Görümcem bana "Aptal" dedi, ortalık karıştı :((

biz geliniz onlar görümce kayınvalide .ne olursa olsun bu gerçeği değiştiremeyiz .
o yüzden herkes yerini bilsin
konu sahibi arkadaşım sen haklısın.ama karışmamalıydınherkes ne hali varsa görsün

benim görümcemde bana daha nişanlıyken aile içinde hakaret etmişdi.
benden büyük oldugu için cevap vermedim ailemde cahilliyne verdi

ama sen o kadar iyiligin karşılıgında bunu hak etmiyosun.
belki ki görümcen bunalımda
en iyisi bir süre görüşmeyin
ama senden özür dilemeli

yaklaşık bir buçuk yıllık evliyim
anladığım birşey var
eşimle aileisnin arasına girilmeyecek
ne yaparlarsa yapsınlar sevsinlerde kavga da etseler karışmayacaksın
olan bizlere oluyor.

sizin yerinize olsam hic karismam,birdaha da böyle bir insanin yüzüne bile bakmam.siz alttan aldikca tepenize cikmis.görümcem de bazen bana özelini anlatir sence ne yapayim dedigi zaman bende,sen nasil istiyorsan öyle yap derim.o yüzden benden kiymetlisi yok onun gözünde.

Son düzenleme:
Aman görümce değilmi. Şeytan görsün yüzlerini ne söylesen suçlu olursun. Sırtında taşı taşı yere koydunmu işin bitti. Allah razı olsun demeyi bilmezler. Benim görümcemde 21 yaşında 42 yaşındaki hocasıyla evlenmeye kalkıyor. Bana anlattı. Bende aranızda çok yaş farkı var ileride problem yaşanır falan dedim. Demez olaydım. Kız bana düşman oldu. Her fırsatta kayınvalidemle birleşip bana saldırıyorlar. Ne hali varsa görsün.

Bence görümceni biraz da sen tepene çıkarmışsın...
Haftanın 3 günü neden sizde kalsın ki?
Uzaklık insanı tatlı yapar...

canım sen görümcen le bu nedenle kötü olmuşsun ben öz be öz kız kardeşimle. üstelik benden 6 yaş küçük. ama aşkın gözü kör ya seni beni kimse görmez. senin konuna gelince bence her şeyi iyi tarafından gör en azından görümcen evine teklifsiz girip çıkmayacak. fırsatını bulmuşken olması gerektiği gibi mesafeni koy. kayınvalidene de yeri gelince söyle senin ricanı yerine getirdim diye. ne diye suçlu olacakmışsın. tek hata keşke eşin ona vurmasaydı.

bence kayınvalidene o kadar samimi değiliz ben söyleyemem deseydin bu kadın milleti kaprisli oluyo ya ne var sanki fikrini sölesen valla ben memnun olurdum...boşver bir musibet bin belayı def edermiş dahada evine gelip gitmez:) bu açıdan bak...

valla ben senin yerinde olsam görümcemi o kadar tepeme çıkarmaz aramızda da samimiyet fazla yok madem soğuk buluyorum sevgilisine filan da karışmazdım inan okurken kaynnanın öyle diyeceğini tahmin etmiştim seninde tahmin etmen gerekirdi boşver eşin senin tarafındaysa onunla da görüşmezsin biter ne yapabilir ki seni rezil edecek

Deli mi ne

Keşke en başta kayınvalideni dinleyip karışmasaydın bıraksaydın kendi söyleseydi sıkıyorsa ama belli ki söyleyememiş kızının huyunu bildiği için sana postalamış kabak da senin başında patlamış

Aslında bu olay tamam kötü olmuş ama bir yandan da iyi çünkü bir daha gelemez sizin evinize hem de onca laftan hakaretten sonra.

Hakaret ederek kendini koymuş işte ortaya eşin de gördü sana hak verdi ne güzel çoğu eş hiç umursamaz gidip kızmayı bırak eşinden alır hırsını,eşiniz sahip çıkıyor belli ki.

Eşinizle konuşun birdaha o şahsı evinizde istemediğini söyleyin .Pılını pırtısını toplayın eşiniz götürsün .

Keşke güzel gözlerinizden o düşüncesiz için yaş akıtmasaydınız değdi mi ya

zaten hep bu annelerin yüzüden oluyor..kendilerinin beceremediklerini baskalarını katarak yapmaya calısıyolar sonunda böyle tartısmalar oluyor.
insanların özel hayatına kimse müdahele edemez.
ama görümcenizin yaptığı cok büyük saygısızlık

pardonda sende çok ağır konuşmuşsun.seni kullanıp atmasın ne demek.çok ağır olmuş bu laf.tepesini attırmışsın kadının.

boş ver kımsenın ılıskısıne karısma..yaşını basını almıs 36 yasına gelmıs..dogru yada yalnıs nasıl karar verecegını bılebılır..

bence bırak ne yapacaksa yapsın ardına koymasın..
çok konusan bırsey yapamaz canım..
eşinde senın yanında bu konuda anladıgım kadarıyla..
o yuzden bırak napacaksa yapsın bakalım..

Görümcene karşı yaptığın iyilikleri dile getirmen çok yanlış ya yapmayacaksın yada konuşmayacaksın, birde sizden büyük bir insana o sana uygun değil falan demek bence hiç hoş değil bırak anası halletseydi dişini geçirebiliyosa kayınvalideninde yaptırıp sonra karışmasaydın demesinide anlamadım, hiç anlamadığım diğer konuda eşinin kardeşini dövmesi ya böyle bişey olabilir mi bende olsam abimi doldurdu onun yüzünden dayak yedim diye kırılırdım size bence siz boyunuzdan büyük işler yapmışsınız buyrun temizleyin şimdi akıl olsun bi daha sizi ilgilendirmeyen şeylere karışmayın o size fikir falan sorsa neyse yani...(ayrıce yeğenlerini sevmiyo falan demişsiniz konuyla ne alakası var)

sizin tarifinize uyan çok insan var bence eşiniz size değer verip gidip hesap sormuş ona anlatın bence kayınvaliden söyleme der ama sizin üzerinize suç kalır bana kalırsa erkek arkadaşını falan kayınvalidenin dediklerinide eşine anlat çünkü suçlanan sen olacağa geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…