- 28 Kasım 2010
- 42.421
- 140.898
- 798
- Konu Sahibi meryemakca78
-
20. Sayfadayiz daha konuyu anlayamadikHaklisiniz. Bence kayınpeder evleri kendi üzerinde. Çocuklarının üzerine yapsa çoktan toz duman olurdu evler de. Sadece gelirini çocuklara paylastirmis şimdiden. Eşinin çalışmadığını söyledi. E bu zenginlikte alışmış yani nasılsa geliyor neden çalışsın. Ekmek elden su gölden. Velhasıl ne demişler zenginin mali zugurdun çenesini yorarmış. Bizim parmaklar da yoruldu baya ama pek bir sonuca da ulaşılamadı.
O kiralar 1500tl değilde 1,5 milyon olmasın.bir de arkadaş 6 milyonluk arsa geliri olan adamın evlerinin tanesinin kirası 750 lira mı tutuyor
gecekonduyu bulamadı benim amca oğlu o fiyata çok da büyük olmayan bir şehirde
ne bileyim deminden beri hesap yapıyorum tutmuyorO kiralar 1500tl değilde 1,5 milyon olmasın.
Malum tek erkek toruna 6 milyon değerinde arsa bırakiliyor
:) valla kıskanmamak elde değil Sağolsun konu sahibi hesabi kendi de karistirmiş ki görumcesi'nin baba parasiyla,emeğiyle aldiği giyime kusama karisir olmuş.Herkes bu kadar şanslı değil. Konu sahibine önerim ye-iç-gez-toz bırak hesabı kitabı yok illa benim hesabım kitabım olsun diyorsa o da çalışıp o eve katkıda bulunsun.Yoksane bileyim deminden beri hesap yapıyorum tutmuyor
görümce bekar ama aylık 8 bin geliri var
ama aynı zamanda anne babayla yaşıyor
eğer bir kız bir oğlan çocuğuysa bunlar ve dört ev dört eşit parçaya bölündüyse nasıl görümcenin geliri 8 bin oluyor da gelininki 1500 lira oluyor
ayrıca dört ev varsa birinde oturuyorlar diyelim kaldı üç ev o zaman kiraları her evin 500 lira
ben zaten matematiğe çok kafam basmazdı bu konu beni iyice cozuttu
bizim ailede de beş kişi çalışıp bir ev alırken 10 senelik borca girdiğimizden kıskançlığımda tuttu sanırım
Bence konu sahibi eksik anlatıyor. Kiralar evler ortak fakat kendisi evli çocuklu, kocası işsiz olduğu için kendinde daha çok hak görüyor.
Görümce bekar, ailesiyle yaşıyor diye ona kira verilmesini istemiyor.
6 milyonluk mal varsa satın bi kısmını şu sıkıntıdan kurtulun.
Evet ya bu 450 TL lik pastanın özelliği ne acaba? Üstüne altın tozu falan mı döküyorlar?Ya çok özür dilerim 450 tl lik pastada kaldim ben nasıl ola ki valla hayatımda görmedim45 tl versem içim sızlar
ne bileyim deminden beri hesap yapıyorum tutmuyor
görümce bekar ama aylık 8 bin geliri var
ama aynı zamanda anne babayla yaşıyor
eğer bir kız bir oğlan çocuğuysa bunlar ve dört eşit parçaya bölündüyse nasıl görümcenin geliri 8 bin oluyor da gelininki 1500 lira oluyor
ayrıca dört ev varsa birinde oturuyorlar diyelim kaldı üç ev o zaman kiraları her evin 500 lira
ben zaten matematiğe çok kafam basmazdı bu konu beni iyice cozuttu
bizim ailede de beş kişi çalışıp bir ev alırken 10 senelik borca girdiğimizden kıskançlığımda tuttu sanırım
Evet ya bu 450 TL lik pastanın özelliği ne acaba? Üstüne altın tozu falan mı döküyorlar?
Ben içinden bir arsa çıkmasını beklerimEvet ya bu 450 TL lik pastanın özelliği ne acaba? Üstüne altın tozu falan mı döküyorlar?
:))Ben içinden bir arsa çıkmasını beklerim
O zaman haklısınız.Hayır ona ayrı pay verdi omunda 4 kirası var bizimde.
İşçi, memur çocuğu olunca.. Biz böyle tabi20. Sayfadayiz daha konuyu anlayamadik6 milyon deyince bizim beyinler durdu he
ayni fikirdeyimDu bakam dogru cikarsa seni kknin bana verdigi yetkiye dayanarak mali musavir ilan edecem hemi de en yeminlisinden.
Ben genel olarak su yorumu yapayim, esimin ailesinden gelen mal ve gelir beni asla ilgilendirmez. Esim isterse sokaga atar isterse yer isterse de kardesine anasina verir diye dusunuyorum. Cunku ayni sey bana yapilsin istemem. Zavalli anam babam 35er sene devlet memurlugu yapmis bir seyler edinmis esim kim oluyor ki o mallar uzerinde bir kelime olsun laf edebiliyor? Adamin alnini karislarim.
onu bilmiyorum anlayamadim henuzkp görümceyede 6 milyonluk arsa bırakmış mı peki?
Doğum günü pastası, özel gün pastası olabilir. Öyle pastalar bu civar fiyatlarda oluyor.Evet ya bu 450 TL lik pastanın özelliği ne acaba? Üstüne altın tozu falan mı döküyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?