara güvenerek mi doğurdunuz? İşten onlar yardım eder diye mi çıktınız? Eğer maddi durumunuz iyi değilse keyfi olarak işten çıkamazsınız,siz kendiniz edip kendiniz bulmuşsunuz. Bebek sizin,keyfi işten çıkan sizsiniz ama maddi olarak yardım etmek zorunda olan onlar değil mi?
Yardım etmek zorunda değiller,ben olsam benim arkamdan böyle hesap yapan geline bende yardım etmezdim.
Yo hayır eşit davranmak zorunda değil. Evlendiniz evinizi aşınızı ayırdınız,neden eli ayağa tutan insanlara bakmak zorunda olsunlar?Tüm çocuklarına eşit davranmalı ama dimi.ki eşim bunca yıl onlara vermiş çalıştığını. Ev yaptırmış. Sehirdeki evi tadilat yaptırmış kapsamlı.
Kp borç vermek istemiş vermiş, eşinde evi geçindirmek istemiş geçindirmiş. Kadın babasına da kardeşine de silah zoruyla mı yaptırmış bunları? Nasıl bir beyin yapısı bu ya?Zaten alıcanı almış kocası yemiş. Kaldıki eşim 41 yaşına kadar evi geçindirmis.kp in maaşi hep krediye gitmiş. Eşim bakmış onları hep.ben kv me tahlillerim var şu kadar para tutuyo dedim masuzdan,acele etmeyin kızım diyo.sanki 18 yaşindayız.
Davranmalı tabi ama davranmıyorsada yapacak birşey yok,Tüm çocuklarına eşit davranmalı ama dimi.ki eşim bunca yıl onlara vermiş çalıştığını. Ev yaptırmış. Sehirdeki evi tadilat yaptırmış kapsamlı.
Birisi çocuğuna kızıp düğün ortamında bana sesini yükseltti.bende bitti o an. Yoksa ben ters biri değilim. Elim avucum dolu hediyelerle gittim yanlarınaGörümcek çok iğrenç bir tabir,haberiniz olsun.
Sesini yükseltmesi onu görümcek yapmıyor. İnsanların arkasından okumayacağı bir platformdan böyle sallamakta hoş değil.Birisi çocuğuna kızıp düğün ortamında bana sesini yükseltti.bende bitti o an. Yoksa ben ters biri değilim. Elim avucum dolu hediyelerle gittim yanlarına
Hiç olmasa sesim çıkmaz inanın.ben kimsenin düzeni bozulmasın diye aynı evde oturmayı kabul ettim. Bi odamız olsun yeter dedim.ama onlar ev elden gitmesin diye düşünüp taşındılarDavranmalı tabi ama davranmıyorsada yapacak birşey yok,
Muhtaç olmak yerine Kendi başınızın çaresine bakmanız lazım.
Madem bir karşılık bekliyordu keşke kendi evini yaptırsaydi, onca borcu varken kimse ondan birşey beklemez,ailesine ufak katkılar sağlardı.Tüm çocuklarına eşit davranmalı ama dimi.ki eşim bunca yıl onlara vermiş çalıştığını. Ev yaptırmış. Sehirdeki evi tadilat yaptırmış kapsamlı.
Gece işten geç geliyodum.haftasonu iznim yoktu.hafta içi izin yapabiliyodum.ve doktora gidip gelmem çok zor oluyodu.izin alamıyodumYo hayır eşit davranmak zorunda değil. Evlendiniz evinizi aşınızı ayırdınız,neden eli ayağa tutan insanlara bakmak zorunda olsunlar?
Ne olursa olsun bu onların sorunu hanımefendi,kadın sizden aldığı parayı damada yedirmiyor,kendi parasını yediriyor.
Kimse size yardım etmek zorunda değil yani,boşu boşuna bekleyiş içerisine girmeyin yardım etmezler. Ayrıca bir konuda da iş aradığınızı yazmışsınız. Madem sonradan pişman oldunuz neden işi bıraktınız ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?