Görümcem bana "Aptal" dedi, ortalık karıştı :((

always_you

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2009
38
1
86
44
İstanbul
merhaba arkadaşlar
dün başımdan çok tatsız olaylar geçti ,
görümcem 36 yaşında ve bekar ,üniv. mezunu ve oldukça iyi biryerde çalışıyor ,güzelde maaş alıyor ..
evime gelip kalıyor evi işine uzak olduğu için haftanın hemen hemen 3 günü burda ,sorun yok gelir yemeğini hazırlarım ,kahvesini yaparım ,yatağına kadar açarım ,banyosunu yapar ,yatar ,sabah toplamadan kaçar ..
eşyalarımı giyer ,herşeyimi kullanır ,yani buraya kadar belki kiminize normal gelir kimine anormal ben alıştım artık bu hareketlerine ,çocuğumun halası olarak bir akşamda elinde bir çikolata bir oyuncak getirmez ,çocuğu alıpta sevmez halacım demez ,belki karakteri bu diyebilirsiniz ama değil ,başkasının çocuğunu över ,göstermelik sever ,oldukça soğuk bir tip ama kendini sevimli göstermeye çalışır dışarıya karşı ..
gelelim dün ki mevzuya ,yine geldi her akşamki gibi surat beş karış ,yedi içti ,oturduk konuşuyoduk ,bir erkek arkadaşı var ve kayınvalidem bana o adamdan vazgeçir beni dinlemiyo belki seni dinler demişti ,bende çok karışmak istemiyorum ama söylemiş olmak için konusu geçince söyledim ..
uygun değil dedim ,falan filan birtakım olumsuz kelimeler kullandım ,bir hışımla ayağa kalktı sanane be ,sen kimsin ,kim veriyo sana bu aklı ,aptal ,gerizekalı dedi masada fincanlar vardı ,aldı masaya vurdu paramparça oldu ,çantasını aldığı gibi çıktı gitti ..çok ağladım ardından ,çok kötü oldum ..
eşim geldi ona anlattım ,çok sinirlendi ,eşim çok naiftir aslında ama sana bunu nasıl söyler nasıl üzer seni diye o da çıktı ,aradan bi yarım saat geçti kayınvalidem aradı ,ne oldu aranızda dedi ,eşin geldi filize vurdu ,bağırdı çağırdı ,oğlumu hiç böyle görmemiştim dedi ,anlattım olanları ah kızım keşke karışmasaydın demesnmi hepten çıldırdım ,eşim geldi sonra tabi canı sıkkın hiç konuşma çok sinirliyim dedi ,görümcem ileri geri konuşmuş rezil edicem sizi ,o pislik karına söyle birdaha onu evimde görmek istemiyorum ve daha neler neler ,asıl o benim evimden çıkmıyor söylediği lafa bakın ..

kayınpederim geldi bugün ,kaynanam söyleme dedi ,erkek arkadaşı filan var da böyle böyle oldu ,bilmiyo dedi ,adam soruyo bişey yok baba diyorum ,adam diyo bişey yokken böyle şey olurmu ,ne diyeceğimi şaşırdım ,bugün beni aradı seni rezil edicem ,üstüne vazife olmayan şeylere karıştın bende seni mahvedicem diyo ,allah aşkına ben naptım yaa bi akıl verin ..bundan sonra nasıl davranayım bu kıza

Son düzenleme:
"fazla konuşma abine sevgilini de anlatırım,bi posta daha dayak yersin
evime geldin soframı kurdum yemeğimi yedin, yatağını yaptım,ne arsız nankör bi kızsın sen".de
sinir oldum kıza :mymeka:
bir daha evime adım atamazsın de.
çok ayıp etmiş size hakaret edip ağlatarak.
bence eşine anlat sevgilisini.bunu haketmiş.
canım üzülme sen,senin iyi niyetin ortada :teselli:

Aman aman küçücük olayı nasılda büyütmüşler yahu :uhm:
Yani görümcenin böyle sinirlenmesinede anlam veremedim.Sakin olabilirdi sonuçta ona küfür etmedin ya -tatlicadiarzu-

Keşke en başından karışmasaymışın.

görümcenin yaptıkları normal değil tamam da, 36 yaşında yetişkin bi kadının özel hayatına karışmakla hata etmişsin, tabii bu görümcenin yaptıklarını mazur göstermez

CADIARZU tam olarak nasıl söyledin canım.fikrini söyler gibi mi?
yine de hakaret ederek cevap vermesi çok yanlış.bu arada yaşını atlamışım ben.18 yaşında kız sanıyordum

Bence burda niyet önemli sen iyi niyetini göstermişsin, karışmamışsın hayatına müdehale etmemişsin yol göstermeye çalışmışsın, işine gelmediği için böyle söylemiş olabilir kaynanana gelince garip sana o söylemiş bu kezde karışmasaydın demiş :s Bence sen hiç bişey yapma tehdit edip kışkırtmaya çalışıyo olabilir arana mesafe koy ve hep bu sınırda git. Söylediklerinide duymazlıktan gel kimse sana bişey yapamazeşinede olup biteni söyle bence

yani eşinde ne demeye kardeşine vuruyor anlamadım, yani düzgünce eşime hakaret edemezsin diyebilirdiakannehirakannehir
ilk konunda 28 yaşında olduğunu yazmışsın neredeyse görümcen senden 10 yaş büyük, bence erkek arkadaşın sana uygun değil gibi bi konuşma yapmak pek sana düşmezdi, keşke böyle bi konuşma yapılacaksa bile eşin yapsaydı
ama tabii dediğim gibi bu sana hakaret etmesini mazur göstermez

Son düzenleme:
olan arada size olmuş.

yok yere kavga gürültü. demek ki biraz birikim varmış fırsatını bulunca patlamış.

sağlık olsuyn eşiniz ve kayınvalideniz gerçeği biliyor. mühim olan eşiniz.

kayınvalidenize de söyleyin seni kırmamak için üstün körü konuştum böyle oldu. haketmedim bunları kaç gelin var benim gibi böyle görümcesiyle anlaşmaya çalışan diye söyleyin. ve araya mesafe koyun.

terbiyesize bakin ya, gercekten pireyi deve yapmis yani bukadar hakaret gerektirecek ne varki ortada.
ama sunuda söyliyeyim,bencede sen 10 yas kücük biri olarak hic karismayacaktin hayatina yani o sana fikrini sormadikca, ama kesinlikle yaptiklarini onayliyorum sanma cok yalnis bence üstelik siz bukadar iyimsersiniz evinizi aciyor hismet ediyorsunuz inun yaptigina bakin.

benimde basimdan boyle birsey gecmisti,eltimin kiziyla 5 yas farkimiz simarik dikbasli bi kizdi,kendinden 13 yas biriyle cikiyordu annesi bana akil ver seni dinler fln dedi bende konusuyordum onunla,,ama ne mi oldu kabak benim basima patladi,,sonunda senin oldugun gibi ben kotu oldum ne kavga ne kiyametler,babasina hic duyurmadilar,hatta hic kimse dogruyu bilmedi beni kotu ettiler millete,sonuc olarak hayatta kimseye yardim etmemeyi ogrendim genc bir kiza bide anne ve kizi arasina girmemeyi,,bunlar unutulur gider,zamana ihtiyacin var,

sen bence eşine kayınvalidenin bu teklifini de anlat.
oda görümcen kadar suçlu
sonradan da keşke karışmasaydın diye riyakarlık yapmış.

aslında hiç büyütülmemesi gereken bir konu dallanıp budaklanmış..
senin ondan 10 yaş küçük olarak akıl vermeye kalkman ağır gelmiş o da bir hırçınlıkla patlamış...
ayıp etmiş aslında keşke bunları yapmak yerine direkt 'ya noluyoruz ben sana içimi açıyorum sen benim özelime karışıyorsun ben 36 yaşında kocaman bir kadınım lütfen dikkatli konuş 'dese olay kapanır giderdi.
ama eşinin gidip dövmesi falan çok kötü olmuş...
üzme kendini zamana bırak emin ol zamanla herşey düzelecektir.
hem sizi rezil edicem ne demek ne rezilliğiniz varki rezil etsin en fazla iftira atar...
yinede hazırlıklı olun tehtitlerine karşı....

Eşin çok büyümemesi gereken bir olayın üzerine tuz biber ekmiş.Dövünce şimdi görümcen el birliği ile hayatımı kurcalıyorlar diye düşünebilir.Haklıyken haksız duruma düşmek tam bu işte.Kayınvaliden de çark etseymiş bir anda.Bence bekle bir şey yapma.İki kardeş ve anneleri bu olayı çözeceklerdir diye düşünüyorum.Bu arada görümcen de biraz sinirliymiş fincan kırmak filan bir anda, ne söyledin ki bu kadar bi anda delirdi? ya da zaten erkek arkadaşı ile bir problemi vardı ve sen tam üzerine söyledin sana patladı. :1no2:

kayınvaliden sana bişiler söylemeni istemiş ,sende olumsuz cümleler kurmuşsun..şimdi kayınvaliden istediği için mi olumsuz cümleler kurdun yoksa gerçekten böyle düşündüğün içinmi? kayınvalidende ,ben işlere karışmayayım ,birilerini yönlendireyim halldeyim edasında kendisine piyon arıyor..bence bunu hem kayınvalidene hemde eşine söyle...görümcen saçmaladı ise eşinde saçmalamış...dövmesi ağır olmuş ,en azından derdini adam akıllı anlatabilirdi..üzücü bir konu ama bundan sonra bişiye karışma ,eşine açık açık olanları anlat ,biris bişi derse de karışma...boşver üzülme

yani kayınvalidenin her söylediğini yapar mısın? kendi aklını mantığını insiyatifini kullanıp görümcenin özel hayatına karışmayabilirdin, şimdi görümcesini kocasına dövdürdüten gelin konumuna düştün

bence görümcenin yaptığıu tam bi nankörlük
hem sende neden çekiyosun ki onu bu kadar bırak anası baksın
nolursa olsun yemek yediği eve böyle davranılmaz
onlar ana kız sonuçta sen kötü olursun

eşine kayınvalidenin konuş dediğini anlat..olan sana oldu.. hem ne demek yatağını toplamadan kaçmak
küçücük çocukmu bu..

Eşine söyle kayınvalidenin konuş dediğini kadın hem konuş demiş hemde karışmasaydın demiş buda ilginç yani. Görümcende saçmalamış ve terbiyesizlik yapmış allahtan seni savunan bir eşin var ama eşinde vurma olayını abartmış 36 yaşında bir kadına nasıl el kaldırmış oda ilginç. Eşim kayınpederim kayın validemde bana görümceme akıl vermemi yönlendirmemi onla birşeyler paylaşmamı istiyor ancak ben pek dikkate almıyorum bu söylediklerinin çünkü ilerde herkes iyi olur ben kötü olurum diye düşünüyorum ve beni bağlamayan konulara karışmıyorum kim ne derse desin.

sana ne görümcenin sevgilisinden. Ne diye karışıyorsun. kayınvaliden konuş onunla belki seni dinler filan demiş olsa bile, neden kibarca reddetmedin." anne ben karışmak istemiyorum, sizi dinlemeyen beni hiç dinlemez, o yüzden hiç bulaşmak istemiyorum bu işe deyip niye reddetmedin. Bak işte kötü olan sen oldun. Haa bu arada hiiiç oralı bile olma bundan sonra. Hatta daha da konuşursa çatlak kız, annen istedi böyle söylememi dersin, bu sefer annesiyel boğuşsun bakalım, neler olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…