görümcem bana 3 gün sonra koca bulursun dedi

ona kötü his beslerken okadar üzülüyüorum ki o iyi biri ve ben kotu muyum ki acaba diyorum .
Kötü olmak veya kavga etmek gerekmiyor.. Hata burda işte, sınır çizip hakkımızı korumayı sadece kötülük yoluyla basaririz sanıyoruz ama alakası yok.. Biraz özgüven biraz da cesaret lazım..

Görümcenizin değil, eşinizin size ne kadar değer verdiği, sizi nasıl hissettirdiği önemli... Kadın istediği kadar konuşsun, bu kadar kötü ağızlı birini niye umursuyorsunuz ki? Olay sizin aileye ne kadar "el" ya da "yakın" olmanız değil, görümcenizin hazımsız, kompleksli karakteri. Böyle insanların sizi üzmesine izin vermeyin, hastadır deyin geçin. Hele eşinizle aranız iyiyse, daha ne? Ben olsam, 40 gün ağlar, sonra başkasını bulur diyen kadına, demek ki sen eşine o kadar değer veriyorsun, senin adına üzüldüm, der geçerim.

13 yıldır mı evlisin 9 yıldır mı anlayamadm onu ?

Aynısı başıma geldi, başlığı okuyunca hatrladm hemen... eşim asker benim. Doğu görevindeydi ve biz nişanlıydık. Durdul yere görümcemin bana dediği laf "abime bişey olsa sen başkasını bulursun ama ben yıllarca yanarım, o benim abim, herşeyim" dedi sağolsun. O gün bugun görüşmüyorum. Düğünde bile yüzüne bakmadım. 3yıl geçti. O yokmuş gibi davranıyorum şükür ki uzaktayız gözüm görmüyo kulağım duymuyo Allah kolaylık versin benim eşim kesti araladı iş kocada bitiyor sen ona bakma boşver diye geçiştirip ona ağzının payını vermedikçe daha çok uzak hissedersin kendini...

eşi olmadıgı ıcın daha dogrusu evlilik ıstemedigi ıcın gencken de hep erkek arkadaşlarını ailem diye diye red ettigi için ona bunu anlatmak ne care. ne derse desin umursamamak lazım dediginiz gibi

bunu neden söylerler ki anlamam ben yinede selam veririm snır koyarak

Arkadaş ben de görümceyim.Hem de 2 gelin görümcesi.Abimle kardesimi sıkıştırırım daha karıniza iyi davranin.Hediye alın,gezdirin.Bende mi anormallik yoksa bu gelinlerle kavga eden laf sokan görümce lerde mi?İnsan kardeşinin yuvası huzurlu ise mutlu olur.Bozunca eline ne geçecek.Ne demek 3 gün sonra koca bulur.Ne kadar çirkin bir itham.Mesafeni koy geç.Onlar seni aileden saymıyorsa sende onları sayma.Nedir bu kıskanç görümce ler karşısındaki sessizliğiniz.Lütfen kendinizi ezdirmeyin.O laf söylediğinde sizde o an cevap verin ki sonra içinizde kalmasın.Hic kimsenin haddi degil size istediği zaman laf sokmak.Biraz özgüvenli olun lütfen

Bazı insanlar ne kadar gereksiz konuşuyor ya boşverin takılmayın diyeceğim ama insan sinir olur ister istemez haklısınız . Eşinizi sakince alın karşınıza konuşun tartışmadan ben bunları duymak için mi evlendim seninle ablanla konuş benimle nasıl konuşması gerektiğini bilsin yada ben öğreteyim de

Ben gorumcenizden cok kac yillik evli oldugunuza takildim. Bir yerde 13, bir yerde 9 demissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…