- 29 Mart 2014
- 1.896
- 2.157
- 133
- Konu Sahibi Zeyno Seyma
-
Süpersinizanlamıyorum su insanları bende gorumce oldum gelinimiz yemek yapmayı henüz bilmiyo 1 aylık evliler yemek yapıp yolluyorum gayet iyiyiz oda beni çok sever kötü davraninca konuşunca ellerine ne geçiyor anlamıyorum
Ben daha yeni görümce oldum ve nedense içimde aynen bahsettiğiniz o iktidar olma baskın olma isteği çıktı. Yakın zamanda canavara mı dönüşürüm bilmemAbileri ve oğulları bu kadar özel kılan ne çok merak ediyorum. Eniştesini kıskanan baldız ya da kızını damattan kıskanan anne görmedim hiç ben. Nedense erkek anneleri ve görümceler başka bir moda giriyorlar gelin gelince. Hemen iktidar savaşına başlıyorlar.
Enişte ve tarafi degerli, cunku... kızlarını uzmesinler. Ama gelin ve tarafi üzülmüş, kimin umutunda???Abileri ve oğulları bu kadar özel kılan ne çok merak ediyorum. Eniştesini kıskanan baldız ya da kızını damattan kıskanan anne görmedim hiç ben. Nedense erkek anneleri ve görümceler başka bir moda giriyorlar gelin gelince. Hemen iktidar savaşına başlıyorlar.
Bende yaptım hamileyken,anlamıyorum su insanları bende gorumce oldum gelinimiz yemek yapmayı henüz bilmiyo 1 aylık evliler yemek yapıp yolluyorum gayet iyiyiz oda beni çok sever kötü davraninca konuşunca ellerine ne geçiyor anlamıyorum
2 aylık evliyim..
Kız kardeşim gibi sevmeye çalıştığım, hep iyi gözle baktığım, hediyeler vs kısaca değer verdiğim kişi, meğer tam da bir GÖRÜMCE imiş.. demek ki değmezmiş.
Düğünde arkamdan kötü kötü konuştuğunu ve kıskanç, kinci biri olduğunu öğrendim..
Özellikle benim en mutlu günümde, kıskançlık yapıp beni kötülediğini ANNEM duymus ve kadın düğünümde üzülerek gezmiş ortada.. Bundan benim çoook sonra haberim oldu..
Ona karşı aşırı sogudum.. zaten nişan hazırlığı vs hissediyordum kıskandığını... bu sefer çok uzaklaştım sogudum.
Bundan böyle nasıl davranmalıyım..
Gerçekten değmezmiş.. Uzak , mesafeli, ve asla içimi dökmediğim birisi olarak kalacak...
merhaba keşke her gelin sizin gibi olsa bazen sen nasıl olursan ol arada bir soğukluk oluyor ve bu git gide dahada büyüyor sitede yeniyim konu açmayı başaramadım o nedenle buraya yazıyorum benimde abim yeni evlendi abim avukat gelinimizde okumuş kültürlü ilk günden bu yana mesafeli mizacı öyle dedim illede vıcık vıcık olmak zorunda değilizya deidm ama zaman geçtikçe yanıldığımı anlıyorum çünki sadece bana karşı böyle gözlemlediğimen basiti yılbaşında hediye aldım bir teşekkür bile etmedi yada evine hediye götürdüm bunlar küçük şeyler ama ev aldılar kalabalık arkadaş grubunu yemeğe çağardılar benimde içinde olduğum herkes birbirini tanıyor sonuçta kardeşimin evi el değilim mutfakta yardım etmek istiyorum 2-3 kız daha var bana sen git yemeğini ye diyor yani karışma diyor birşey yapsam kulp buluyor beğenmediğini ima eden sonuçta mutfak işi herzaman yaptığımız şeyler acaba dedim yanlışmı anlıyorum alınganlıkmı yapıyrum ama yok baya baya kardeşimin evinde misafir gibi hareket etmemi istiyor oradaki insanlar gelinimizin istemediğini bilmez hiçbirşeye karışmıyor der en çokta buna üzüldüm yani henüz ilk senesi tavrımı hiç bellli etmedim çünki arada kardeşim var ve biliyorumki başta olan bir mesele yıllar yılı devam ediyor ama açıkcası anladığımıda farkettiğimide bilmesini istiyorum ne yapmam lazım bilmiyorum kısaca olay bir mutfak yardım etme meselesi gibi gelebilir ama öyle değil bu örnek sadece beni aleni dışlıyor düğünde bile oynarken karşılıklı ikimiz kaldık hemen arkasını döndü gibi gibi bunlar birikti doğum günüm oldu faceden kırk kat el kutladı gelinimiz gene kutlamadı tavır alsam dert almasam içimde kalacak
2 aylık evliyim..
Kız kardeşim gibi sevmeye çalıştığım, hep iyi gözle baktığım, hediyeler vs kısaca değer verdiğim kişi, meğer tam da bir GÖRÜMCE imiş.. demek ki değmezmiş.
Düğünde arkamdan kötü kötü konuştuğunu ve kıskanç, kinci biri olduğunu öğrendim..
Özellikle benim en mutlu günümde, kıskançlık yapıp beni kötülediğini ANNEM duymus ve kadın düğünümde üzülerek gezmiş ortada.. Bundan benim çoook sonra haberim oldu..
Ona karşı aşırı sogudum.. zaten nişan hazırlığı vs hissediyordum kıskandığını... bu sefer çok uzaklaştım sogudum.
Bundan böyle nasıl davranmalıyım..
Gerçekten değmezmiş.. Uzak , mesafeli, ve asla içimi dökmediğim birisi olarak kalacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?