görümcem aşırı pasaklı, lütfen bana bi akıl verin!!!

canım senin çocuğun var mı,varsa bu ortamda hem hasta olur hem de çok kötü örnek alır bunlardan Allah korusun.Eşin seni dinlemese bile,çocuğunuzun sağlığını ve eğitimini önemser herhalde,eşin bir yana, sen çocuğunun sağlığı için görümceni karşına alabilirsin sanırım eşin de bu konuda yanında durur artık bi zahmet.

Yemek falan temizlenir de tuvalet yaa, şartı şurtu gider evin

Cıngar çıkarırım ben olsam, dayanılacak iş değil, o ne yaaa

Sabırlar diliyorum

Bir dahaki sefere geldiklerinde eşinin en titiz olduğu pis bırak, öyleki eşin iğrensin midesi bulansin.
Kardeş yani atılmaz satılmaz ama en azından uyarılır dimi: 34:

bence eşınıze en sert dılle soyleyın sız gene ıyı sabırlıymışsınız valla

Hadi canım dedim okurken. Ya çocuk onlar annesinin alıştırması gerek kızması gerek tabi bu yastan sonra terbiye verilirmi bilmiyorum. Bence eşin kızıyosa laf ettirmiyorsa çocukların annesini davet edersin anlatırsın. Türk geleneklerini.

Hiç unutmam İlk okulda yani orta okulda boşnak çok sevdiğim kızlar vardı bigün birinin evşne gittik kız mutfak lavabosunda dişlerini fırçaladı daha o yaşta bana çok ayıp ve iğrenç gelmişti arkadaşımı çok sevmeme ragmen evden getirdiği ikram ettiği hiç bir şeyi yiyemedim bir daha:)
Hep öğretmekle ilgili bunlar.

Ay kiyamam sana ya oyle cekilir mi onlar igrenc cisli kakali cocuklar gorumcene soyle bence esini karistirma

çocuğuna sahip çıkmayan annelerı sevmıyorum.
kimse senin çocuğunun peşinde dolaşmak zorunda değil.

Neredeyse 1 yıldır hayatım hastanelerde geçiyor. Sırf pislik yüzünden oralara düşmüş çok hasta gördüm. Özellikle hepatit-c ve bağırsak kurdu. Bir de çoluk çocuk okulda birbirine bulaştırıyor. Biz hep temizlik imandan gelir deriz ve milletimizi iman sahibi biliriz ama pek öyle değil galiba. Alaturka tuvaletini erzak deposu olarak kullanan insanlar var öfff.

Tüm cesaretini toplayıp görümcenle konuşmalısın. İsterse yaygara koparsın sağlığınızdan daha değerli değil. Onun sümüklü veletlere bişiy olmaz ama sen hastalanırsın Allah korusun. Hem belki kadın küser, bir daha gelmez ve böylece sorunu kökten halledersin. Eşin naptın niye gelmiyor ablam gibi havalara girerse de durumu açıklarsın. Ki tahminimce eşinin sorunlu tek akrabası ablası değil.

Sabır ve güç diliyorum sana.

arkadaşlar sesimi çıkaramıyorum derken büyük bi kavga çıkaramıyorum demek istiyorum. yoksa onlar tüm bu naneleri yerken saf saf da beklemiyorum. ama anlamıyan anlamıyor maalesef. yoksa uyarıyorum ama para etmiyor işte. eşimde aşırı derecede düşkünlük var ailesine karşı. özellikle de ortamda ben varsam onlara asla toz kondurmuyor. ablasının yaptıklarını benim ailemden birisi yapsa zaten kendisi de istemezdi. eşim ne yazık ki böyle birisi. çifte standartlı klasik türk erkeği.

haklısın canım eşi ailesine düşkün olan kadın çok çekiyor ...e bizim erkeklerin çoğundan fazlası böyle maalesef

Orası senin evin .
Sen temizliyorsun, senin istediğin zaman gelmeliler .
Balığı cebine koymak falan ne ya .
Çocuklar daha küçükler ama anneleri yapmalı bunu .
Geldiklerinde çıkış .
Annesi bir şey diyecek olursa bu yaptıkları normal bi sizce evi temizleyene kadar canım çıkıyor dersin .

evet söylersen sen kötü olursun, eşinde kızar sana
ama ne olursa olsun söyle.
ya da sen onun evine gittiğin zaman çocuğuna sahip çıkma, ortalığı çevirsin 56 ya
o zaman anlar kısasa kısas yapıcaksın ki anlayacak karşındaki insancık.
hoş emınım çocuğunun o konuda terbiyesini vermişsindir.
ama böyle yapacaksın ki anlayacak

ayni modelin tipkisi bendede var siniftaki hintli en samimi arkadasim sirf bu yuzden iyi giden dostlugumuzu bitirecem tek farkim bana cok SIk gelmez bende gitmem dun yanimda butun parmaklarini kurdan niyetine kullandi disini temizledi cikardiklarini bakti tekrar yedi ben boggggggglenirken bi ara kantine gitmis cop sis almis isirdigi yerden cikarip yemezsen kuserim diye zorluyor en son care tavuk eti yemiyorum ben hicccc sevmem dedim eve gotur cocuklar yer diyor ayol kendimi zor kurtarmisim senin mikroplu cop sisinden cocuklarima yedirirmiyim onlari yedi icinde kurt adam girmis gibi bogurrrrduuuuu hemde ne bogurme kusacakmis gibi sonra ayakkabilarini cikardi kokusmus ayaklarini oydu tum bunlar yetmemis gibi tukurukle kaslarini duzeltti koltuk altina el atti oralari karistirdi bir guzel kokladi sonra tum hiziyla devam etti butun gun tam bitti sera sakin ol dedim ne goreyim kantinden kahve almis gelmis banada almis seker kasigini bir guzel yalayip benim kahvemin icine koydu karistir baska kasik yok dedi bende ipler koptu bir saat ogurmekdenden kusmakdan icim disima ciktitum bunlara ragmen elime not tutusdurdu haftaya dogum gunu varmis gel dedi artik tukuruklumu sumuklumu pasta yedirecek orasini allah bilir bende kesecem irtibati okul bitsin dayanamiyorum daha fazla konu sahibi arkadas ne yap ne et kurtulmaya bak kafayi yersin bence bir arkadas yazmis cukulota olayini yap esine

bizim de bi arkadaş bizi kısır yapıcam diye çağırmıştı
gittik kendisi yapacağı için malzemeleri hazırlamaya koyuldu
sonra çoraplarını çıkardı ayaklarını parmaklarını filan ovdu sonra direk elini daldırdı bulgurun içine
ne kadar iğrendiğimi anlatamam
midem bulanıyo numarası yaparak yemekten kurtuldum
sonra da tuvaletten çıkınca ellerini yıkamadığını da gördüm sinirden içim içimi yedi
insan direk çemkirmek istiyo ama olmuyo işte yapamıyosun

böyle insanlarla arkadaş filan olunmaz
insan olarak iyi olabilirler ama insanın psikolojisi bozuluyo bu pislikleri görünce ya
bu insanlarda hiç mi temizlik bilinci yok anlamıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…