- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Siz benim nese kaynagimsiniz iyiki varsinizsen neden herkesı dert edıyorsun? ayy çok da fifi de geç
salla geç
he yavrum he '' de geç.
takma geç
boş ver geç
babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendı? de geç
Tamam oyle yapacam bunlar oyle insanlar ki insanin mutlulugunu hic cekemiyorlar esimde hemen birsey olsun sinirlenen birisi onlari guldurmek istemiyorumSen taktikca amaclarina ulaşcakalar hic takma gül oyna bak nasil sinir oluyorlar
Boylede cekilirmi.belki adamda annesi kardesinden etkilenip sana kotu davraniyor.Olur da biz ne yapariz uzak diyarlarda
Benim.görümcelrrimde kvdemde bizi cok kiskanir o yuzden hiccc takmiyorum hatta esim bile konusmuyor ama baska sebeplerden dolayi hic yag sürme ekmeklerine sem keyfine bak ben böyle yaptikca daha cok kudurdular kendileri mutsuz okadar.mutsuz insan baskalaryla ugrasirTamam oyle yapacam bunlar oyle insanlar ki insanin mutlulugunu hic cekemiyorlar esimde hemen birsey olsun sinirlenen birisi onlari guldurmek istemiyorum
Yok kotu davranmiyorda yani benide hakli bulmuyor bende ne yapacagimi sasirdimBoylede cekilirmi.belki adamda annesi kardesinden etkilenip sana kotu davraniyor.
Ben gorumce olsam oyle yapmam ama neden insan yardimci olmaları gerekmezmi ben onların kardesini cekiyorumSamire gorumcelerin omur boyu yuzune bakmasa ne olur ?
Benim.esim annesninde kiz kardesleirnin nsil olduklarini bildigi icin söylemem bile gerek yok biliyor ztn huylarini en iyisi uzak durmak bukadar ondan sonra amaclarina.ulusamadiklari icin dahada sinir oluyorlarYok kotu davranmiyorda yani benide hakli bulmuyor bende ne yapacagimi sasirdim
Benim gorumceyide aglatsana bi
Gecen sen esim siddet uyguladi evden kovdu dedin ya o yuzden dedimYok kotu davranmiyorda yani benide hakli bulmuyor bende ne yapacagimi sasirdim
Aynen zaten iyi olunca herkes iyi onemli olan kotuyken arkasindan atip tutmamak en nefret ettigim seydir hemen kotuyken sen boylesin sen soylesin diyenlerden hemen aninda sogurumBenim.görümcelrrimde kvdemde bizi cok kiskanir o yuzden hiccc takmiyorum hatta esim bile konusmuyor ama baska sebeplerden dolayi hic yag sürme ekmeklerine sem keyfine bak ben böyle yaptikca daha cok kudurdular kendileri mutsuz okadar.mutsuz insan baskalaryla ugrasir
Yok aglamasinlar ama ne bileyim oyle konuşuyorlar ki herkes kendilerine deger vermiyor ama gel bakki aslinda onlar baskalarina deger vermiyorNe yapıyor ki bu kadar?
Sen onu çok takarak değer veriyorsun böyle ağlatamazsın.
Umursama, yok say..
Yok onlarin sozunden etkilenip birsey yapmaz demek istedimGecen sen esim siddet uyguladi evden kovdu dedin ya o yuzden dedim
Ohooo dunyada hersey herkes olmasi gerektigi gibi olsa....Ben gorumce olsam oyle yapmam ama neden insan yardimci olmaları gerekmezmi ben onların kardesini cekiyorum
Ya biliyorum benimki dert degil ama bende cok takiyorum iste ah bi takmasamSamire haksever arkadaşımızın profiline girde gör bakalım dertler acılar nasıl oluyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?