Yatakta eşinizin yattığı tarafa bir parça çikolata sıvayın, aaa çocukların ayağından şey ... gelmiş dersiniz... Bu çözüm olur, garanti...
arkadaşlar sesimi çıkaramıyorum derken büyük bi kavga çıkaramıyorum demek istiyorum. yoksa onlar tüm bu naneleri yerken saf saf da beklemiyorum. ama anlamıyan anlamıyor maalesef. yoksa uyarıyorum ama para etmiyor işte. eşimde aşırı derecede düşkünlük var ailesine karşı. özellikle de ortamda ben varsam onlara asla toz kondurmuyor. ablasının yaptıklarını benim ailemden birisi yapsa zaten kendisi de istemezdi. eşim ne yazık ki böyle birisi. çifte standartlı klasik türk erkeği.
arkadaşlar sesimi çıkaramıyorum derken büyük bi kavga çıkaramıyorum demek istiyorum. yoksa onlar tüm bu naneleri yerken saf saf da beklemiyorum. ama anlamıyan anlamıyor maalesef. yoksa uyarıyorum ama para etmiyor işte. eşimde aşırı derecede düşkünlük var ailesine karşı. özellikle de ortamda ben varsam onlara asla toz kondurmuyor. ablasının yaptıklarını benim ailemden birisi yapsa zaten kendisi de istemezdi. eşim ne yazık ki böyle birisi. çifte standartlı klasik türk erkeği.
ayni modelin tipkisi bendede var siniftaki hintli en samimi arkadasim sirf bu yuzden iyi giden dostlugumuzu bitirecem tek farkim bana cok SIk gelmez bende gitmem dun yanimda butun parmaklarini kurdan niyetine kullandi disini temizledi cikardiklarini bakti tekrar yedi ben boggggggglenirken bi ara kantine gitmis cop sis almis isirdigi yerden cikarip yemezsen kuserim diye zorluyor en son care tavuk eti yemiyorum ben hicccc sevmem dedimeve gotur cocuklar yer diyor ayol kendimi zor kurtarmisim senin mikroplu cop sisinden cocuklarima yedirirmiyim onlari yedi icinde kurt adam girmis gibi bogurrrrduuuuu hemde ne bogurme kusacakmis gibi sonra ayakkabilarini cikardi kokusmus ayaklarini oydu tum bunlar yetmemis gibi tukurukle kaslarini duzeltti koltuk altina el atti oralari karistirdi bir guzel kokladi sonra tum hiziyla devam etti butun gun tam bitti sera sakin ol dedim ne goreyim kantinden kahve almis gelmis banada almis seker kasigini bir guzel yalayip benim kahvemin icine koydu karistir baska kasik yok dedi bende ipler koptu bir saat ogurmekdenden kusmakdan icim disima cikti tum bunlara ragmen elime not tutusdurdu haftaya dogum gunu varmis gel dedi artik tukuruklumu sumuklumu pasta yedirecek orasini allah bilir bende kesecem irtibati okul bitsin dayanamiyorum daha fazla konu sahibi arkadas ne yap ne et kurtulmaya bak kafayi yersin bence bir arkadas yazmis cukulota olayini yap esine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?