görümcem aşırı pasaklı, lütfen bana bi akıl verin!!!

benim annemde çok titizdir.. babaannem çıplak ayakla tuvalete giderdi annem bir şey diyemezdi kriz geçirirdi, ağlardı resmen.. git gide arttı titizliği hasta oldu.. şimdi marketten aldığı yoğurdu bile tezgaha koymuyor altını yıkıyor öyle koyuyor.. yere çatal düşse atar(o yüzden kaliteli çatal vs almayız:)) bence bir an önce uyar git gide takıntı haline dönüşür hasta eder seni

gerçekten midem bulandı eşinize söyleyin ablasıyla konuşsun tavrınızı koyun o ne ya öyle ıyyyy benm tertemiz evimi gelip afedersin çöplüğe çeviren kim olursa olsun tavrımı koyarım eşinnde gözü görüyordur bunları o nasıl tahamül ediyor allh yardımcın olsun işin zorr

çok kötü :/

her geldiklerinde dışarı çıkarın onları. simitçi olur dönerci olur. evde 5 dk bile kalmalarına müsade etmeyin. bir yerden sonra alınıp gelmeyeceklerdir herhalde.. hadi kılçık falan bir nebze ama en tahammül edemeyeceğim şey idrar dışkı :/

öfff.. allah yardımcınız olsun..

Balığı alıp cebine koyuyor diye okuyunca bır kahkaha attım ıster ıstemez ksr bakmayın,

Bence de derdiniz büyük,
Temizlik hastası bir insan değilimdir ama belirli hijyen takıntılarım vardır tuvalet temızlığı mutfak temızlıgı gb..
Benim evimde yalın ayak tuvalete gırdıklrını gorseydım oracıkta butun evı kaldırır atardım kafayı yerdım aman Allah korusun,
Ama Erkekler bu işten anlamaz kocanızla bu yuzden kavga etmeyın ,

Gorumcenızı cekın kenara abla-kardes gb anlatın ,
Buranın hındıstan olmadıgını orda ımkanların kısıtlı olması sebebıyle hıjyene dıkkat edılmedıgını,
Sızın rahatsız oldugunuz seylerı acıkca ama kırmadan yargılamadan anlatın,
Cocuklar sıze geldıgınde eve almadan banyoya sokun hep beraber ellerımızı yıkayalım mıkroplar kaçsın gb şakalar yapın,
Kısacası onları eğitin, dışlamak ve kotu davranmakla cozemezsınız cunku komsu deıl , arkadaş değil bıldıgın yakın akraba

Allah kolaylık versın.

"allah kahretsin ya ayaklarında idrarı kakayı evin içine bulaştırıyorlar. bazen kriz geçirecek gibi oluyorum ama bişey yapamıyorum. ya insan hiç elinin yağını koltuğa sürer mi? burnunu mutfak havlusuna sümkürür mü? yazarken ağlıyorum."

Pardon ama çocuklar bunları yaparken sen ne diye müdahale etmiyorsun, ne diye eşinden bekliyorsun ki senin ağzın yok mu?

Tahammül edilecek gibi değil. K.validen ne diyor bu durumlarına?

Son düzenleme:
Kesinlikle tepkinizi ortaya koymalısınız.
Fazla bile dayanmışsınız şok oldum .
Bikere hepinizin sağlığı tehlike de

bir cinnet herşeyi çözer arkadaşım eşinle aran bozuluyosada bozulsun senin çoluğun çocuğun yok mu hadi sizi geçtim Allah muhafaza onlar mikrop kapar, pisliğinde bi sınırı var bu ne

Bu olanlara esiniz hiç tepki vermiyor mu???

olamaz yaaaa zaten midem bulanıyodu iyice kötü oldumm

önce esinden ablasını uyarmasını ıste yapmazsan ben yapıcam sonra bozusmayalım de uyarmazsa sen yap ben buna sessız kaldım senın ev duzenımı gorup anlamanı bekledım ama artık olmuyor lutfen kendıne cekı duzen ver dersın ya anlar dıkkat eder yada bıdaha konusmaz senınle ıkısındede sen karlısın :)

Yok artıkkk bu kadar da olamaz.
Sizde peygamber sabrı varmış gerçekten ben sızın yerınızde olsaydım şimdiye kadar uyarmıştım onları ve herkesı kocamıı .. Valla okurken şok geçirdim ne kadar da pisler öyle ...
Kocanızında buu kadar susması saçma yani bu ne böylee..
Gerekırse ben herkesın ıçinde de derdim ,Kızardım abla çocuklarına dıkkat et ,çocuklarada kızardım anlasın dıye annesii..yaptıkları rezıllık resmen ..

Okurken ben cinnet geciricektim nasil bisey bu..ben de eski esimin anasini pasakli sanirdim:) su bile icmezdim kadinin evinde, senin isin cok zor cunku cok yakininiz, bu durumda duzgunce konusmayi deneyeceksin ilk once esinle..ise yaramazsa gorumcenle..ikisi de ise yaramazsa cinnet gecirip hepsini kovarsin, yapacak baska bisey yok, uyarmistim dersin en azindan:)

kolayliklar diliyorum sana..

Benim gibi birde temizlik hastasıysanız tek çözüm var bir kibrit her şeyi halleder :)) şaka bi yana ben kendi yerime koyuyorum sizi eşim benim bu konuda ne kadar titiz olduğumu bilir ve ablası ile arasına mesafe koyardı çünkü ben onlar evden her gittiklerinde temizlik seferberliğini başlatırdım bu durum eşimin de rahatını bozardı haliyle bana yardım etmek zorunda.. Hatta ben o kadar taktıntılıyım ki bu konuda o eşyadan soğudum mu hayatta kullanamam yeni koltuk takımı almaya kalkışırdım mesela eşimin kalbine iner ve ablasını tamamen hayatından çıkarıldı :)

Canim tuvalet disinda diger seylere belki o da belki care bulunabilir (koltuklara ortuler ormek falan gibi) ama tuvale kabul edilemez. Midem kalkti resmen. Biz balayinda hint tapinaklarina gitmistik, girerken ayakkabilar cikariliyordu seni temin ederim cikista o ayaklarla tertemiz ayakkabilarimi giymek istemedim. Orda camasir suyu olsa ayaklarimi sokardim. Allah yardimcin olsun ben sanirim cingar cikarirdim.

kabus gibi sizin yerinizde olsam buraya yazacak halim kalmazdı ya kafayı sıyırtır bu ne böyle uuuuuuuu

Öyle görümceyideee... Çocuklarınıda... Tepki gösteren kocayıda... Sorun çıkacaksa da çıksın bir zahmet, tuvalet diyor yaa

Yatakta eşinizin yattığı tarafa bir parça çikolata sıvayın, aaa çocukların ayağından şey ... gelmiş dersiniz... Bu çözüm olur, garanti...

ay tabiki büyük bi dert, bunlar pisliği de geçmiş, nasıl yaşanması gerektiğini bilmiyorlar bence, ama artık türkiyedeler, temizlik kadar güzel bişey var mı? bence eşin halletmeye çalışsın , ya da kayınvaliden anlayışlıysa ona söyle, hiç olmadı ben çıldırır kendim söylerdim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…