Görümceler ne ister ?

Tek taraflı yürümüyor işte maalesef diğer cevaplarda belirttim kadın hep bencil küseyim ayağıma gelsinler kendimi geri çekeyim ama bana sarılsınlar uzak durayım ama bana yakın olsunlar gibii

Çirkefleşmiyorlarsa iyi benimkiler duruo durup üzerime yürüyorlar

Benim gorumcem var bende bir gorumceyim. Benim gorumcemle aramda hep bir mesafe var evlendigim ilk yillarda bir tartsmamiz oldu dahada mesafeliyizdir gorusurz ama birbirmize kv olmadan gelip gitmeyiz. Kendi kardeşimle aramda problem olduğu için görüşmüyoruz evlendiği günden sonra kardeşimle gorumcede sayılmam ama lafta gorumceyiz gelinle alakalı bı durum değil bu arada problem smdi linç yemeyeyim

Aynen öyle evime gelip beni saymıyor ya böyle bir şey olabilir mi muhatap alıp bir şey söylüyorum sırtını dönüyor

Görümceyim iki yengem var aramız gayet iyi inanın çok zor birşey değil belki küçük birşey ama o çay getirdiyse ikinciye hemen ben kalkarım gelin diye yapmak zorunda değil kardeşini seven iyiliğini isteyen biri zaten kötülük yapmaz.
Ben arıza çıkarıcak olsaydım bile abiler çekerdi kenara zaten hayırdır diye ağzımın payını verirlerdi kesin:)

iyi anlaşmak zorunda değil kimse ama saygı çok önemli baktım karşı taraf ben iyiyken zorluyor beni ozaman koyarım mesafemi zaten yapı olarakta mesafeli biriyim zor olmaz.

Benim annemle yenge arasında ufak bir tartışma olsa bile asla beni karıştırmaz seni ilgilendirmez der sizdekiler birbirlerini gaza getiriyor

sizin görümce fazlasıyla şımarık genç olmasına rağmen erkek ailesi olarak biz daha önemliyiz diye düşünen geri kafalı.
Görmezden gelin konuşsun dursun.

Ay benim görümce bu yemek hazirlar bana tabak bardak koymaz, cay servis eder beni atlar , yuzume bakmaz benle konusmaz buraya kadar guzel konusmasin çok da tin ama benden hep ilgi bekler , konusmuyor benle surat yapiyor der , der de der . Bu karakterle anlasama yolu sürekli poh poh o da bana ters. Ben takmiyorum artik eşim de bosver konusmasin sen de konusma sana nasil davraniyorsa sen de öyle davran diyor bu karakterler hicbir seyden memnun olmazlar poh pohlasan bile fazlasini beklerler.

Ayyy aynısı aynısı . Bende pohpohlama sevmiyorum hayır en başından beri kötülük peşinde en güzel günlerimi mahvetti hadi onları yapmasa belki ama unutaöıyorum o zamanları

Çok şımarık annesi önünde köle gibi dönüyor zaten . Aman bize bir çöp alınmasın aman bize bir iyilik olmasın anında annesini dolduruyor

Ayyy aynısı aynısı . Bende pohpohlama sevmiyorum hayır en başından beri kötülük peşinde en güzel günlerimi mahvetti hadi onları yapmasa belki ama unutaöıyorum o zamanları
Ben de unutamiyorum yaptigi hicbir seyi ama fazla takmiyorum da . Eşim bu konuda anlayisli çok şukur bir araya getirmiyor bizi, nadiren mecburi durumlarda yuz yuze geliyoruz onda da idare ediyorum

Abisinin yada erkek kardeşinin cebini yemek Şaka bi yana herkes aynı değil.Kimisi gelinle arası iyi olsun da ben başka bişey istemem der.Kimisi kardeşiyle eşinin arasını bozmak için elinden geleni yapar kıskanç olurlar.Kişiden kişiye değişir bu durum.Mesele olgun olabilmekte sanırım

Millet mi garip ,erkek kardeşlerimin de kızkardeşimin eşiyle de mesafeliyim.usulunce görüşür gider geliriz. Bu kadar.

Ne halalarım anneme görümcelik yaptı ne annem yengemlere. Ne görümcelerim bana yaptı ne de ben kardeşimin eşine. Onun için ben anlayamıyorum bu geliniyle görümcesiyle anlaşamayan insanları. Bence herkes saygı sınırını bilmeli. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama herkes birbirine saygı duymak zorunda.

Aynen bu metodla gorumcemi yok saydım. Bir odada 10 kişi vardı hepsini öptü beni öpmedi :) herkesin yanında benimle konuşurdu kimse yoksa görmezden gelirdi. Konuşursa konusurdum sonra belasını buldu ailesi de konuşmuyor onunla :)

Kimisi var ben görümceyim çektiririm der kimis var insandır o benim ablam/kardeşim der haksızda olsa el hissetmesin diye herkese karşı korur(ben mesela)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…