- 25 Ağustos 2014
- 21.225
- 50.857
- 798
- Konu Sahibi cennetyarim
-
Kötü olmak veya kavga etmek gerekmiyor.. Hata burda işte, sınır çizip hakkımızı korumayı sadece kötülük yoluyla basaririz sanıyoruz ama alakası yok.. Biraz özgüven biraz da cesaret lazım..ona kötü his beslerken okadar üzülüyüorum ki o iyi biri ve ben kotu muyum ki acaba diyorum .
Kötü olmak veya kavga etme gerekmiyor.. Hata burda işte, sınır çizip hakkımızı korumayı sadece kötülük yoluyla basaririz sanıyoruz ama alakası yok.. Biraz özgüven biraz da cesaret lazım..
Görümcenizin değil, eşinizin size ne kadar değer verdiği, sizi nasıl hissettirdiği önemli... Kadın istediği kadar konuşsun, bu kadar kötü ağızlı birini niye umursuyorsunuz ki? Olay sizin aileye ne kadar "el" ya da "yakın" olmanız değil, görümcenizin hazımsız, kompleksli karakteri. Böyle insanların sizi üzmesine izin vermeyin, hastadır deyin geçin. Hele eşinizle aranız iyiyse, daha ne? Ben olsam, 40 gün ağlar, sonra başkasını bulur diyen kadına, demek ki sen eşine o kadar değer veriyorsun, senin adına üzüldüm, der geçerim.
Gercekten ayni,dirumdayiz hemen hemen
Evet maleseföylemi sizdemi
13 yıldır mı evlisin 9 yıldır mı anlayamadm onu ?
Aynısı başıma geldi, başlığı okuyunca hatrladm hemen... eşim asker benim. Doğu görevindeydi ve biz nişanlıydık. Durdul yere görümcemin bana dediği laf "abime bişey olsa sen başkasını bulursun ama ben yıllarca yanarım, o benim abim, herşeyim" dedi sağolsun. O gün bugun görüşmüyorum. Düğünde bile yüzüne bakmadım. 3yıl geçti. O yokmuş gibi davranıyorum şükür ki uzaktayız gözüm görmüyo kulağım duymuyo Allah kolaylık versin benim eşim kesti araladı iş kocada bitiyor sen ona bakma boşver diye geçiştirip ona ağzının payını vermedikçe daha çok uzak hissedersin kendini...
Evet malesef
Bizde durum cok,karisik anne baba olmadi icin biraz zor geciyo kavga bile edemiyorumsizde durum ne
esimde yine o kotu nıyetli degil bakma sen dedi konu kapandı.
...
Tamda bu iste gerckten artk esimizi kendimize uzak hisediyoruzartık kendimi esime en yakın degil de cok uzaklarda hissetmeye basladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?