Görümcekler

Kadın niye görümcek oldu? Sizinle arasındaki sorun annesinden maddi destek görüyo olması mı?
Hayır tabiki .düğün ortaminda o kalabalikta çocuğuna kızıp bana sesini yükseltmesi.yoksa bi derdim olmadı onunla

Yine söylüyorum. Bize vermesin.ama kimseyede yedirmesin.eşit olsun.bumu suç
Yahu para kadının,ister sokağa saçar,ister sobada yakıp ısınır,istediğini yapar istediğine yedirir,kıskanç olmayın lütfen,görümcenizi kıskandığınız bariz ortada. Eli ayağı tutan insanlarsınız,keyfi işten çıkıp insanlardan para beklemekte ayıp. Siz çalışırken hiç sorun olmuyordu para yedirmesi ama şuan size batıyor. Allah yardım etsin size.

Benim görümcemin eşi ölmüş. Çalışmıyor. Bipolar hastası. 2 büyük kızı var. Sağlıklı. Çalışıyorlar .

Benim eşim , eşimin ailesi ona yardım ediyor.

Eşime yardım etmesi konusunda hak veriyorum. Ailesine de..

Kimin daha çok ihtiyacı varsa ona etmeliler bence.

Görümceme ana babasının parasını yediği için görümcek demek hic aklima gelmemişti... çünkü görümcek değil.

Biliyo öyle dediğimi. Kendi koydu bu lakabı kendine ayrıca.yengeyi yenge yerine koymayan bi insanın ne düşündüğü çokta umrumda degil artık

Yine söylüyorum. Damat ikinci eşe ev açmış çocuk yapmış.kendi evine yetiremiyo

Yine söylüyorum. Damat ikinci eşe ev açmış çocuk yapmış.kendi evine yetiremiyo
Yahu sizi ilgilendirmez. Emekli maaşını siz mi yatırıyorsunuz?!
Sizi ilgilendiren ne var bu konuda?
Kadın mutlu alan memnun veren memnun,sizi ilgilendirmez yani. Demekki kızına daha çok kıymet veriyor.

Evet bu.empati yapmayı deneyin arada.ben kimseyi kırmadım üzmedim.1 gün önce oğlunun doğum gününü yaptım.saçını makyajını yaptım. Kendi kıyafetlerimi giydirdim.hediyeler götürdüm. Bunumu hak ettim yani

Yahu sizi ilgilendirmez. Emekli maaşını siz mi yatırıyorsunuz?!
Sizi ilgilendiren ne var bu konuda?
Kadın mutlu alan memnun veren memnun,sizi ilgilendirmez yani. Demekki kızına daha çok kıymet veriyor.
Bu durum size normal geliyosa bişey diyemiyorum o zaman. Eşim evlatlık o zaman.

36 yaşına kadar tanımadığınız, hayatlarına yeni girdiğiniz insanların parasını neye, kime harcayacağı konusunda nasıl bu kadar rahat fikir beyan edebiliyorsunuz? Paralarını ne yaptıkları sizi ilgilendirmez.

Çocuk yapmak için belli şartlar oluşmalı. İyi bir psikoloji, yeterli maddi güç, hayatınızdan/zamanınızdan ne kadar fedakarlık yapabileceğiniz vs. Bunların hepsi sizi bağlayan şeyler. Maddi gücünüz yetersizse başkasına bel bağlayarak çocuk yapmayın.
"Nasılsa kayınvalidem/annem bakar" diye çocuk yapanı gördüm de işten çıkıp maddi yardım bekleyeni ilk defa görüyorum.

Sizin durumunuz çok farklı ama.öyle insana kendi evimi açarım. Öyle bir adamın peşine tekrar gidip barıştı.giderkende babasını kırıp döktü.hala o hak ediyo diyosanız ne diyim

Azcık okusanız keşke

Buradaki tüm bayanlara da ter dökmediğiniz ya da kendiniz vermediğiniz paranın hesabını yapmanız garip geliyor. İnsanların parası sizi ilgilendirmez,belki kızına acıyor veriyor. Kocanız 41 yaşında koskoca adam annesinden hala yardum almayı gururuna yedirebiliyor mu? Bebek tedavisi için işten çıkıyorsunuz,kayınvalidenize güvenerek mi çıkıyorsunuz? Vermediğiniz paranın ne hesabını yapıyorsunuz? Yıllardır ses çıkarmayıp keyfinize göre birazda bize yedirsin diyerek işten çıktınız ama size yedirmediği için pişman oldunuz burada böyle bir konu açıyorsunuz. Ayıp yahu 37 yaşındaki insan kayınvalidesinden yardım için para alır mı? Eliniz ayağınız tutuyor kendinize bahane üretmeyip çalışmayı deneyin bence.

Sizin durumunuz çok farklı ama.öyle insana kendi evimi açarım. Öyle bir adamın peşine tekrar gidip barıştı.giderkende babasını kırıp döktü.hala o hak ediyo diyosanız ne diyim
Hatanız burda işte. Görumceniz ne kadar hak etmediyse siz de o kadar etmediniz. Hak etmek alin teri dökmek demektir.

Sizin sorununuz şu ; siz kv nin adil olmadığını düşünüyorsunuz. Evet adil değil. Ama burda görümcenizin bir hatası yok. Mesela kv. Onun da hatası size yardım etmemek değil. Hatası adil olamamak.

Size diyecek kelime bulamıyorum İnanın
Öylesine odaklanmışsınız ki paraya
Bu ısrar nedir allah aşkına,lütfen gözlerinizi çekin başkasının parasından
Nasıl bir para hırsıdır bu
Çalışın hanımefendi,iş bulun çalışın
Paranızı kazanın,başkasının üç kuruşundan gözlerinizi çekin
İşinize gelince ayy karışmasın evime ben aile oldum,benim evim benim düzenim dersiniz
İş paraya gelince eşim evlatlık mı ?
Hakkınız emeğiniz olmayan paradan çekin ellerinizi
Nedir bu para hırsı

Azcık okusanız keşke

Konuyu okumadığımı size düşündüren nedir? Konuyu da okudum yorumları da.
İşten doktora gitmek zor oluyor diye çıkmışsınız. Üstelik izin gününüz hafta içiymiş. İzin gününüzü doktorda ziyan etmek istemediniz diye işten çıkmanız gayet keyfi bir durum.

7.5 yıllık işyerinden kv bize para yedirsin diye çıkmış,daha ne olsun ki? Hala benim görümceme senelerdir baktı neden bize bakmıyor diyor. Dağdan gelip bağdakinin düzenini bozmak bu

1 yıllık evliyiz bu arada. Tmm ben işe girim o zaman. Çocuk falan peşine düşmim.sizin varsa gerisi boş zaten.eşimde evlenene kadar onlara bakmış enayiliğine doymasin

7.5 yıllık işyerinden kv bize para yedirsin diye çıkmış,daha ne olsun ki? Hala benim görümceme senelerdir baktı neden bize bakmıyor diyor. Dağdan gelip bağdakinin düzenini bozmak bu
Kimse bana baksın diye çıkmadım işten.evime eşime zaman ayırmak için çıktım .benden bebek isteniyoya hani bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…