- 6 Ocak 2015
- 95
- 49
- 38
- 36
- Konu Sahibi Zeyno Seyma
-
Başkasından duysan inanma derdim de annen bizzat duymuş2 aylık evliyim..
Kız kardeşim gibi sevmeye çalıştığım, hep iyi gözle baktığım, hediyeler vs kısaca değer verdiğim kişi, meğer tam da bir GÖRÜMCE imiş.. demek ki değmezmiş.
Düğünde arkamdan kötü kötü konuştuğunu ve kıskanç, kinci biri olduğunu öğrendim..
Özellikle benim en mutlu günümde, kıskançlık yapıp beni kötülediğini ANNEM duymus ve kadın düğünümde üzülerek gezmiş ortada.. Bundan benim çoook sonra haberim oldu..
Ona karşı aşırı sogudum.. zaten nişan hazırlığı vs hissediyordum kıskandığını... bu sefer çok uzaklaştım sogudum.
Bundan böyle nasıl davranmalıyım..
Gerçekten değmezmiş.. Uzak , mesafeli, ve asla içimi dökmediğim birisi olarak kalacak...
2 aylık evliyim..
Kız kardeşim gibi sevmeye çalıştığım, hep iyi gözle baktığım, hediyeler vs kısaca değer verdiğim kişi, meğer tam da bir GÖRÜMCE imiş.. demek ki değmezmiş.
Düğünde arkamdan kötü kötü konuştuğunu ve kıskanç, kinci biri olduğunu öğrendim..
Özellikle benim en mutlu günümde, kıskançlık yapıp beni kötülediğini ANNEM duymus ve kadın düğünümde üzülerek gezmiş ortada.. Bundan benim çoook sonra haberim oldu..
Ona karşı aşırı sogudum.. zaten nişan hazırlığı vs hissediyordum kıskandığını... bu sefer çok uzaklaştım sogudum.
Bundan böyle nasıl davranmalıyım..
Gerçekten değmezmiş.. Uzak , mesafeli, ve asla içimi dökmediğim birisi olarak kalacak...
Düğünde anlatsam moraller bozulur diye düşünmüş..Başkasından duysan inanma derdim de annen bizzat duymuş
uzak dur mesafe koy
niye bunca zaman anlatmamış annen?
düğünde anlatsın demiyorum evleneli 2 ay oldu yeni öğrendim dedin ya ondan sordum 2 ay neden bekledi diyeDüğünde anlatsam moraller bozulur diye düşünmüş..
Ve bana direk anlatmadı, zorla konu konuyu açtı, zorladım anlattı... çok iyi niyetli birisidir.. ben de safım.. dikkat et ona dedi.. tehlikeli birisi o dedi..
süper cevap..Mesafe candır... Özellikle eşin ailesine karşı..
Hiç anlatmayacakmış.. içine atıp unutacakmış.düğünde anlatsın demiyorum evleneli 2 ay oldu yeni öğrendim dedin ya ondan sordum 2 ay neden bekledi diye
evet hayalimde ki görümce sizsiniz :)Vay be bende görümceyim beni müzeye koysunlar
Hiçbir şeye karışmam etmem sorun yaşasam bile büyütmem sadece mesafeli olurum yeter ki abimle mutlu olsunlar diye. Çok sinir olacağım şeyler de yapmıştır ailemi de çok üzmüştür ama sadece uzak dururum dedikodusunu bile yapmam. Böyle görümceleri okuyunca vay be bende görümce miyim diyorum
En güzeli mesafeli olmak. Hiiç kafaya takmaya değmez sonra eşinle aranızda sorun yaratır amacına ulaşmış olur hiç takmayın merhaba merhaba. Mesafe candır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?