görümcem bana 3 gün sonra koca bulursun dedi

cok haklısın canım yegenlerine de böyle acayip gece 11 de yegeni oyuncak diye aglayıp gece 11 de oyuncakcı arayan biri sen dusun
"Benim ailem, ben ablayım, yeğen benim kardeş benim" diye diye iyice havaya girmiş, kimseyi bi şeye yaklastirmak istemiyor galiba ama eşinin ailesi sensin herkesten önce, eşine karşı ve kurduğun ailenin içinde seni kimse dışlayamaz! Bi silkelen sahiplen kocanı, evini barkını..

Son düzenleme:
Ya bosverin herkesin ne dediğini eşinizle 3.kisiler hariç aranız iyimi o size değer veriyormu bosverin ya cok takmayın bariz kıskanıyor sizi sizde takıyorsunuz ne takacaksınız kocanızla daha iyi olun çatlasın

ha tamam oyle yegen de benim anne de benim kardeslerde benim

Ya bosverin herkesin ne dediğini eşinizle 3.kisiler hariç aranız iyimi o size değer veriyormu bosverin ya cok takmayın bariz kıskanıyor sizi sizde takıyorsunuz ne takacaksınız kocanızla daha iyi olun çatlasın

haklısınız takmamam lazım kendime uyuz oluyorum sormayın

Valla hiç kusura bakmasın da koca da senin ev de senin bark da senin.. Sessiz sessiz durup hüküm sürdürtme şu haddini bilmeze..

biliyomusun canım normalde özünde baskalarına cok iyi insancıl vefalı ama esime olan duskunlugu onu bana karsı kotu yapıyor. insan nefsine uyunca nasıl 2 kişi olabiliyor.

Bence sorun büyüyememekten daha farklı birşey. Evet abla kardeş bağlılığı olsun ama geline eziyet edecek kadar kardeşi sahiplenmek, bilemedim...

ya şu patavatsız insanları alıp bir yere toplayalım da huzur bulalım Allah aşkına bu nedir? bu resmen saf kötülük şok oldum okuyunca, sizin inadına eşinizle daha fazla yakın olmanız lazım.

48 yaşında hala evlenmemis ama sizin evliliginize laf soyleyebiliyor. Kıskanç bir gorumcen var ve art niyetli yerinde olsam eşimi kendimden uzaklaştırmazdim.

biliyomusun canım normalde özünde baskalarına cok iyi insancıl vefalı ama esime olan duskunlugu onu bana karsı kotu yapıyor. insan nefsine uyunca nasıl 2 kişi olabiliyor.
Başkalarına karşı insancıl vefalı olması herkese karşı düşünceli olması için yetmemiş demek ki aslında özünde biraz da bencil birisiymiş Kardeşinin kendi ailesini kurması, birlikte geçirdikleri vakitleri azalttığından sizi kardeşiyle arasında engel olarak görmüş. Oysa abla-kardeş bağı farklıdır karı-koca bağı farklıdır. Herkes kendi bağının gerektirdiği sınırlarda durmayı bilmelidir. Görümce ilerleyen yaşına rağmen bu sınırları öğrenemediyse sizin sorununuz değil. Kendinizi savunmazsanız ilerde daha büyük sorunlar yaşamanız kaçınılmaz. Eşiniz şu an ablasıyla ilgili tarafsız gözle değerlendirme yapamıyor olabilir. Çözümü ise eşinize derdinizi anlatırken empati yapmasını sağlamak. Sadece serzenişte bulunmak onu ablasını savunmaya itebilir. Görümce size saygısızlık yaptığında kendinizi savunun ama diğer taraftan sorunu kaynağından çözmek gerekir. Bunun için de rahatsız olduğunuz şeyleri eşinizle konuşurken (neye nasıl tepki vereceğini en iyi siz bilirsiniz) hafiften politik davranmanız gerekebilir.

ya şu patavatsız insanları alıp bir yere toplayalım da huzur bulalım Allah aşkına bu nedir? bu resmen saf kötülük şok oldum okuyunca, sizin inadına eşinizle daha fazla yakın olmanız lazım.

patavatsızlık gercekten berbat ötesi bisey

48 yaşında hala evlenmemis ama sizin evliliginize laf soyleyebiliyor. Kıskanç bir gorumcen var ve art niyetli yerinde olsam eşimi kendimden uzaklaştırmazdim.

bende artık kalmayı tercih edicem canım

evet bende ileriden korkmaya basladım . teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…