Görümceler hep mi böyle? Oysa kardeş gibi sevmiştim..

Her görümce kötü değil het gelinde, hem gelinim hem görümce, gelin olarakta görümceolarakta cçok şey yuttum, ne kocam ailesiyle kötü olsun ne kardeşim karısıyla mantığındayim ama bu düşünceye karşı tarafta sahip olmalı tek taraflı olmuyor, gorumceniz gerçekten kıskançlıktan mı yaptı yoksa farkında olmadan kıracak bir şey yapmış olabilirmisiniz, kardeşim yeni evlendi mesela gelinimize karşı hep alttan alarak konuşurum ama o hep laf sokma derdinde, yinede huyu böyle diye idare ediyoruz ne yapalım kardeşim seviyor bizim yüzümüzden mutsuz mu olsun.
Gorumcelerimde bana karşı iyidir arada hoşlanmadigim durumlar oluyor ama kendi aile bireyletimizlede anlaşamadigimiz zamanlar olmuyor mu, hatayı yapan kişiyi gelin ya da gorumce olarak değil de kardeş olarak görürsek anlaşmak daha kolay oluyor.

Benım nısanlımın ablası ıle basından berı mesafelıyım zaten baska sehırlerdeyız en güzeldi de bu bence boylelıkle hersey daha rahat oluyor :) ama bunun nedenı de nısanlımın aılesının ondan devamlı para ıstemesı bastan bır soğukluk oldu onlara karşı cok dusuncesızler.

Sen de oyle yap bence ne yüz göz ol cok şamımı olma uzak mesafelıyım ol böylece daha az kırılır üzülürsünüzülürsün

Abileri ve oğulları bu kadar özel kılan ne çok merak ediyorum. Eniştesini kıskanan baldız ya da kızını damattan kıskanan anne görmedim hiç ben. Nedense erkek anneleri ve görümceler başka bir moda giriyorlar gelin gelince. Hemen iktidar savaşına başlıyorlar.
Kadınlar arası rekabet başka bir şey değil. Elti, gelin, görümce, kaynana arasında dönüyor her şey.

bende aynı yıkımı yaşadım daha nişan olmadan sözlüken çok yıklmıştım kendi kulaklarımla abisine şikayet ederken duydum hem kendine hem çocuklarına hediyeler aldığım iyi anlaştığımı sandığım biriydi şimdi denk gelince görüşüyoruz .

bende aynı yıkımı yaşadım daha nişan olmadan sözlüken çok yıklmıştım kendi kulaklarımla abisine şikayet ederken duydum hem kendine hem çocuklarına hediyeler aldığım iyi anlaştığımı sandığım biriydi şimdi denk gelince görüşüyoruz .
:) Görümceye evli olanlar gÖRÜMCEK derdi..haha niye demişlar anladım :KK70:

Konu başlığına ithafen diyorum ki bende; gelinler hep mi böyle! Bende görümceydim ve çok iyi niyetliydim, abla gibi sevdim, değer verdim, kendimden daha fazla onda olsun istedim ama sonuçta kıskançlıkla, fesatlıkla karşılaştım ve bir sürü şeylerle suçlandım. Yani bu yumurta mı tavuktan, tavuk mu yumurtadan çıkar gibi bir şey, çoğumuz hem gelin hem de görümce olacağız, bu karakterle ilgili bir şey, her gelin kötü olmadığı gibi her görümce de kötü değil, baştan kendimizi böyle şartlandırıpta masum insanlara çektirmeyelim boşuna :))

Konu sahibi sizin ki fenaymış yalnız, siz mesafenizi koyun bence de.

Benım erkek kardeşım bekar ama geçenlerde öyle konusuyoduk dedımkı bende görumce olcam hiç karismam dedm kız kardşımde ben karışırım dıyo erkek kardeşımde ben kımseyı karistrmam dedı bız daha olmayan gelın icn konusuyoruz daha kardeşm 17 yasında her aılede bir görumce ıyı ötekı kötü oluyo sanırm konu sahibı daha çok yenisın mesafe koy ne iyı ne kötü olursun

hepsi öyle anam hepsi öyle hatta kaynanalar ondan da beter ben hep yakın olmak istedim milletin yanında can ciğer kuzu sarması başbaşayken iş değişiyo bana eşim hep mesafeli ol dedi ben yok dedim hep hevesim vardı ama sonradan olaylar oldu artık eşimin ailesiyle hiç görüşmüyoruz bize bi faydaları yoktu zaten şu an eksiklikleri hiç hissedilmiyor takma kafana bence

Elti gorumce kaynana en iyisinin içinden bile mutlaka bi fesatlik geçmistir çünkü seytan hep bunlarla uğraşı r bence bunlarin istisnasi yok 4 4luk olanı yok ne cok canim cicim ol nede sen sag ben selamet sonuçta eşinin ailesi mesafeden Şaşma derim

Şu tür konuları okudukça "vay be diyorum ne annem kaynana olabilmiş ne de ben görümce"
Yine de gelinimiz uzak durur.
İnsanlar ne ister ki hayattan?

Benim yengem de beni o kadaaar çok seviyor ki, bana eskilerini gönderiyor, veriyor.

Daha yeni evlisin bunu degerlendir bastan nasil olursa sonuna kadar oyle gider..
Cok yakin arkadasim ilk evlendiginde bildigin suratsizi oynadi eltisine gorumcesine... Basta cok konustular ardından ama simdi aman o oyle diyip ilismiyorlar bile...
Sende bastan tavrini koy ve devam ettir... Kus olma ama cok iyide olma..

Aynen öyle hiçbir zaman öz kardeşin gibi olmaz olamaz
Malesef bende geç anladım :KK51:

yengeler genelde daha büyük olduğu için daha olgun oluyorlar. görümceler ufak olduğu için ağzına geleni söyleyebiliyor, ya da karşısındakinin abisinin karısı olduğunu unutup arkadaşına davranır gibi davranıyor. bence böyle olmaması lazım. annemle görümcesi çok iyi anlaştılar hep. ben de öyle bir ilişikim olacağını düşnmüştüm. saygısız, düşüncesiz biri kız. 20 yaşnda ama küçük bir çocuk gibi.

anlamıyorum su insanları bende gorumce oldum gelinimiz yemek yapmayı henüz bilmiyo 1 aylık evliler yemek yapıp yolluyorum gayet iyiyiz oda beni çok sever kötü davraninca konuşunca ellerine ne geçiyor anlamıyorum

Back
X