görümcem aşırı pasaklı, lütfen bana bi akıl verin!!!

ay bu ne, siz hiçbirşeye ses çıkarmayarak hata ediyosunuz onlarda kendi evleri gibi görüp olayı abartmışlar

sürekli gözünüz üzerinde olsun her sıkıntıda mutlaka uyarın ki kendilerini rahat hissetmesinler

belki daha az gelirler ,rahat edemesinler,

eşimle aramda sorun olur diyosan bu şekilde de huzursuz mutsuzsun zaten , bişey kaybetmezsin zamanla onlarda alışır

Geldiklerinde bu tarz iğrençlikler yaparlarsa eşinizin gözüne sokarak çocukları uyarın ama yumuşak bir şekilde. Arkalarındanda eşinize söyleyin hayatım ben pisliği sevmiyorum, bu çocuklarında temizliği bilmesi, öğrenmesi lazım sende uyarırsan dikkat ederlerse sevinirim diyin. yavaş yavaş eşinizde huzursuz olur heralde. direk karşısına geçip ciddi ciddi veto koyarsanız ters teper gibime geliyor.

BENDE 3 idiots filminde görmüştm kadın hamur açıo adma kaşınıo onu kaşıdı oklava ile hamura devam kıllı kıllı :))

Allahım yyaaaa bence eşinizle konuşun hazmedilecek bişiy değilki bu ben direk kusarım

sizin yine maşallahınız varmış

Son düzenleme:
ay okurken bile midem bulandi.sizin yerinizde olsam sanirim.sinir krizi gecirirdim berbat bi durum.ne olursa olsun esimi bi sekilde ikna etmeye calisirdim.cekilecek dert degil.

Eşimin beni boşayacağını bilsem postayı koyarım hiç bakmam valla! bu ne be!

Trt'de Bekir Develi'nin sanirim seyehat programi var tum yaz Delhi yayinlandi orda yasayacak kadar hint kulturunu ogrendim nerdeyse.Tamam pis daginiklar ama gorumceniz bir turk.Nasil olur da kulturu onlarin icinde asimile olur anlamiyorum.Gercekten igrenc.Soyle bisey yasadik cok eskiden bi komsumuz vardi ufak cocugu altina yapmis bakmiyo bile giderken bi baktik pacalardan dokuluyo ne igrencti anlatamam.Bi de ramazan ayiydi millet iftara hazirlanirken biz ev temizledik.s kuzenim de pis pis ayaklariyla gelirdi halilara izi cikardi ne cektik biz bunlardan.Slumdog milyoner filminde de bi sahne vardi kardesi cocugu tuvalete kitliyordu sevdikleri bir unlu geliyodu o gun.Sirf gormek icin tuvaletin icine giriyodu seylerin arasina.Bu da hint filmlerinin bi igrenc kultur ornegi.İgrenmezlerdir o cocuklar eminim

Son düzenleme:

İzledim o sahneyi midem bulandi yine gozumun onune geldi :)

off tamda birşeyler yemiştimki bunu okudum. midem alt üst oldu.. eşinize bunları anlatın..o konuşsun kardeşiyle. şu yaptıklarını tek tek anlatsın.kendini düzeltmesini söylesın.

Oyyy Fena Oldum Hindistan da İşine Bu Görümcenin Ne İçin Gitmiş ki:26: Peki Hindistana Gitmeden Önce Temizlik Alışkanlığı Nasıldı :26: Ay Ne Biliyim İnsan Hijyenik Olursa Gerçek Manada Nereye Giderse Gitsin Temizdir

Hindistan bile olsa insan temizlikten bihaber olur mu ya
hangi ülkeye gideceksek illa orası gibi yaşamak zorunda değiliz ki. kaldı ki Türk kültürüyle büyümüş görümce, sebep sadece Hindistan değildir bana kalırsa:26:

zaten bulantım vardı iyice oldu Ya canım niye eşine belli ediyorsun biraz taktik bil eşinin yanında cxanım cicim de mesela çocuğu öyle gördümmü ayyy naptı filan diye görümcene tepki göster.. Yapmasınlar böyle de.. Veya çocukları sertçe uyar.. Valla mümkün değil tahammül edemez eşimlede aramı bozmazdım bırak görümcen bozulup gelmesinn

ay bayılıcam şimdi bu ne :120:

pasaklı faşan değil iğrenç ötesi ne bu böyle?

aman ne hindistanı bu kadın nerede yaşasa böyle olurmuş temizlik kültürü yok ki.hayret bu pislikle nasıl mikrop kapıp da hasta falan olmuyorlar.demek ki bağışlıklık kazanmış vücut.

bunun Hindistanda yaşamakla alakası yok.. görümceniz pis.. onlarca arkadaşım var Hindistanda yaşayan aşırı titizler, bana diyorlar hatta çok dağınıksın masanın hali ne diye.. görümceniz orada yaşamış olmayı kalkan yapmış pisliğine.. kaldı ki çocuklarına örnek olması gerekirken..

yapacak tek şey, siz ona temizliği öğreteceksiniz, özellikle çocuklarına. tuvalete nasıl gidilir, yemek nasıl yenir, nasıl banyo yapılır. allah yardımcınız olsun işiniz çok zor ama eşinizle konuşun bu konuda size destek olsun, yapacak birşey yok..

Vallahi içim kalktı.
Pasaklılığın çok ötesinde görümcen ve çocukları.
Kayınvaliden-kayınpederin yok mu.
Varlarsa bu iğrençliklere tepkileri ne boyutta.
Eşinin midesi kalkmıyor mu peki bütün bunlardan.
gerçekten çekilir gibi değil.
bence çekmek zorunda da değilsin.
eşinle ciddi ciddi kounu.
bu derecedeki pisliğin evinize ve dolayısı ile size türlü türlü hastalık bulaştaracağını bundan çok korktuğunu filan söyle.
ne bileyim ya nasıl olur daq eşin gerekli tepkiyi vermez.
görümcen hindistan da kaç sene kalmış ta böyle şuurunu kaybetmiş.
gitmeden önce böyle değilse orada bu derece sapıtması mümkün mü ki.
acaba oradan önceki yaşantısı-ne bileyim bekarken ki aile yaşantıları nasıldı ki.
yine de eşinin öncelikle tavır alması gerekir.eşin görümcenden taraf olursa nasıl çözebilirsin bu durumu bilmiyorum.
hani ufak tefek pasaklılık olur-mesela çocuklar elinde pohaça kekle evin içinde gezinirler filan hadi idare edilebilir.
ama senin verdiğin örneklere nasıl katlanılır ses çıkarmadan bilemiyorum.
ailede bu kadının yaptıklarına dur diyecek-kendine bi çeki düzen ver diyecek yok mu Allah aşkına...

Konuyu ilk okurken abarttığınızı düşünmüştüm ama konunun sonlarında size sonuna kadar hak verdim. Bu pasaklılığı da geçmiş artık. Okurken benim midem bulandı. Bence kocanızla aranızın açılmasını göze alıp konuşun artık bu pisliğe son versin eşiniz.

hak verdiğiniz için çok teşekkür ederim.insan başına gelmeyince anlayamıyor çok da, haklısınız.

kendi kendini yıpratacağına eşine anlat durumu.. ben hiç dayanamazdım eşimle aram bozulursa bozulsun der içimi dökerdim..

gözümün önüne ayna programının Hindistan gezisi geldi, o iğrenç manzaralar ... uygun bir dille eşine anlat bence. tuvalete terliksiz girmek nedir ya.

Gerçekten şoka girdim ya,Allah yardımcın olsun arkadaşım,en başta sakin sakin okurken konuyu yok balığı cebe koymalar idrar kaka gözlerim fal taşı gibi açıldı,senin ciddi bi mesafe koyman lazım yada sert bi şekilde uyarman lazım,başka türlüsü olucak gibi değil duruma bakılırsa...

evde galoş falan bulundurun ne demek tuvalete terliksiz girmek mıdem bulandı hastalık kapmıyormu bu çocuklar nası çocuk onlarya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…