Görümcem bana "Aptal" dedi, ortalık karıştı :((

vereliniortak:içelim:alkisalkisalkisa.s.

always_you arkdsm Allah sabır versin.bencede bu saatten sonra ağırlığını koy ve mesafeni koru ben sunu öğrendım nekadr samimi olursan ol okadr mesafelide olman gerekıyor....ya rabbi nedir bu görümcelerden cektğimiz benım başımda 2 tane var.işleri güçleri bizi eşimle birbirmize düşürmek huzur vermıyorlar insana 3 yıldır evlıyım ama eşimle birgün bile kendi sorunumuz yüzünden kavga etmedik hep onların yaptkları sacmalıklardan.bizim özelimize müdahale etmek istediklerinden.Allah onlara akıl versınde kendilerine gelsınler ben elsem kardeşlerinin evliliğine yazık bunuda düşünemıyorlar öyle doluyumki kızlar.ne zamn içimi döküp rahatlicam bilmiyrm

banada gelip gidip sen söyle anlat seni dinler sen öğüt ver yapmasınm emesin derler dediğim beni hiç bulaştırmayın annesi değilim babası değilim, bunları söylemek bana düşmez diyip kenara çekiliyorum. biliyorum çünkü gün gelir bana döner ben kötü olurum ne uğraşlacam anası babası dizginleyemiyorsa naniknanik

keşlke sizde öyle yapsaydınız koca kadına akıl vermeye kalkmışsınız heleki dedğiniz gibi zaten nıormaldede suratsız soğuk biriyken böyle söylemiş olmanız, ateşe körükle gitmişiniz. neyse bundan sonra artık hayırlısı olsun...

Oda bır sey mı?
Benım gorumcelerım, suratsızdan tut, agzına s... bıle dedıler.
Benden 10 yas kucuk olan el kaldırdı, dıgerıne bunu dedıgımde 'hak etmıssındır' dedı.
Ve sucum bırının yaklasık 2 yıldır yaptıgı asagılamalara,
en sonunda evımde kaldıgı ıkı hafta ıcınde de devam edınce dayanamayıp,
'yeter' deyısımdı.

terbıyesız kadın

2009 konusu hanımefendi. Evet 2009 konusu olması terbiyesiz olduğunu değiştirmiyor ama konu hortlatınca herkes ilk yorumun tarihine bakmadan destanlar yazacak. Sonra da 2009 konusuymuş ben de bir sürü vakit harcadım diyip konuyu hortlatana sevgilerini sunacaklar.

Bu nasıl bir yorumdur ya? Görümce sandım yeminle ne yani millet görümcesiyle uzaktan bile zar zor görüşürken evine aldı yedirdi içirdi diye kötü mü etmiş? Kadın gelip kalmasın kardeşim ne işi var evlilerin evinde? kimse gelme diyemez akıllı bi kadın olsa kendi akıl eder zaten bunu rahatsız bir tip olduğu burdan belli.
Ayrıca haftanın 3 günü gelip kalıyorsa bir aile olunmuş demektir dolaylı yollardan görümce de onların özel hayatına dahil olmuş oluyor kadıncağıza işini yaptırıyor çekiyor gidiyor yatağını toplamaktan aciz ayrıca kötü birşey söylenmemişki kendisine? Bugün arkadaşlar bile birbirlerine sevgilileri hakkında yorum yapıyorlar kaldı ki konu sahibi çok naif yaklaşmış karşılığı hakaretmidir? Kayınvalide ayrı bir olay herkes ikili oynuyor bi delikanlı eşi çıkmış helal olsun tokatı haketmiş o görümce. Hayatımda böyle saçma şey görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…