dogum gunune gitmesse gelin duman edilir eee kim hizmet etcek aman 6 gorumcenin bi taraflari erir sonra..aman gelsin o gelinler her ortamda zorla bulundurulurlar zatenAllah sabir versin 6 gorumce yetmezmis gibi kaynanayla yasiyorsunuzsende onlar gelince hic bir is yapma canim otur ve kendi halinde takil.onlar yedikleri ictiklerini toplasinlar sana boyle davranan gorumcenin dogum gunune gitsen ne olur gitmesen ne olur cagirmasinlar Bosver ve yokmus gibi davran
Çağrıldığın yere erinme, çağrılmadığın yere görünme.Sorarlarsa beni kimse arayıp çağırmadı dersinizMerhaba benim 6 tane gorumcem var ve altisida beni insan yerine koymuyorlar benim dusuncem benkaynanam la birlikte oturuyorum soyle basliyim anlatmaya bize gelcekleri zaman kv ararlar ben acarim arada konusuruz sonra annelerini veririm ve ona gelceklerini soylerle bana dmezler oysaki hizmetlerini eddn benim annelerini kilini bile kiprtmazlar eee bana niye soylemiyosunuz dimi ikonsici bu hafta sonu gorumcemin kizinin dogum gunu var ama kv soylemisler gelinde gelsin diye veni aramadilar ve bende gitmek istemiyorum beni insan yerine koymadiklarini dusunuyorum sizce ne yapmaliyim
bende beraber oturdum ilk basta hizmetci durumundayidim sonra kurnazlik yapip ose girdjm is cikici dogru odama kapaniyodum cok kotuyum gozumu acamiyom diyerek ..isten gelenden de taş olsa kimse yemek hizmet beklemiyo gercektenSurekli boyle yapiyorlar benim haberim bile olmuyo bazen geldiklerinden ve uzuluyorum gercekten hizmstci yerine konuluyorum
Aynen gelinide dusunduklerinden degil maksat yiyen icenin ardini toplak yazik bu gelinlere .Aslinda agzlarinin payini verse surata yapsa boyle insani hizmetci muamelesi yapmazlardogum gunune gitmesse gelin duman edilir eee kim hizmet etcek aman 6 gorumcenin bi taraflari erir sonra..aman gelsin o gelinler her ortamda zorla bulundurulurlar zaten
Soyle bir seyde var .Is guc temizlik olunca kv ve kizlarinin evi olmuyor gelinin evi oluyor pisligini temizlesin diye.Akibinde misafir gelse bir sey olsa kv denin evi oluyorEn başta k.validenin tlfonunu neden sn aciyorsun ki?
İkincisi eve gelirken sna dememeleri bence normal çünkü kv nin evi.
Son olarak tek haklı yönünüz görümcenzin gelinede de faln gbi tavırları hoş degl arayıp seni davet etmesi zor olmamalı. Tek bu konuda haklisiniz bence. he başka sorunlar vardır bilemem onu
Gelsinler hic bir sey yapmicaksin neden telaslaniyorsun ki bu kadarBu hafta sonu yine gelcekler toplu napicam bilmiyorum cok kirildim onalra ama eskisi gibi olmucam bide anneleriyle muhbbet ediyolar benimle cok nadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?