Görümcem bana "Aptal" dedi, ortalık karıştı :((

valla korkulur görümcenden gerçekten. ben olsam ne kendim görüşürüm ne ailemden kimsenin görüşmesine izin veririm. Gülsüm ün dediği gibi iftira çok çok fena. allah saklasın yuva yıkar.
en ufak bir tartışmada bunu yapan başka bir olay olsa ne yapar düşünemiyorum. her şerde bir hayır vardır. bence de özrünü kabul etmeyin, size yapılan veya yapılmak istenen ufak birşey değil...

görümcenin maskesi düşmüş.. gerçek yüzü ortaya çıkmış.. tehlikeli bir kişi..

bence çok iyi olmuş ablaysa ablalığını bilsin herkes o abla sende o adamın eşisin...
herkes haddini bilsin eşin haketmeseydi atmazdı o tokadı...
haketmiş hiç üzülme bile...
ne bu yani niye engel olacakmışsın yaa görümcen kendine hakim olup davranışlarını ve ağzından .çıkan sözlleri engelleseymiş...
benimde görümcem var ve konuşmuyoruz kıskançlık fesatlık yüzünden kavga çıkardı eşim beni dinlemeden ablasına kızdı ki 5 aylık evliydik çünkü tanıyorum ablamı herkesin canını yaktı dedi bilmiyosun karakterini ddi ve dinlemedi beni şimdi görüşmüyoruz karşılaşmıyoruz bile...eşler kardeşlerini bizden iyi tanıyor arkadaşlar merak etmeyin neyi hakettiklerini iyi biliyorlar..
zamanla öğrendim ki ne naneler yemiş görümcem...o yüzden vardr senn görümceninde senin bbilmediğin yanları...çok yazdım kusura bakmayın...

en başta dedim demi hazırlıklı olun bu kız iftira atar diye...
aha dediğim çıktı..
eşine olup biteni anlatman çok iyi olmuş.
amaa yinede rahat durmayacaktır...
muhakkak sana zarar vermeye çalışacaktır..
kuyruk acısı var çünkü...

canım hiç böyle insanlara bulaşılmaz. zillinin tekiymiş boşver sen terbiyeni bozma. bu kadar üstüne gelmiş sen bu insanlar için huzurunu bozmak zorunda değilsin. bence kayınvalidene söyle onu sustursun yada sana kızımı uyar dediğini söylesin. ne fena insanlar var hayatta. ama iki gün sonra gör bak aynı iftiralara kendi de uğrar. benim eltim de bana iftira atmaya kalktı gerçi kimse inanmadı ama aynı iftiralara kendi uğradı. Allahın adaleti var canım

bencede senin bu konuya girmen gereksiz olmuş ama olumsuz seyler söylemek yerine nasıl gidio ilişkiniz onunla bir gelecek görüyormusun gibisinden laf almaya calısabilirdin sanrm sende pek cümllerini düxgün secememeişsinki oda bööle tepki vermiş oda haklı gelmiş kac yasına ayırca kayınvaldenin bunus ana söölettmeside hoş deil o onun annesi onun sözünümü dinlicek seninmi ki ondan küçüksün de haa şu var kayınvalden arayıp neden dedin dediğinde söyleyebilirdin sen bana ne dediysen ben onu söledim benm ne kabahatım var diyebilirdin ve gelelim evinde kalma mevzusuna madem bu akdar işi gücü çook iiyii o zaman tutsun ayrı bi eve cıksın kac yasında insan madem bu akdar afra tafra yapıo o zaman ayrı yaşayacak kardeşim. egerki yine evine gelirse kabule tme kesinlikle kusura bakma müsait deilim de sen cok taviz vermişsin kendinden cok muhabbet tezayrılık geitrir eşinlede enine boyuna düzgünce konus anlat herşeyi gerekirs sevgilsinide anlat haliyle oabilir yani sevgilisi kac yasında insan veşinle bir karar verin oda senin bu karararında arkanda olsun ve ben olsam asla onun evine dahi gitmem evimede gelse soguk davranırım egerki bu mevzuyu füzgünce oturup konusmaya karar verirsenizde anlat ben annenin benden ricası üzerine istemeye istemeye konustum seninle yanlış anladın gibisinden söölleyebilirsin ama sakın alttan alma sadece acıklıga kavustur işi ve kesinlikle eskisi gibi olma

herkeste hata var.
sizin hatanız; kayınvalidenizin aklıyla görümcenize müdahele etmeniz. konuşma esnasında rahatsız olduğunu farkedip, sınırı aşmamalıydınız.
evinizde kalıp size o kadar zahmet verdikten sonra, sizinle bu kadar sert konuşması çok nankörlük olmuş.
eşinizin kalkıp koskoca kadına vurması da ayrı bir olay. ister istemez siz sebep olmuşsunuz. görümceniz sizi sebep görecek, size karşı kini geçmeyecektir.
kayınvalidenizin sizden medet umması, sonrasında dedikleri abes. bence bir şekilde kayınvalideniz olayın başlangıcında kendi hatasını kabullenip kızını biraz yumuşatmalı...

aile içindeki konulardan mümkün oldukça uzak durun bundan sonra.

ekleme...
görümcenizin o tepkisine karşılık vermeyip ( tartışmanız anlamında değil ! ), eşinize anlatmanızı yadırgadım biraz. olay sıcakken, herkes gerginken eşinizin oraya gitmesi elbette sorun çıkacağını gösterir. herkes fevri davranmış, küçücük birşey nelere dönüşmüş... sizin şaşkınlıktan ötürü bunu düşünemediğinizi sanıyorum.

ayrıca telefondaki tehditini niye ciddiye aldınız ki? eşinizin hoşlanmayacağı birşeyi isteyerek yapacaksanız, yanınızda görümceniz yokken yapardınız. eşiniz sizi biliyordur, çekinmenize hiç gerek yoktu.

yapı olarak asabi, geçimi zor bir insan ise görümceniz; sizin sınırı korumanızda fayda vardı.
ona söylediğiniz laf, bana söylense ben de sinirlenirdim. hakaret etmezdim ama mutlaka tepki verirdim. onun tepkisi de fazla olmuş.

Son düzenleme:

Keske kayinvalidenin gazina gelipde karismasaymissin bu ise. Bak olaylar büyüyünce kayinvaliden nasilda karismasaydin deyip cikmis isin icinden. Öncelikle görümcen cok yanlis davranmis ama keske esinin yaninda aglayip anlatmasaydin, ister istemez hakliyken haksiz duruma düsmüssün. Simdi görümcen sana daha cok düsman olmustur abimi bana karsi kiskirtiyor diye... Bundan sonra araya mesafe koy cok yüzgöz olmaktan geliyor bundan abisinin evi tabiki gelir kalir ama bundanda yüzgöz olunuyor iste.

Görümcende cok fettan biriymis ama sasirmiyorum, benim kardesimde öyledir evde arkdasinin adi gecti mi kiyametleri koparir seninkinin ki hic degilse sevgilisiymis bizimki normal arkadasta hemen fittiriyo sevgilisi olunca napacak acaba kafamçokkarıştı

Sanirim görümcen zor günler geciriyor annesi sevgilisini kabul etmedigi icin sende olumsuz konusunca oda cok abartmis tabii ki. Öncelikle bu aralar ondan uzak dur olaylar yatistikdan sonrada mesafeni koru yüz göz olma bundan sonra sizde kalmayiversin bence.

Nasıl yani ben gorumceyim 22 yaşındayım yengende 26 hersimizi paylaşırız abla kardes gibi oda bana eleştiri yapar bende ona ne demek 10 yas büyük senden karimsya hakkın yok bazen benim annemde yengeme diyor Gulay byle böyle de bak seni dinler diye yengende bana dıyo bende anlıyorum bahar annemmi dedirtiyo diye oda evet falan diyo bence gorumcen saygisiz fakatkayinvakiden suçlu ger soylemeseydin sürat apardi sana sen onu dinlemissin sknrada sana ne karışıyorsun mh diyor ne abuk

Hep böyle olur zaten, sen görümcenin yaptığını eşine anlattın ve eşinde gidip vurdu ya (vurması da hiç hoş değil ama) şimdi suçlu sensin onların gözünde, abi ile kardeşin arasını açtın onlara göre, hem senden öğüt vermeni isterler bir şey deyince de karıştı olursun aman diyorum kendi kızları söz konusu olunca gelin dış kapının mandalı olur bence hiç bu tarz aile işlerine karışmayın tecrübe etmiş oldunuz, o görümce ile de asla görüşmeyin yoksa ailede daha çok sorun çıkaracak bir tipe benziyor...

Bizde de ben görümcenin gönül ilişkisi hakkında yorum yapıcam ben değil abisine bile yorum yapma hakkı vermezler, göstermelik hareketlere gelince de sen abisin yengesin diye öne sürerler

Son düzenleme:
görümcenin böyle tepki verecegini düşünmen gerekirdi ki anlattıgına göre aksi bi kız...ee normal bir tavır beklenemez anasını dinlemeyen seni nasıl dinlesin...ağzının payını ver kısa zaman içinde bilsin haddini

ben olsam o kızı tehdit ederim
seni babana söylerim diye
abiside iyi yapmış ohh

Bence abisi de iyi yapmamış tepkisi kız kadar ağır olmuş, düşünememiş, böyle hareket ettiği için görümce geline düşman kesildi, daha üsturuplu bir şekilde kardeşini karşısına alıp konuşabilirdi

Son düzenleme:
bence o yaştaki kıza anenesinin ve senin karışman hata.herşeyi yanlış anlayabilir.kızda haklı anlatmak önemli tabiki...başka şeylede vardır

ya bu kız 36 yaşında kim neyin aklını vermeye çalışıyor
bide eşin 36 yaşındaki kıza vuruyor
önce kendi hatalarımızı görelim kızlar evet terbiyesizlik yapmış ama
bu olay bu kadarla bitmez gibi geliyor

36 yaşında olması beynini olgunlaştırmaya yetmemiş anlaşılan
Gerçekten basit bir konuyu çok uzatmıış ve maalesef tatsızlıklar yaşanmış
Eşine sen yaptırmadın ya o davranışı, ama ne yazıkki senden bilinecek sanki
Kaynana milletinin ipiyle kuyuya inilmeyeceğini birkez daha gördük
Ana kız birbirlerine versinler tesellilerini,
Canım sen bu saateen sonra bişey yapmaya kalkma, akışına bırak hayatı.
Karşılaşmanız gitmeniz gerekirse evlerine gidersiniz,
Yapacak pekte birşey yok, sakin gururlu duruş yeterli olsa gerek.
Ama laf dalaşı olursa senin aleyhine olabilir gibi geliyor bana.
Umarım dahada büyümez ama kayınpederin çok ısrar ederse;
Bir arkadaşı vardı çok hoş değil deim bundan böyle oldu diyebilirsin
sonuçta 40 ına gelmiş, babasından korksa daha mantıklı hareketler sergilerdi.

ya aslinda 35 yasinda ki bir kadina karisilmamasi lazim bencede ama aranizdaki samimiyetide bilemiycem simdi tabiki hakaret edip üstüne hucumlamasi sacma sanirim biraz kompleksli biri

Son düzenleme:
36 yaşındada olsa insan her yaşta hata yapabilir.. belki bunu 28 yaşındaki bir insan görüp ona söyleyebilir.. bunda hiç anormallik yok..

anormal olan taraf; 36 yaşındaki kadının çocuk gibi sen kimsin, aptal vs cümleler kurarak, fincanı masaya çarpması..

yaşının ehli bir kadın olsa; " seni ilgilendirmez.. ben böyle mutluyum.. bana karışma" der konuyu kapatırdı..

kayınvalidede baktı olay çıktı.. kendini sıyırmanın peşinde..

yazık.. bir daha karışmayın kimsenin işine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…