- Konu Sahibi Manolyalale
Benden birşey istemiyor hiç.
Ben ondan isterim hep.
Bahçesi var.
Erik isterim, elma, armut isterim.
Sebze felan varsa onları da affetmem.

Ben ondan isterim hep.

Bahçesi var.
Erik isterim, elma, armut isterim.
Sebze felan varsa onları da affetmem.

gelinle alakalı bı durum değil bu arada problem smdi linç yemeyeyim
 gelinle alakalı bı durum değil bu arada problem smdi linç yemeyeyim

yemek hazirlar bana tabak bardak koymaz, cay servis eder beni atlar , yuzume bakmaz benle konusmaz buraya kadar guzel konusmasin çok da tin
 yemek hazirlar bana tabak bardak koymaz, cay servis eder beni atlar , yuzume bakmaz benle konusmaz buraya kadar guzel konusmasin çok da tin  ama benden hep ilgi bekler , konusmuyor benle surat yapiyor der , der de der . Bu karakterle anlasama yolu sürekli poh poh o da bana ters. Ben takmiyorum artik eşim de bosver konusmasin sen de konusma sana nasil davraniyorsa sen de öyle davran diyor
 ama benden hep ilgi bekler , konusmuyor benle surat yapiyor der , der de der . Bu karakterle anlasama yolu sürekli poh poh o da bana ters. Ben takmiyorum artik eşim de bosver konusmasin sen de konusma sana nasil davraniyorsa sen de öyle davran diyor  bu karakterler hicbir seyden memnun olmazlar poh pohlasan bile fazlasini beklerler.
 bu karakterler hicbir seyden memnun olmazlar poh pohlasan bile fazlasini beklerler. 

Şaka bi yana herkes aynı değil.Kimisi gelinle arası iyi olsun da ben başka bişey istemem der.Kimisi kardeşiyle eşinin arasını bozmak için elinden geleni yapar kıskanç olurlar.Kişiden kişiye değişir bu durum.Mesele olgun olabilmekte sanırım
Şaka bi yana herkes aynı değil.Kimisi gelinle arası iyi olsun da ben başka bişey istemem der.Kimisi kardeşiyle eşinin arasını bozmak için elinden geleni yapar kıskanç olurlar.Kişiden kişiye değişir bu durum.Mesele olgun olabilmekte sanırım