Görümcekler

Hiç olmasa sesim çıkmaz inanın.ben kimsenin düzeni bozulmasın diye aynı evde oturmayı kabul ettim. Bi odamız olsun yeter dedim.ama onlar ev elden gitmesin diye düşünüp taşındılar

37 yaşında olup , onca okumus/doktora aşamasına gelmiş bir kadınının eşinin ailesiyle köyde yaşamak istediğine ve derdini tam anlatacak cümleler kurmaktan aciz olduğuna inanmak istemiyorum ya

Düzeltme: doktora'ya zaman bulmak zannetmisim, doktora demişsiniz. Pardon. Mesajı da silemiyorum maalesef.
Bir an şok olmuştum da,şimdi rahatladim

Gece işten geç geliyodum.haftasonu iznim yoktu.hafta içi izin yapabiliyodum.ve doktora gidip gelmem çok zor oluyodu.izin alamıyodum
Bunlar bahane değil kusura bakmayın,zaten doktora hafta içi gidiliyor hafta sonu değil,hafta içi yapabilirdiniz doktor işlerini.
Bence siz düşüncelerinize bir kılıf bulmaya çalışıyorsunuz. Madem maddi olarak zorlanacaktınız işten çıkmamalıydınız.

Görümcek ne ? Ne kadar çirkin.
Sevmiyorum demeniz yeterli anlarız yani merak etmeyin.
Konuya gelirsek hayır size yardım etmek zorunda değil.
Çalışabilirsiniz hatta paraya ihtiyacınız var ama kv bizede baksın demek size daha kolay gelmiş.
Çekirdek aile olmayı beceremeyip, eli ayağı tutan iki insan hala daha anneden para bekliyorsa yazık yani.
Nasıl kendinize yakıştırıyorsunuz?

Sizede kendi anneniz yardım etsin madem gelincek?

Bu gunlerde gordugum en gereksiz konu.
Neden gorumcek oldu? Size ne ettide?
Ve kv neden mecbur olsun? Kadinin maasina goz dikmeyin gidin calisin.
Hey allahim
Kimseyi mecbur tutmuyorum asla.kendi yesin keşke. Gezsin tozsun.ama damat başka kadından çocuk yapmış parayı kendi evine yetiremiyo anlıyomusunuz.kendi yesin bizede vermesin

Kimseyi mecbur tutmuyorum asla.kendi yesin keşke. Gezsin tozsun.ama damat başka kadından çocuk yapmış parayı kendi evine yetiremiyo anlıyomusunuz.kendi yesin bizede vermesin
E az önce neden bize yardım etmiyorlar,etmeliler diyordunuz. Damadın başkasından çocuk yapması kvyi karısını çocuğunu ilgilendirir sizlik bir durum yok ki ortada.

Tamam siz haklısınız, adalet eşitlik istiyorsunuz evlatlar arasında. Fakat kaçırdığınız bi nokta var; oda eşinizin hakkı olduğunu düşündüğünüz maddi yardıma görümceniz zorla el koymuyor. Dolayısıyla kızmanız gereken kişi kv niz görümceniz değil. Görümcenizin kocası da yedi bitirdi diyorsunuz da, siz yıllarca çalışıp kaptırmadınız paranızı ya, sizlik bi durum yok burda

Sanki sizin maasinizi alip damada yediriyoe gibi konusuyosunuz. Para kvnin siz karisamazsiniz onun cuzdanina.

Bir alıntı yapayım sağlama alayım sanki pişman olacak gibi yazım şeklinden
Niye yardım bekliyorsun ki neden yardım etsinler
Kendiniz uğraşın kendi hayatınız için
Başka şeye karışsa ,kaynanam evime karışıyor derler
İş maddiyat olunca neden karışmıyorlar oluyor

Herkes az çok evlenirken ailelerden yardım almıştır dimi.biz hiç almadık.kp hasta oldu.adamın vefatına sebep oldular.duygu sömürüsü yapıp yaşlı başlı insanları sömürmüşler hep

Üslubunuz çok itici. Görümcekmiş...
Kimse kimseye para vermek zorunda değil. Net. Koca koca insanlar işten çıkarken, çocuk yaparken başkasına güvenmesin bir zahmet. Paranız yoksa girin işe çalışın. Kimse çocuksuzluktan ölmüyor. Önce geçinebilin, sonra çocuk yaparsınız.

Görümcenin bir suçu yok sizin hayatınızda.

Ben kalabalık bi ailede büyüdüm. Büyükler hep vardı yani. Beraber oturalım istedim en başta.çalışalım biriktirelim istedim. Hiç oralı olmadılar

Herkes az çok evlenirken ailelerden yardım almıştır dimi.biz hiç almadık.kp hasta oldu.adamın vefatına sebep oldular.duygu sömürüsü yapıp yaşlı başlı insanları sömürmüşler hep
Tatlım anlıyorum da, kv durumdan memnun sanırım. Babanız sizin yüzünüzden göçüp gitti, daha size zırnık koklatmam oğluma yardım edeceğim demiyor ki, hala duygu sömürüsü de olsa onlara ‘yediriyor’ paraları. Yani amiyane tabirle alan memnun veren memnun, öyle olmasa biri biryerde dur derdi. Bu işe sen dur dersen sana ne oluyor diye bide suçlu çıkarsın. O yüzden kimseden beklentin olmasın bence

Yine söylüyorum. Bize vermesin.ama kimseyede yedirmesin.eşit olsun.bumu suç

Sonunda biri beni anladı.teşekkür ederim.

Bana kalabalık bi ortamda sesini yükselten birine canım görümcemmi deseydim

Yine söylüyorum. Bize vermesin.ama kimseyede yedirmesin.eşit olsun.bumu suç
Evet böyle istek olurmu
Kime ne istediğine yedirir kadının parası değilmi
Böyle bir istek olurmu allah aşkına
Bana yar olmazsa kimseye olmasın diye bşr mantık olur mu
Kendinize gelin lütfen

El parasıyla çocuk mu yapılır? Ömür boyu 60-70 yaşındaki insanlardan maddi beklentiye girmek yerine kendi yağınızla kavrulun.
Ve evet kimse size yardım etmek zorunda değil. Kızına da ister yardım eder ister etmez kendi bileceği iş.
Görümcen de inşallah burada yazdıklarını görür de yengesinin kendisi hakkında görümcek dediğinden haberdar olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…