Gorumcelerrim

Kayınvalidenin evinde yaşıyorsun kızları eve gelirken annelerini arayıp söylemeleri gayet doğal size söylemek zorunda değiller,ama onlar geliyor diyede her hizmeti siz yapmak zorunda değilsiniz kendileri yapsınlar sonuçta misafir değiller orası onlarında evi.

Orası kaynananın evi senin değil tabii gelmek için ona haber vericekler.
Seni doğumgününeçağırmamaları da istenmediğin içindir, gerçekten isteseler seni ararlardı ama kayınvalideyle haber yollamak mecburiyetten çağırıyorlar demek. Gitmeyin doğumgunune

yok ben yaptıgınız hizmet kısmındayım
Öyle bir mecburietiniz yok
Saygıdan yapıyorum derseniz ozaman onlarda katkıda bulunup yardımlaşmalı
Elalemin evideğil neticede annelerinin evi kalkıp yapsıınlar ellerine yapışmaz
Merak ettim onşara gittiğinizde de onlar oturup siz mi hizmetlerini görüyorsunuz.
Evet doğru olanı sizi de nezaketen davet etmeleri

kesenin bir tarafına bu çektiklerini koy diğer tarafa da kocanı, değdi mi bari?
gene olsa gene bana ev açamayan adamla evlenirim diyo musun, sanırım diyosun ki çocuk yapcam kaynanam bakacak demişsin, sen o evden hiç çıkamazsın çocuk olursa, hani bigün imkan olursa da çıkamazsın, çünkü o zamanda adı torundan ayrılamayız olur

hatun alıştı tabi seni gönderir mi, seni gönderse her hafta misafir kabul edebilir mi
20 yaş geç olmuş keşke memen çıkar çıkmaz evleneydin

6 gorumce Allah bereket versin oncelikle Sorun sadece buraya yazdiginiz kadarsa geleceklerini annelerine o buyuk diye soylemis olabilirler dogumgunune de ayri ayri davet etmemeleri beraber yasadiginiz icin olabilir.Sonucta kayinvalideniz olmasa bile esinizi arayip gelin demeleri sizi de davet ettikleri anlamina gelirdi.Ama tabi 6 gorumce eminim toz pembe degildir.Daha dogrusu 6 farkli insan biri iyi olsa digeri kotudur gibime geliyor.Allah gecim versin :)

istemıyorsanız ve eşiniz sorun etmeyecekse gtmeyin

Allah yardımcın olsun. böyle bir hayatı seçerken hiç mi büyüğün yoktu yanında?? böyle bir ailenin çok zor olacağını genç yaşta yıpranacağını demedi??

ben de 22 yaşımda nişanlanıp 23 de evlendim. aklımın ucundan bile geçmedi ailelerle yaşamak. gel görelim ki bu işten kurtulmanın tek yolu ayrı ev. ha bunu yapamayan erkek evlenmemeli bence o da ayrı.
son olarak eşin nerde bu konuda, ailen nerde?? sen de her haftasonu ailene git. madem onlarda kız evlat ailesine gider hep sende git her haftasonu.

O evde hızmetcıden hallice konumundasın. Ev kvnın evı, evın hanımıda kv tabıkı gelırken onu arıyorlar sen zaten hızmetı yapmak durumundasın. Kvnın evınde oturup nasıl muamele görmeyi bekliyordun? Ha keşke yapmasalar ama insanlar böyle yapacak bişey yok. Hala kvnın evınde oturmayı kabul edenler önce bunları düşünsün.

O 6 görümceyle baş edebiliyorsan tebrik edecektim ama ay birinin gönlünü yapsan arkada var 5 tane daha 2 sinin gönlünü yapsan ay bitmiyor vallahi benden sana tavsiye sakın kendini ezdirme yoksa bunlara bas olmaz ven bir taneyle baş edemiyorum sen hizmet edince kimse sana aferin demiycek üstüne daha fazla beklenti içine girecekler tesadüf hasta olursun modun düşük olur takmadık kulp bırakmazlar
Dip not olarakta söylemeden gecemiycem yürek mi yedin be güzel kardeşim hangi cesaret annnedemi uyarmadı unutma nerde çokluk orda b...luk bir an önce evini ayır yana yat çamura bat ama diret yoksa imkansız böyle olmaz

bencede
Maalesef kayinvalide yanında yaşayınca böyle oluyor. Orası asla sizin eviniz olmayacak.

Canim orasi senin evin degil ki neden sana sorsunlar?

belli bir yastan sonra insanin ne beyni goturuyor ne de vucudu. ben tatilde kv me gittigimde bazi seylere sinir olmaktan bi hal oluyorum. psikolojim bozulmustu bi ara..neyseki simdi dusuncek baska seyler varda onlari kurup kurup takmiyorum.

bir arada yasadigin surece senden hizmet beklenilcek ve sen birsey yapmasanda yiyip icecekler gidecekler. toplamasi sana kalacak gene uzgunum..herkes birilerini kullanma derdinde bu devirde..

Anneleride insan kullanmayi cok sever kizlarida bide gelip evi fis fis konusmalri alttan vurmalari kizim sana soyluyorum gelin sen anla dmeelerine getirmeleri yok mu insan katlanamiyo

Usten bakiyorlar gelinlere eltimde farkinda bende
Kaç kardeş senin kocan kızım eltiler,6 görümce.

Üstten bakarlar tabi ne demeye evlendin kaynana yanına bu yaşta?Kaçı kayınvalideyle oturuyor görümcelerin?Yapma hizmetlerini sen değerini bilmezsen kimse bilmez.Aç gözünü biraz

canım senin yerinde olsam gitmem niye gelmedin derlerse benim gelmemi isteyeseydiniz beni arayıp söylerdiniz tamam aynı evdeyiz ama sonuçta gelirken bile benimle konuştuğunuz halde annenize söylüyorsunuz sanki ben gelmeyin diyecem adam yurduna koyulmadigim yerde napim dersin.Ayrıca allah kolaylık versin 6 görümce nedir be.Ben direk ayrı çıkardım

Gitmeyin, onlar gelince de bazi seyleri eksik yapin cay veriyorsaniz ardindan kahve yapmayin, muhabbet ederken soguk davranin. Kaynananiza da bu durumdan rahatsiz oldugunuzu ve kirildiginizi soyleyin.

Siz kaynananızın evinde yaşıyorsunuz eee annemin evine giderken niye geline söyleyeyim ki diye düşünürdüm ben de olsam. Başka arkadaşlar da söylemiş çalışmaz evde oturursan da paşa paşa kaynananın misafirlerine hizmet edersin. Kusura bakma da kabahat sende. Git önce iş bul sonra da ayrı ev çekme kimseyi madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…