- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Evet oyle yapiyim ya bazen ben kucugum gidiyim yanlarani diye ama sonra onlarin yaptiklari aklima gelince bu defa cok kinleniyomBoşver Samire keyifleri bilir de geç. Sanki gülyüzlerine bayılıyormuş gibi niye dertleniyorsun.
Boşver sen kendi hayatına bak.
Sorsan kalkıp birşey deseler ,sende birşey diyeceksin sonra olaylar büyüyecek ,eşinle ilişkine yansıyacak.
Evet doğru diyorsunuz ama ben gercekten bunu dert ediyorum dun aksamdan bu yana agladim acaba benim yerimde olsaniz konusurmuydunuz diye merak ediyorumBöyle ufak sorunları aklınıza takıp, sürekli konu açarsanız, farklı yorumlarla daha çok aklınız karışacak.
Bazı sorunlar için kendinize şans verin, güvenin.. Tek başına çözüm yolları arayın. Gerçekten çıkmaz bir sorunla baş etmek zorunda kaldığınızda ancak, yardım veya fikir için bence derdinizi açın. Bu şekilde her sorunda konu açmanız, yetersiz hissettirecek kendinizi. Kısır bir döngüye girip, eften püften her şeyi yazmaya başlayacak, dahası bunların aşılmaz sorunlar olduğuna inanacaksınız.
Bu zaman içerisinde çözülebilecek bir problem ve üstelik kendi karakteriniz bunun için aslında yeterli.
Bazı şeyler için kendinize şans verin Samire.. Güçlü olmak istiyorsanız..
Hiç kinlenme,kendi kendinide doldurma bence. Boşver.Evet oyle yapiyim ya bazen ben kucugum gidiyim yanlarani diye ama sonra onlarin yaptiklari aklima gelince bu defa cok kinleniyom
Evet senin dertle benim dert bitmez herhalde ne yaptin esinin iş yeri belli oldumuDertler bitmez samirem
Benden kucuk olsa derimde kac yas buyukler bendenmanyakmısınız kızım siz de
durduk yere küsen manyaklar diye bagır
Evet senin dertle benim dert bitmez herhalde ne yaptin esinin iş yeri belli oldumu
Benden kucuk olsa derimde kac yas buyukler benden
Hayirlisi hersey gonlunun guzelligince olsunYok haftaiçi belli olacak insallah tatlım
23 yasindayim esime dedim ama ablamla olan sorunlarını ablama sor ben ne yapiyim dedi ablalarini savunduhıı
kocana de
o sorsun bacılarına
sen kaç yaşındasın samire
23 yasindayim esime dedim ama ablamla olan sorunlarını ablama sor ben ne yapiyim dedi ablalarini savundu
Neden takıyosun neden bu kadar önemsiyorsun benim kide gittiğinden beri konuşmuyor aradım buz gibi hiç aramamda sormamda ben bu hamile halimle o kadar ilgi göstermeye çalıştım kimse benden daha değerli değil.Slm herkese iyi pazarlar esimle olan sikintilarimi az cok biliyorsunuzdur bu aralar düzeldi gibi aramiz ama simdi sorunum gorumcerim ikiside benden konusmuyor surat asiyorlar kardesim izine geldigi icin iki günlüğüne annemlere gitmistim dondugumde bir suru arkamdan konusmuslar simdide ben sucluymussum gibi bana surat asiyorlar sizce soruyum mu neden konusmadiklari yada hic birsey olmamis gibimi davransam o zamanda hep icimde kalacak onlara karsi hep soguk olacam bumu dert diyenler olacaktir aranizda ama cok kafama takiyorum dun gecede bu yuzden agladim sizce ne yapsam
Birak ya naparsa yapsinlar tinlamaSlm herkese iyi pazarlar esimle olan sikintilarimi az cok biliyorsunuzdur bu aralar düzeldi gibi aramiz ama simdi sorunum gorumcerim ikiside benden konusmuyor surat asiyorlar kardesim izine geldigi icin iki günlüğüne annemlere gitmistim dondugumde bir suru arkamdan konusmuslar simdide ben sucluymussum gibi bana surat asiyorlar sizce soruyum mu neden konusmadiklari yada hic birsey olmamis gibimi davransam o zamanda hep icimde kalacak onlara karsi hep soguk olacam bumu dert diyenler olacaktir aranizda ama cok kafama takiyorum dun gecede bu yuzden agladim sizce ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?