Görümcem bana "Aptal" dedi, ortalık karıştı :((

aynen cnm...

hem kadın kavgasına nediye erkek giriyor hiç anlamam

karısını mı üzdü .. sokmasınlar evine canım... hakaretmi etti.. kusra bakma evime gelme...

sen giyin kalk git.. ortalık daha kızgın haldeyken olayın üzerine...

bir ortamda karışalırsınız kusra bakma birdah karımı üzme..üzeceksen evime gelme...

36 yaşında kadının sevgilisi var diye babana sölerim diye tehdit ne kelime :):)

Vallaha tatlim Allah sadece konu sahibi arkadasimiza ve esine akil fikir beyin vermemis, görümceyede vermis degilmi?

Aptal, gerizekali, pislik karin gibi sözleri sarf ederken oda sonuclari düsünmeliydi.!
Bu laflar nerelere gider, nelere yol acar diye kafasini yormaliydi.....

iyi o yormadı terbiyesizlik yaptı....

kardeş olay kızgınken olayın üzerine gitti ne hakkı varsa ablasına vurdu...

sanki karısı fişeklemiş göndermiş gibi gözüktü asıl karısını zora soktu..

kaynanası dicek niye doldurdun gönderdin kızın kocanı...

o görümce birdaha bu gelinle barışmaz küs olamyı bırak düşman oldular

erkek kardeşlede konuşmaz..

karısı kaynanaısna gidicen korka korka çekine çekine gider...

gelin görümce oldmu şimdi düşman...

halbuki küs kırgın olabilirlerdi... özür dileyince barışabilirlerdi...

size göre şiddetin haklı sebepleri olabilirmiş.. bilemem valla..

bana göre olamaz.. şiddete her koşulda karşıyım...

ben öyle ne gördüm ne yetiştim bize ters...

Bu yüzden canim, babasinin haberi yok cünkü....o bana böyle tehditler savuruyorsa bende ona savururum.....bu kadar basit.

valla ya hem sizi ezmelerine müsade ediyorsunuz sonrada biz ezildik diyosunuz, kendini kullandırtma, yatağına kadar da toplanmaz ki, toplamıcaksın, hizmetçisimisin sen onun, çayına kahvesine kadar ayağına götürüyorsun hergün, yapmıcaksın, madem eşinde senden taraf, kim ne dicekti, deseler bile kim ne derse deseydi.
ayrıca sanki kaynanın her söylediğini yaparmış gibi, kaynananın ağzına bakıp neden bu adam sana uygun değil dersin ki
şimdi öyle olmasa bile dışardan göründüğün konuma bak, öyle olmasan bile herkes karısı fiştekledi, geldi kardeşini dövdü dicek
akannehirakannehirakannehir

ee o yaşlı adam belki ona yaş kaç olursa olsun flört ters ::):)

aman konu sahibi arkadaşım sakın haa öle çocukça tehditlerde gaza gelip bulunmaz kazık kadar kadına

sen seviyeni bozmamışsın hakaretlere karşı... şimdide çizgini bozma

Aynen katılıyorum. Sanırım insanlara fazla iyilik yapıldığı zaman, karşıdaki kişi bunu iyilik yapanın görevi zannediyor, haddini bilmeli. O sizi tehdit ediyorsa, siz de onu tehdit edin; hem de k.pederinize söylemekle, bakalım ne tepki alıyorsunuz...

Cizgini bozmami?

Ne cizgisi be silacim, bunca zaman susup böyle bir nankörün hizmetciligni yaparak zaten en büyük hatayi yapmis bu kadin. Bu zamana kadar susutuda ne oldu?

Hakaretlere karsi susmamak, kendini savunmak ne zamandan beri seviyesizlik oluyor`?

Burda her zaman susmayin, hakkinzi arayan kendinizi savunun diye akil vermiyormuyuz hemcinslerimize....ayrica telefon acip arkadasi rahatsiz edende görümce, konu sahibi degil.:hulya:

aşk olsun ben sus sesiz kalmı dedim

evine sokmasın , görüşmesin ..karşılığını versin ama

öle çocukca sevgilini babana sölerim demek kusra bakmayın ama çok basitce bu bayan 10 değil 36 yaşında :)

keşke karışmasaydın canım benimde görümcemin de erkek arkadaşını k.validem beyenmedi bana dediki konuş senle arkadaş gibi diye konuştum mu hayır bizimde aramozda 8 yaş var görümcemle konuşmadım k.valideme bana de dediğiği lafların bitanesini bile söylemdi kızına kızı olduğu halde beyenmediği insan şimdi damadı evlendiler görsen kırmızı halıyı sermediği kalıyor damada

bence dahada üstüne gelirlerse anlat kayınbabana ..
baba böyle bir durum varmış kayınvalidem bana bunları söyledei bende yaptım bunlar oldu de...
ne yani sen ne yapmışsınki haksız duruma düşesin...

Dur bir öpiyim önceŞeniz

Evet canim 36 yasinda ama 36 yasindaki olgun akli basinda bir kadinin hal ve harektleri yok malesef, 10 yasinda bir cocuk bile öyle agzina geleni konusmaz karsisindakine...gamyoncuiremsu

O yasinin insani olsaydi zaten bu olaylar buraya kadar gelmezdi.....

Ha o olmuyorsa bende olmam, deli ile akilli, terbiyesiz ile terbiyeli, edepsiz ile edepli olamiyorsun malesef, herkeze anladigi dilen konusacaksin...

Al birini vur ötekini nankör bunlar anacım nankör.....
Şuna bakın ya pis terbiyesiz elimde olsa iyi bi döverdim ha

alkisalkisalkis
aynen katılıyorum hatasını anlar diye düşünüyorsunda anlamıyor bide üste çıkyorlar

keşke karısmasaydın dıyecem ama olan olmuş bundan sonra yapacagın tek şey muhattap alma..ne hali varsa gorsun..kayınvalıdene gelınce kendı soyleseymıs..kızının ne halt oldugunu bılıyor..senı arada kullanmıs bence ..bunlar hep onun suçu aslında konuşmayı da deneyebılırdın olaylar buyumeden derdın benım haddıme degıl ama annen soledı..dıyebılırdı..arada sen kalmamıs olurdun..cok dusunuyorsa kızını kendı ceksın konussun..

ayni olayi yasadim
simarik evlenmemis yasi sizden buyuk bi gorumce .... kizina soz geciremeyen pasif bi kayinvalide ... her zaman olaylardan bi haber olan bi kayinpeder

canim hic kafana takma insanin basina gelen boyle olaylar olgunlasmaya bi adim daha yaklastiriyo insani
hersey gun yuzune cikip unutulup gidiyo ...
gorumcen hala seni mahvedicem rezil edicem tehditlerine devam ederse kayinpederine durumu anlat .. bu tur olaylar hep kaynanalarin basinin altindan cikiyor zaten kendileri kizlariyla kotu olmak istemiyor simdi sen gorumcene annen seninle konusmami istedi ben o yuzden karistim bu meseleye desen inan kayinvaliden isin icinden siyrilir cikar bizimki aynen oyle oldu ...
allahtan esim sahittide kayinvalidemle yuzlestik yalanlari ortaya dokuldu gorumcemlede o sayede baristik ... ama oyle bi ders aldimki bu olaydan simdi yalvarsa bile bu olayi hatirlatip kayinvalidemin pis islerinden uzak duruyorum ... morarip kaliyor ...

ya kayınvalide lafı dinlemiş yapmışsın bir hata demişsinizde,kayınvalidem yaşlı bir kadıncağız ,sözünü

geçiremiyor kızına ,çok asi ,benimle arası iyi diye benden rica etti ,aslında ne zamandır söylüyo ama

ben yanaşmadım hiç.. akrabalarla arası pek iyi değildir ,dedimya soğuk nevale ,kimsede kalmaz bi

bende kalır işte ,kayınvalide de benimle samimi diye bi konuşuver dedi ..aslında evet hata ettim ,keşke

karışmasaydım ,eşime de kızdım ,ne diye vuruyorsun ,bizde aramızda tartışırız bazen ,bende kendimi

tutamayıp sayarım ,ama onca lafa karşılık bana bir kez olsun vurmadı ,bırakın vurmayı kalbimi bile

kırmadı ,sen bir iki lafa ne diye kalkıp vuruyorsun ki ..

ya madem kayınvaliden lafını dinletemiyor kocasına yani görümcenin babasına söylesin..yada eşin konuşsun..aslında sende bir nevi haklısın..aramız iyi diye konuşmak istemişsin ,o biraz sert yaklaşmış olaya..olan olmuş artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…