- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.179
- 898
- Konu Sahibi Zeyno Seyma
Her görümce kötü değil het gelinde, hem gelinim hem görümce, gelin olarakta görümceolarakta cçok şey yuttum, ne kocam ailesiyle kötü olsun ne kardeşim karısıyla mantığındayim ama bu düşünceye karşı tarafta sahip olmalı tek taraflı olmuyor, gorumceniz gerçekten kıskançlıktan mı yaptı yoksa farkında olmadan kıracak bir şey yapmış olabilirmisiniz, kardeşim yeni evlendi mesela gelinimize karşı hep alttan alarak konuşurum ama o hep laf sokma derdinde, yinede huyu böyle diye idare ediyoruz ne yapalım kardeşim seviyor bizim yüzümüzden mutsuz mu olsun.
Gorumcelerimde bana karşı iyidir arada hoşlanmadigim durumlar oluyor ama kendi aile bireyletimizlede anlaşamadigimiz zamanlar olmuyor mu, hatayı yapan kişiyi gelin ya da gorumce olarak değil de kardeş olarak görürsek anlaşmak daha kolay oluyor.
Gorumcelerimde bana karşı iyidir arada hoşlanmadigim durumlar oluyor ama kendi aile bireyletimizlede anlaşamadigimiz zamanlar olmuyor mu, hatayı yapan kişiyi gelin ya da gorumce olarak değil de kardeş olarak görürsek anlaşmak daha kolay oluyor.