- 13 Nisan 2007
- 33.837
- 103.251
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi always_you
-
Vallaha bence cok güzel olmus görümcene, esinin elleri dert görmesinalkisalkisalkis
Hem ye ic yat cebinden bes kurus cikarma, oradaki canin cigerin olan yigenine bari bir cikolata bir oyuncak alma, gelini hizmetci gibi kullan ama olumsuz birsey söylendiginde aptal gerizekali öylemi?
Bunca yaptiklarina ragmen iliskisi hakkinda birsey söyleme hakkin yokmu? Hangi gelin görümcesinin evinde kalmasina katlanir, hizmetciligni yapmaya sessiz kalir allah askina?
Hadi diyelimki hosnut olmadi iliskisi hakkinda konusmana, bunu daha güzel bir dil ile söyleyemezmiydi? Aptal gerizekalimi demesi gerekiyor?
Hem niye bu kadar sapitti delirdiki görümcen, abisi bir iki tokat vurmus, ki kimbilir neden vurdu adam? Belkide abisine karsida böyle ters terbiyesiz saygisiz konusmusdur?
Insan agzindan cikani cok iyi düsünmeli, heleki 36 yasinda kazik kadar kadinsa!
Senin hicbir sucun günahin yok arkadasim, hata fazlasi ile yaptin yapacagini, bundan sonra ne kayinvalidene nede görümcene enayi yerine koydurma kendini......görümcen az yesinde bir hizmetci tutsun kendine, kayinvalidenede yaziklar olsun, gelinini masa gibi kullaniyor sonrada kenara cekiliyor.
Ha birde ben olsaydim görümce telefon actiginda, bana bak ya kapat o ceneni yada babana a dan zye herseyi anlatir ben seni rezil ederim derdim.
Esine söyle bundan sonra evimi otel gibi kullanmasini istemiyorum gelmesin gitmesin.
Birseyden nefret ediyorsam oda nankörlüktendir....nankör insana ne yapsan yaranamazsin cünkü
36 yaşında ki kadının erkek arkadaşı var diye mi tehdit edeceksiniz bidee şok vallahii 36 yaşındakilerin 15 yaşında çocuğu var be
gülsüm sultan bari sen yapmnaaa
görümce terbiyesizlik yapmışda abi yapmamışmı
Bana göre yapmamis....cünkü belliki görümce ters bir insan ve büyük ihtimal ile provoke edici konustu abisine karsi ki zaten adam üzgün ve sinirliydi karsini öyle gördügünde.
Ben abinin esine aptal dedigi icin vurdugnu sanmiyorum, orada cikan tartisma yüzünden vurmustur.
[B senin dediğin gibide olsa onu haklı çıkarmaz
kimse kimseye vuramaz.. karısıyla görüştürmez isterse isterse evine sokmaz ama o kimki vuruyor defolsun vallla[/B]
gülsüm sultan aynen dediğin gibi ,beni öyle görünce üzüldü sadece ama intikam almak için filan çıkmadı ,konuşmak için gitti ,ama dedimya tahrik etmiş eşimi ,pislik karın demiş benim için ,ne pisliğimi gördün ..
valla keşke sonucuna tek kişi katlansaydı ....
şimdi eşide sıkıntı çekecek.. kaynanaısna gidince huzursuz olacak...
anne üzüldü kayınpeder üzüldü...
barışma ihtimalleri kalmadı al sana sonuçç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?