Gorumcelerrim

Ne diye kv yanına oturursun ki hele de 6 görümce varken bu işin böyle olacağı az buçuk bellidir. Seni görümcelerine saydıracak olan eşindir. Demek ki eşini de sayan yok. Tek gelin misin bi de sen

Soyle bir seyde var .Is guc temizlik olunca kv ve kizlarinin evi olmuyor gelinin evi oluyor pisligini temizlesin diye.Akibinde misafir gelse bir sey olsa kv denin evi oluyor
En acı tarafı da orası ya canm dediğin gbi herşeyi yaparsn esnde her konuda destek olur maddi manevi ama sonuç EV ONLARİN ve sen kurallarına uymak zorundasın aynı baba evinde uydugun gbi . İnslh evini ayırır kurtulursun..

Eltim var alt katta ama akilli bastan koydu mesafe ben birligim ya mecburiyet var o hisse kapiliyorum iste yetti daha beni kimim artik yok gelin soyle boyle desinler umrumda olmucak

Eltim var alt katta ama akilli bastan koydu mesafe ben birligim ya mecburiyet var o hisse kapiliyorum iste yetti daha beni kimim artik yok gelin soyle boyle desinler umrumda olmucak
Bnce onları umursama kv ile iyiseniz onunla takilin. Rahatsız olduğunu söyle hatta kv dene

Annemizin evi diyerek gelirken sana söyleme gereği duymuyolar istersen kayınvalidene bu konuyu bir söyle bak diyeceği tek şey annelerinin evi gelirken izin mi alcaklar olur

Ya ben istiyorum ki boyle yapmasinlar soylucekleri sey devlet sirrimi sanki demiyolar annem ordami hemen bir daha da acarmiyim telefonu ben bazen de bilerek aciyorum hani dicekler mi gibisinden ama yok is ariyorum gorumcem de ariyo annesine anlatiyo su fabrikaya gitsin falan filan kv diyoki kadere veriyom ona anlat yani demese bana anlatmicak

97 doğum tarihiniz mi ? Hakikaten çok gençsiniz, görümceler büyükse tabii sizi çocuk gibi görüyorlardır. Bu kadar ardını arkasını düşünürseniz kendinizi yıpratırsınız. Biraz mesafeli olun. Bilinçli olun, iş bulabiliyorsanız çalışma durumunuz varsa gidin çalışın evde durup da kara kara düşünmeyin. Bol bol kitap okuyun gazete okuyun, yeni bir imaj edinin, sizi bu şekilde kabul ederler. Biraz özsaygı eksiği olduğunu düşünüyorum. Siz kendinize saygı duymazsanız kimse size saygı duymaz.

Zaten bir an once ise girmek istiyorum cocugumada kv bakcak bakarim dedi bakalim korkuyorum kv cok usengec biri ev ne halde olucak ben yorgun olursam cocugumlami ilgileniyim yoksa evlemi gorumclerim yine gelirse surekli napicam o zaman daha zor olmasindan korkuyorum ama bir an once clisip kiraya cikmam lazim

Çalışırsanız kimsenin sizden misafir ağırlama beklentisi olmaz, ha oldu diyelim, elinizden geleni yapın daha iyisi için kendinizi hırpalamayın. Misafir ağırlamakta sevap vardır ancak içinizden gelmeyen bir ağırlamayla sevabı iki taraf için de harama çevirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…