Hiç olmasa sesim çıkmaz inanın.ben kimsenin düzeni bozulmasın diye aynı evde oturmayı kabul ettim. Bi odamız olsun yeter dedim.ama onlar ev elden gitmesin diye düşünüp taşındılar
Bunlar bahane değil kusura bakmayın,zaten doktora hafta içi gidiliyor hafta sonu değil,hafta içi yapabilirdiniz doktor işlerini.Gece işten geç geliyodum.haftasonu iznim yoktu.hafta içi izin yapabiliyodum.ve doktora gidip gelmem çok zor oluyodu.izin alamıyodum
Doktora okumuyormuş,doktor'a gitmek için işten çıkmış.
37 yaşında olup , onca okumus/doktora aşamasına gelmiş bir kadınının eşinin ailesiyle köyde yaşamak istediğine ve derdini tam anlatacak cümleler kurmaktan aciz olduğuna inanmak istemiyorum ya
Sizede kendi anneniz yardım etsin madem gelincek?Kızlar merhaba.bi konuda fikrinizi almak istiyorum.bir yıllık evliyim.eşim 42 yasinda ben 37.görümcemin bitanesi ikinci çocugunu dogurunca baba evine dönmüş. Eşinin 6 yıldır süren ve 1 cocugu olan bi ilişkisi varmış. Neyse 4 yıl sonunda bizim düğüne yakın köyden kalkıp ablasının yanına taşındı aile evine. Bu arada kv kp koyde.biz kiraya çıkalım o zaman dedik.biz evlenince kp vefat etti.cocuklu gorumcek eşine döndü .bu arada kp 2 kez kredi çekmiş damada ve ödememis.adam can sıkıntısindan öldü. Kv yine köyde.maaşı var.büyük görümcek kendi evlerinde tek kalıyo çalışıyo.ben doktora falan rahat zaman bulim diye birazda işten çıktım. Ve şuan zorlanıyoruz.bebek için doktor,geçinmek için para lazım.bu arada kv hala küçük görümceke para yediriyo.bize yardım etmeliler diye düşünüyorum. Ablam etmezler niye etsinler dedi.sizin fikriniz nedir
Kimseyi mecbur tutmuyorum asla.kendi yesin keşke. Gezsin tozsun.ama damat başka kadından çocuk yapmış parayı kendi evine yetiremiyo anlıyomusunuz.kendi yesin bizede vermesinBu gunlerde gordugum en gereksiz konu.
Neden gorumcek oldu? Size ne ettide?
Ve kv neden mecbur olsun? Kadinin maasina goz dikmeyin gidin calisin.
Hey allahim
E az önce neden bize yardım etmiyorlar,etmeliler diyordunuz. Damadın başkasından çocuk yapması kvyi karısını çocuğunu ilgilendirir sizlik bir durum yok ki ortada.Kimseyi mecbur tutmuyorum asla.kendi yesin keşke. Gezsin tozsun.ama damat başka kadından çocuk yapmış parayı kendi evine yetiremiyo anlıyomusunuz.kendi yesin bizede vermesin
Kimseyi mecbur tutmuyorum asla.kendi yesin keşke. Gezsin tozsun.ama damat başka kadından çocuk yapmış parayı kendi evine yetiremiyo anlıyomusunuz.kendi yesin bizede vermesin
Bir alıntı yapayım sağlama alayım sanki pişman olacak gibi yazım şeklindenKızlar merhaba.bi konuda fikrinizi almak istiyorum.bir yıllık evliyim.eşim 42 yasinda ben 37.görümcemin bitanesi ikinci çocugunu dogurunca baba evine dönmüş. Eşinin 6 yıldır süren ve 1 cocugu olan bi ilişkisi varmış. Neyse 4 yıl sonunda bizim düğüne yakın köyden kalkıp ablasının yanına taşındı aile evine. Bu arada kv kp koyde.biz kiraya çıkalım o zaman dedik.biz evlenince kp vefat etti.cocuklu gorumcek eşine döndü .bu arada kp 2 kez kredi çekmiş damada ve ödememis.adam can sıkıntısindan öldü. Kv yine köyde.maaşı var.büyük görümcek kendi evlerinde tek kalıyo çalışıyo.ben doktora falan rahat zaman bulim diye birazda işten çıktım. Ve şuan zorlanıyoruz.bebek için doktor,geçinmek için para lazım.bu arada kv hala küçük görümceke para yediriyo.bize yardım etmeliler diye düşünüyorum. Ablam etmezler niye etsinler dedi.sizin fikriniz nedir
Herkes az çok evlenirken ailelerden yardım almıştır dimi.biz hiç almadık.kp hasta oldu.adamın vefatına sebep oldular.duygu sömürüsü yapıp yaşlı başlı insanları sömürmüşler hepTamam siz haklısınız, adalet eşitlik istiyorsunuz evlatlar arasında. Fakat kaçırdığınız bi nokta var; oda eşinizin hakkı olduğunu düşündüğünüz maddi yardıma görümceniz zorla el koymuyor. Dolayısıyla kızmanız gereken kişi kv niz görümceniz değil. Görümcenizin kocası da yedi bitirdi diyorsunuz da, siz yıllarca çalışıp kaptırmadınız paranızı ya, sizlik bi durum yok burda
Ben kalabalık bi ailede büyüdüm. Büyükler hep vardı yani. Beraber oturalım istedim en başta.çalışalım biriktirelim istedim. Hiç oralı olmadılarBir alıntı yapayım sağlama alayım sanki pişman olacak gibi yazım şeklinden
Niye yardım bekliyorsun ki neden yardım etsinler
Kendiniz uğraşın kendi hayatınız için
Başka şeye karışsa ,kaynanam evime karışıyor derler
İş maddiyat olunca neden karışmıyorlar oluyor
Tatlım anlıyorum da, kv durumdan memnun sanırım. Babanız sizin yüzünüzden göçüp gitti, daha size zırnık koklatmam oğluma yardım edeceğim demiyor ki, hala duygu sömürüsü de olsa onlara ‘yediriyor’ paraları. Yani amiyane tabirle alan memnun veren memnun, öyle olmasa biri biryerde dur derdi. Bu işe sen dur dersen sana ne oluyor diye bide suçlu çıkarsın. O yüzden kimseden beklentin olmasın benceHerkes az çok evlenirken ailelerden yardım almıştır dimi.biz hiç almadık.kp hasta oldu.adamın vefatına sebep oldular.duygu sömürüsü yapıp yaşlı başlı insanları sömürmüşler hep
Yine söylüyorum. Bize vermesin.ama kimseyede yedirmesin.eşit olsun.bumu suçÜslubunuz çok itici. Görümcekmiş...
Kimse kimseye para vermek zorunda değil. Net. Koca koca insanlar işten çıkarken, çocuk yaparken başkasına güvenmesin bir zahmet. Paranız yoksa girin işe çalışın. Kimse çocuksuzluktan ölmüyor. Önce geçinebilin, sonra çocuk yaparsınız.
Görümcenin bir suçu yok sizin hayatınızda.
Sonunda biri beni anladı.teşekkür ederim.Tatlım anlıyorum da, kv durumdan memnun sanırım. Babanız sizin yüzünüzden göçüp gitti, daha size zırnık koklatmam oğluma yardım edeceğim demiyor ki, hala duygu sömürüsü de olsa onlara ‘yediriyor’ paraları. Yani amiyane tabirle alan memnun veren memnun, öyle olmasa biri biryerde dur derdi. Bu işe sen dur dersen sana ne oluyor diye bide suçlu çıkarsın. O yüzden kimseden beklentin olmasın bence
Bana kalabalık bi ortamda sesini yükselten birine canım görümcemmi deseydimGörümcek ne ? Ne kadar çirkin.
Sevmiyorum demeniz yeterli anlarız yani merak etmeyin.
Konuya gelirsek hayır size yardım etmek zorunda değil.
Çalışabilirsiniz hatta paraya ihtiyacınız var ama kv bizede baksın demek size daha kolay gelmiş.
Çekirdek aile olmayı beceremeyip, eli ayağı tutan iki insan hala daha anneden para bekliyorsa yazık yani.
Nasıl kendinize yakıştırıyorsunuz?
Evet böyle istek olurmuYine söylüyorum. Bize vermesin.ama kimseyede yedirmesin.eşit olsun.bumu suç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?