- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Manolyalale
-
Onların sorunlari otoriter olmalari ve kendi yaptiklari dusundukleri seyler dışında kimseninkini beğenmemeleri. İstiyorlarki onlar gibi olayim. Onun dışında suan ilişkimiz iyi. Severim. Dusun dun gece 3 hala gorumcemle mesajlaşıyruz. Komedi muhabbet. Hatta yarin kahve sohbetine uğrayacağım. Seninkinden merak ettiğim üzerine yurudugunde esin ne yapiyor. Sesi çıkmıyor mu. Bunlar olurken esin yoksa tek gitme. Esin farkında ise o mudahale etsin. Benim kaynanam cok fenadır. Bağırarak laf söylerdi bana ilk evlendiğimde. Hic duymamazlıktan geldim ne yapıyorsam devam ettim. Birde esim yoksa yanimda çatır çatır cevap verdim. Ama bu cevaplar hep şaka adi altında gülerek asla kavga etmedim. Simdi cevap veriyorum diye cekiniyor. Esim her zaman ciddidir çekinirler, onun yanında bisey diyemezler cunku korur beni.Çirkefleşmiyorlarsa iyi benimkiler duruo durup üzerime yürüyorlar
Şahsen ben hicbirsey istemiyorum, mutlu olsunlar herkesin yuvası huzurlu olsun kimse kimseye bulaşmasın yeterMerhaba sevgili hanımlar doğru yere mi açtım konuyu emin değilim fakat görümce olan üyelerimize ya da görümcesiyle arası iyi olan gelin üyelerimize sormak istiyorum . Görümceler ne ister ? :) çünkü ben artık yoruldum gerçekten yoruldum . Cevaplayanlara teşekkür ederim .
Bencil iste.. herkes beni sevsin ben zahmet edip hiç tinlamayayim diyor. Sevsende yaranamassin bu düşüncede kişiye en iyisi bosver görmezden gel. Ben kizsam bile o şekilde eş gecmem milletin içinde ne kadar saygısızca.Konu 5 yıldır düzelmeyen gelin görümce ilişkisi . Yani o kadar çok sey var ki beni sevmiyor ama benim onu delice sevmemi bekliyor beni yok sayıyr ama kendisini el üstünde tutmamı istiyor. En basiti çay servis ederken beni atlıyor normal olarak alınınca burnum havada ilan ediliyorum. Ailemin olması bile problem sadece onlar varmıs hayatımda kendisi yetmiyor kv kp de dolduruyor abisiyle de küsüyor problemin benim olduğumu söylüyor... vs vs anlaşmaya gönlü yok fakat hayaleti gölgesi de hayatımdan çıkmıyor.
Benim ki de evimde bana hesap sormuştu şaşırmıyorum inanAynen öyle evime gelip beni saymıyor ya böyle bir şey olabilir mi muhatap alıp bir şey söylüyorum sırtını dönüyor
Tabi ki kendi menfaatlerini hickimseyi umursamadan maksimize etmeyi isterler:)Merhaba sevgili hanımlar doğru yere mi açtım konuyu emin değilim fakat görümce olan üyelerimize ya da görümcesiyle arası iyi olan gelin üyelerimize sormak istiyorum . Görümceler ne ister ? :) çünkü ben artık yoruldum gerçekten yoruldum . Cevaplayanlara teşekkür ederim .
Yani öyle düşünüyorum artıkGörümceler şirret gelin severler iyi davranırsan totoları kalkar sessiz sakin diye ezerler kötü olursan sen çekinirler arının bazen kovanına bazen parmak sokmak gerekir.Not görümcelerim aram çok iyi vede uzaktalar.
Çok doğru hala bana düğünde takılan bileziklerin derdindeTabi ki kendi menfaatlerini hickimseyi umursamadan maksimize etmeyi isterler:)
Kendine saygı duyarsan sınırını gösterirsen herkes sana saygı duyarYani öyle düşünüyorum artık
Hem gelinim hem görümceyim ben yengelerimden birşey istemiyorum görümcelerimde benden göürümcelerimle gelin görümce değil kız kardeş gibiyiz büyük yengemlede gayet iyi anlaşırız ama küçük olanla yılda bir kaç kez anca görüşürüz hiç aramayız birbirimizi o böyle istiyor çünkü kendi ailesine yakın bize uzak bizi aile gibi görmedi hiçbir zaman bizde saygı duyduk gidip gelmeyiz aramayız Herkesin yapısı farklı yani uzak durun sizde araya mesafe koyun anlaşamıyorsanız böyle durumlarda mesafe candır.Merhaba sevgili hanımlar doğru yere mi açtım konuyu emin değilim fakat görümce olan üyelerimize ya da görümcesiyle arası iyi olan gelin üyelerimize sormak istiyorum . Görümceler ne ister ? :) çünkü ben artık yoruldum gerçekten yoruldum . Cevaplayanlara teşekkür ederim .
Bu karakterde biriyle mesafeli olmak iyidir.Konu 5 yıldır düzelmeyen gelin görümce ilişkisi . Yani o kadar çok sey var ki beni sevmiyor ama benim onu delice sevmemi bekliyor beni yok sayıyr ama kendisini el üstünde tutmamı istiyor. En basiti çay servis ederken beni atlıyor normal olarak alınınca burnum havada ilan ediliyorum. Ailemin olması bile problem sadece onlar varmıs hayatımda kendisi yetmiyor kv kp de dolduruyor abisiyle de küsüyor problemin benim olduğumu söylüyor... vs vs anlaşmaya gönlü yok fakat hayaleti gölgesi de hayatımdan çıkmıyor.
Bizde de tam tersi.Hmmm,
İlk aklıma gelen şey kıskançlık oldu? Bir sebep göremedim yazıda. Acaba geri planda mı hissediyor kendini
genelde kv lerin gölgeleri oluyorlar, benim gözlemim
Bende de var bir tane, kv le ne zaman küsüşsek o da küsüşüyor benle. Yazık kafasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?