Görümcem bana "Aptal" dedi, ortalık karıştı :((

Çok gereksiz samimiyetler bana göre..
Kayınvalidenin gelinden görümceyi uyarma isteği,görümcenin çirkin kavgası..
Evde kalınma,kişisel eşyaların konusu zaten beni çoktan aşar..
Ben görümcenizin yerinde o kadar ağır konuşmazdım ama izin vermezdim hayatım hakkında ahkam kesilmesine..Gerçi ben öyle abimin evine yerleşmezdim zaten o sınırı açmazdım ya neyse..

esinizin kardesine el kaldirmasi cok yanlis oncelikle bunu soylemek istiyorum. gorumcenize fikrinizi belirtmeniz cok dogal, onun size verdigi tepki cok agir olmus cok terbiyesizlik yapmis. bence kayinpederinizden bu olayi saklamayin, o da ogrensin de o terbiyesiz gorumceniz gorsun gununu! ben olsam saklamazdim vallaha, anlatirdim! bazi arkadaslar neden gorumcenin isine karisip yorum yapiyorsun demis...biri gelecek benim evime kamp kuracak ama ben ona tek bi laf bile edemeyecek miyim yani...tabii ki fikirlerini belirtebilirsin ama bunu uygun bir dille mi yaptin orasi da onemli tabii

başlık sahibi arkadaşın görümcesinin kişisel hizmetini görmeside yine başlık sahibinin hatası bence
masaya bi tabak daha koymak ayrı mesele, yatağını açıp kapatacak kadar hizmet etmek ayrı mesele,
yapma, yapmasan kim ne dicekki,
senede bi kaç kez gelene bu kadar kişisel hizmet yapılırda haftada bi kaç kez gelene bu kadar kişisel hizmet yapılmaz bence

Son düzenleme:
bencede kız dayak yeyince birdaha kendini kayetmiş.
dayak çok ağır birşey aslında.keşke dövmeseymiş.ama sen yinede birşeyi saklama.
o kadar cevap yazdık sen nerdesin?bir ses versen ne yapmayı düşünüyorsun?:umursamaz:

bir erkeğin karısnı savunmasını anlarım..

ama buldum buldumcuk oldum gibi kardeşini dövecek kadar basitleşmesinide hiç anlayamam

ortalığı karıştıran görümcen değil cnm.. eşin...

siz kavga da edersiniz kadın kadına barışırsınızda yanlış anladın çok sinirliydim der barışabilirdiniz...

neidye gidip dövüyo eşek akdar kadını... yaşıda ufak değil..

ben kayınvalidenin yerinde olsam birdaha oğlumla görüşmezdim..

karısı için kardeşini dövecek tam melemez .. neyse sustum

Keşke eşinize olanları anlatmasaydınız. Kendi aranızda çözerdiniz. Tamam görümcenizin tavrı biraz sert olmuş ki sanırım bu yaşta özeline bu kadar müdahale edilmesi herkesi kızdırır ama eşinizin gidip kardeşini dövmesi kiii her ne olursa olsun dayak olayı kadar iğrenç bir şey yoktur, affedilir gibi değil malesef.
Benim abim gelip böyle bir olay yüzünden bana vursa bende hem abimle hemde yengemle tüm ilişkilerimi keserdim.

Vallaha bence cok güzel olmus görümcene, esinin elleri dert görmesinalkisalkisalkis

Hem ye ic yat cebinden bes kurus cikarma, oradaki canin cigerin olan yigenine bari bir cikolata bir oyuncak alma, gelini hizmetci gibi kullan ama olumsuz birsey söylendiginde aptal gerizekali öylemi?

Bunca yaptiklarina ragmen iliskisi hakkinda birsey söyleme hakkin yokmu? Hangi gelin görümcesinin evinde kalmasina katlanir, hizmetciligni yapmaya sessiz kalir allah askina?
Hadi diyelimki hosnut olmadi iliskisi hakkinda konusmana, bunu daha güzel bir dil ile söyleyemezmiydi? Aptal gerizekalimi demesi gerekiyor?

Hem niye bu kadar sapitti delirdiki görümcen, abisi bir iki tokat vurmus, ki kimbilir neden vurdu adam? Belkide abisine karsida böyle ters terbiyesiz saygisiz konusmusdur?

Insan agzindan cikani cok iyi düsünmeli, heleki 36 yasinda kazik kadar kadinsa!

Senin hicbir sucun günahin yok arkadasim, hata fazlasi ile yaptin yapacagini, bundan sonra ne kayinvalidene nede görümcene enayi yerine koydurma kendini......görümcen az yesinde bir hizmetci tutsun kendine, kayinvalidenede yaziklar olsun, gelinini masa gibi kullaniyor sonrada kenara cekiliyor.

Ha birde ben olsaydim görümce telefon actiginda, bana bak ya kapat o ceneni yada babana a dan zye herseyi anlatir ben seni rezil ederim derdim.

Esine söyle bundan sonra evimi otel gibi kullanmasini istemiyorum gelmesin gitmesin.

Birseyden nefret ediyorsam oda nankörlüktendir....nankör insana ne yapsan yaranamazsin cünkü

36 yaşında ki kadının erkek arkadaşı var diye mi tehdit edeceksiniz bidee şok vallahii 36 yaşındakilerin 15 yaşında çocuğu var be

gülsüm sultan bari sen yapmnaaa

görümce terbiyesizlik yapmışda abi yapmamışmı

vallahi arkadaşlar keşke karışmasaymışım ben kötü oldum ,eşim bütün gece bana sanane ne hali varsa

görsün deyip durdu ,görümcem eşimin ablası olur eşim 33 yaşında ,tabi ablasına vurmuş olmanın

pişmanlığı da var ama kışkırtmış onu ,vurmaya teşvik etmiş resmen ..

ben ise sadece sana uygun değil yaşı küçük ,işi gücü yok ,sen iyi bir konumdasın adamın mesleği bile

yok dedim ,sadece kullandığım kötü kelime ,seni kullanıp sıkılınca bırakmasın dedim o kadar ,buna

sinirlendi sanırım ..ama bu bana hakaret etmesini gerektirmezdi ..

o sana kim veriyor bu akılları derken..

evde annesinin sözlerinden bunalmış ve sana söylettiğini anlamışş

birden çıkışmış patlamış...bence en büyük kızgınlığı annesineydi...

sana öyle demesi gerekirmiydii asla...

ama siz bir şekilde hallerdiniz... sana ksura bakma derdi annemden bunaldım derdii

hatalıydım derdii.. hallolurdu...

kocan gidip dövünce iyice batırmış... sen şimdi kaynana gitsen sorun olucak...

karşılaşıcaksınız... hem ksura bakmasın kocan kim oluyorda dövüyor ayol...

bukadar sert yazıyorum ama senin hiç suçun olmadığınında farkındayım..

her zamanki gibi aynenn katılıyorum:lepi::lepi:

Bana göre yapmamis....cünkü belliki görümce ters bir insan ve büyük ihtimal ile provoke edici konustu abisine karsi ki zaten adam üzgün ve sinirliydi karsini öyle gördügünde.

Ben abinin esine aptal dedigi icin vurdugnu sanmiyorum, orada cikan tartisma yüzünden vurmustur.

[B senin dediğin gibide olsa onu haklı çıkarmaz

kimse kimseye vuramaz.. karısıyla görüştürmez isterse isterse evine sokmaz ama o kimki vuruyor defolsun vallla[/B]

gülsüm sultan aynen dediğin gibi ,beni öyle görünce üzüldü sadece ama intikam almak için filan çıkmadı ,konuşmak için gitti ,ama dedimya tahrik etmiş eşimi ,pislik karın demiş benim için ,ne pisliğimi gördün ..

[B senin dediğin gibide olsa onu haklı çıkarmaz

kimse kimseye vuramaz.. karısıyla görüştürmez isterse isterse evine sokmaz ama o kimki vuruyor defolsun vallla[/B]

Iyi silacim, sana göre olsun.

Bana göre öyle degil! :hulya:

Dedigim gibi insan agzindan cikani kulaginla duymali, heleki 36 yasinda bir insansa.

Duymuyormu? o zaman sonuclarindada katlanacak.....

valla keşke sonucuna tek kişi katlansaydı ....

şimdi eşide sıkıntı çekecek.. kaynanaısna gidince huzursuz olacak...

anne üzüldü kayınpeder üzüldü...

barışma ihtimalleri kalmadı al sana sonuçç...

şiddetin psikolojik olanına da fiziki olanına da karşıyım....
ama asıl kızdığım kayınvaliden neye sonra kenera çekliyor ki???
görümcelerimden bri benim okuldan arkadaşım birkaç tavsiyede bulundum baktım yanlış anlayacak şimd o konularda hiç ağzımı açmıyorum. (millet evlen falan diyor kıza)
niye mi?
eskden olsa arkdaşım derdim ama şimdi başka türlü bir bağımız var....
aramızda bir olumsuzluk olsa geneli de etkileyecek...

bir de güzelim ağzını püsük mü yedi senin evinde haftanın 3 günü kalan birine hiçbir şey söylemiyorsun?

yaşı senden büyükse...
abla şu salatayı bi doğrayıver sana zahmet desen bişey çıkmazdı ki....
yatağı mı toplamıyor sen de toplama....
ay çocuk durdurmadı beni valla bugün ben de sen toplamışsındır diye bakmayı akıl edemedim dağınık mı kalmış tüh deyiver....

sana yakışmıyor yeriine abla oakdar iyi nyetlisin ki seni kırmasından korkuyorum aman seni üzmesine izin verme senin gibi güzle kariyerli kızı herkes gözünü dört açmış bekliyor diye pohpohla ki verebilecek cevabı kalmasın derdim bunlar olmamış olsaydı....

Anladim ben canim.....bende öyle tahmin ettim zaten.

Esin oraya onu dövmeye gitmedi, konusmak icin gitti....olayi anlamak icin belkide.

Bosver, olan olmus, bundan sonra sende artik kendini enayi yerine koydurma.....böyle nankör, hatir saymayan, iylikleri elinin tersi ile iten insanlari evine sokma.

Esin yine gider barisir konusur ona karsima, onlar kardes, bugün kavga dövüs etseler bile yarin yine öpüsüp koklasirlar, ama sen iyi olmak zorunda degilsin.
Heleki böyle bir sofranin bir ekmegin hatrini saymayan insanla.

kardeş kardeşi atmış yar başında tutmuş diye bir söz var tatlım onlar bügün olmasa da yarın barışırlar ha çleri buruk olur mu olur ama barışırlar....

senin yüzünden oldu diye konu sahibinin üstüne yüklenilebilir işte ozaman....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…