- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Hosbulduk ya birkac gun kafa dinleyim dedim gerci benim sorunlar hic bitmezdeSamire hoşgeldin nerelerdeydin Allah aşkına
Ne yapiyim onlarin konusmasini bekleyimNe münasebet neden soracaksınız? Annenize gitmeniz için izin mi isteyecektiniz bir de. Bırakın ağzı olan konuşsun onlara ne oluyor ya. Allah'ım sen bana çöpsüz üzüm ver lütfenn amiiiin.
Ne yapiyim onlarin konusmasini bekleyim
Ama onlar oyle yapınca zoruma gidiyorYoo bekleme hiç bir zaman konuşmak zorunda değilsin kafana silah mı dayıyorlar onlarla aranı düzelteceksin diye. Bırak dağınık kalsın.
Aslinda bende öyle dusunuyorum sadece esimle kizimla ilgileniyim diyorum ama onlar oyle yapincada zoruma gidiyorAllah aşkına kendi dertleriniz yetmezmiş gibi şimdi görümcelerinizi mi takacaksınız?
Neden surat asıyorlarsa asıyorlar, biraz vurdumduymaz ol.
Herşeye bu kadar çok takarsan daha çook yıpranırsın.
Şimdi sen bu olayı kurcalasan yine eşinle sana yansıyacak yine sorunlar yaşayacaksınız yine gidemem diyeceksin vs vs.
Hiç tepki verme kendi evliliğine bak.
Ama onlar oyle yapınca zoruma gidiyor
Evet annemde oyle diyor zaten konusunca cokmu iyu oluyor moralini bozup gönderiyorlar dedi bilmiyorum hep birlikte oldugumuz icin konusmamasi zoruma gittiSen eşinle mutlu olmana bak onları da hiç takma. Durduk yere konuşmayan onlar ne diye gidip sorucaksın boşver kurcalamayıp şımartma.
Hem böylesi daha iyi konuşuncada sinir ediyorlar zaten
Ya onlar benden kac yas buyuk ama gelip beni tesellu etmeleri gerekirken beni sucluyorlar bana surat asiyorlar bende hic konuşmuyorum ama yinede acaba haksizlik mi ettim bende de suc olabilir diyorumSuratınız hiç çekilmiyor, de.
Döksünler ne dertleri varsa seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?