Yengem saolsun, aman benden uzak mutlu olsun artik konusmuyoruz.
Yeni evliydiler onlarda oturuyorduk, bu konusuyo da konusuyo , konusdukca costu, aniden iste bizim orlarda altin cok yapilir, siz az yaptiniz biz istemedik diye, ammaaa isteseydik annen baban essek gibi yapacaklardi deyip masaya yumrugunu vurdu:1shok:
oha filan oldum, ne diyon sen dedim nerden ciktu bu , terbiyeli konussana suan kimi kime kötülüyon sen, anneme babama nasil essek dersin dedim. Ve bi özür bekledim, ama cevap dogrulari söylüyorum dedi. iyi ozaman dedim ve evini terk ettim
Aradan zaman gecti gecmise sünger cektik:1closedeyes:
Yengem her haftasonu annesini babasini ariyormus,evlerinde ozamanlari telefon olmadigi icin disaridan aricaklar, bende bilmiyorum tabi, bi cumartesi yine onlardayiz, abimle benim ex koca disari ciktilar, yengem erken gelin daha babamlari ariyacagim demis önceden abime haberim yok, bunlar gelmedi yengem deli gibi dönüyo ortalikta.
yukardaki komsu kadin geldi oturuyoz ücümüz, zaman gectikce yengem delirdi, agzina s... pic bak hala gelmedi dedi abim icin, komsu kadinla ben dumur olduk birbirimize böyle baka kaldik:1shok:, ben sokdan artik komsuda var diye bise demedim, komsu gülerek sizin evde tuvalet yokmu kizim dedi. tabi bunlar geldi abim dediki ne bekliyonki beni aricaksan gidip arasaydin, ben de dedim benim haberim yokki derdini bile bilmiyodum, söyleseydi beraber giderdik ben cocuklara bakardim oda arar konusurdu ailesiyle ve yine gittim yine uzun bi süre küslük
daha neler neler, artik görüsmüyoruz konusmuyoruz
cahil insanlarla gecinmek ne zormusmirmirmirmir:1no2:
işte ben olsaydım o essek kelımesının anlamını öğretırdım ..
böyle saygısızlıklara asla gelemem
ecinnili annen de teyzen de aynı sen gibiymiş demekki neden hiç şaşırmadım acep
bu kadar iyi niyet bu kadar vericilik sizin ailenin kadınlarına has bi özellik galiba canımın içi:))
bu arada ben de hem görümceyim hem görümcem var
gelinle de görümcemle de uzaktayız, birbirimize müdahalemiz hiçbir zaman olmadı
yakın ama yüzeysel bir arkadaşlığımız var o kadar
abim evlenirken de bişeye karışmadık, annem de ben de, öyle bir gereklilik de olmadı zaten
abimi annemi üzmediği sürece de gelinimiz başımın tacıdır[/QUOTE]
aha,, benimi anlattı dedim bir an.
bu kadar mı benzerlik olur...
tabii görümcem yok benim.
bir orada ayrılıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?