ecinnili annen de teyzen de aynı sen gibiymiş demekki neden hiç şaşırmadım acep
bu kadar iyi niyet bu kadar vericilik sizin ailenin kadınlarına has bi özellik galiba canımın içi:))
bu arada ben de hem görümceyim hem görümcem var
gelinle de görümcemle de uzaktayız, birbirimize müdahalemiz hiçbir zaman olmadı
yakın ama yüzeysel bir arkadaşlığımız var o kadar
abim evlenirken de bişeye karışmadık, annem de ben de, öyle bir gereklilik de olmadı zaten
abimi annemi üzmediği sürece de gelinimiz başımın tacıdır
eee tarzımız aynı şekerim naparsın:dance:aha,, benimi anlattı dedim bir an.
bu kadar mı benzerlik olur...
tabii görümcem yok benim.
bir orada ayrılıyoruz.
:Saruboceq::Saruboceq: amin canım amin Şenizoyy canım evet çok vericiyiz sanırım :jeyyar:
işte okyle sen iyi görümcelersiniz, herkese sizin gibi görümceler nasip etsin allahım.. aay bide benim gibi kaynana :)-tatlicadiarzu-
ahha kız ilahiii süper konu..görümce değilim olamıycamda ama gelinim...ve görümcemi çoooooook seviyorum.flört aşamasındada nişandan sonrada bana hep aynı davrandı..insan çizgisini bozmamalı....iyiki görümcem var her sorunumu anlatıyorum ablam o....Uzun zamandır ,konuları okuduğum da,görümcelerin yerden yere vurulduğunu gözlemledim..
peki,gelinler sütten çıkmış ak kaşık mı acaba?.
bende görümceyim ve görümcelere bu kadar yüklenilmesinden, dertliyim.
hadi,görümceler,sizlerde anlatın ,bakalım,gelinlerden yana dertlerinizi?
neler yaşadıklarınızı.....
bir de madalyonun, bu yüzüne bakalım.
ne dersiniz,
,
canım çok haklısın aynen katılıyorum sana...kaynana gelin görümce elti..bunlar gereksiz sıfatlar..asıl önemli olan anlaşabilmek rakip olarak görmemek arkadaş gibi yaklaşmak die düşünüyorum...ama annemin tam 10 görümcesi var kadın onlar yüzünden emekliliği dolduğu halde emekli olmuyor ahhahah yazık ona..bide konuşsa azını açmaz ahha anam anam garip anam ahahhakaydirigubbakcemile3Ben görümceyim sengözlerimebaksanab
Ama hala anlamış değilim bu,görümce,gelin muhabettini
Hadi gelin,kaynana sıkça karşılaşan bi olayda
Görümcelerin biraz dışarda durması taraftarıyım.
Şahsıma bizzat bir saygısızlık olmadığı sürece,benim abimin evine müdahale hakkım olmadığını düşünüyorum.
Saygıyla gider çayımı kahvemi içerim,herzamanda saygıyla karşılanırım.
Sanırım gelin,görümce olayından çok,insan ilişkisi demek daha doğru
Almadan vermek Allaha mahsus,aynaya nasıl bakarsanız,oda size öyle bakar,
Önce kendimiz davranışlarımıza dikkat etmeliyizki,sonra karşıdan olumlu şeyler beklemeliyiz diye düşünüyorum açıkcası.
canım sen eminim süper bir görümce olmuşsundur.:1hug:..görümce gelinle kaynana arasında denge gibi bence...mesela ben hasta olup bir aile yemeğine katılamadığım zaman kaynanam"ay ne hastası gelmesi lazımdı"dediğinde görümcem"anne kes kız hasta işte yalan mı yapıcak" die beni koruyormuş sağolsun..kulağıma geliyor dabiiii kaydirigubbakcemile3ben üç haftalık görümceyim...
gelinimizle aramız şuanda çok iyi rabbim hep iyi yapsın...
gelinlere yapılan kötülükleri yapmam gelinime, çünkü onun acısını bilirim...
kendi görümcemlerden hiç bahsetmiyeyim rabbim onları bildiği gibi yapsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?