- 28 Mayıs 2015
- 841
- 1.443
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim için tşkürlerYazi dili ile konusma dili farklidir
Karsimda olsaniz konusarak anlatsaniz anlarim da yazi diliyle kendinizi boyle ifade edemezsiniz
Bundan sonraki konularinizda lutfrn okuyacak olanlara birazcik saygi gosterip anlasilir sekilde anlatin
Yazdiklarinizdan anladigim kadariyla gorusmeyin kv ile , neden gorusmek istiyorsunuz ki ? Onu da anlamadim hic
çok güzel bi cvp canım bende hiç bşy saklamam normalde ama ne blm ortalık karışması diye söylemedim en yakın olan benim ve kv rahatsız onun için beni çağırıyor mikrop dedikten snra kvdem ona cvbını verseydi zoruma gitmezdi ama oda öyle düşünüo herhalde ve ben saat altıda gittim çarşamba günü kp misafir gitti sonra geldin kızım fln dedi ben geçiştrdm bide o gün eşim evdeydi biliolardı ona rağmen düşüncesiz bi biçimde sorular soruyorlar anlamak zor gerçekten yaşamaktaEltinde kurnazmış "eşine söyleme bir daha seni oraya göndermez " demiş.Çünkü sen gitmezsen sadece eltinin başına kalıcaklar. Ben eşten ne olursa olsun bişey saklanması dooğru bulmuyorum.Huzursuzluk çıkmasınmış pehhh. Görümcen mikrop lafıyla senin huzurunu bozmuş. Zaten huzursuzluk var.Kocama söylerimki onlarında huzuru bozulsun.Ayrıca siz hizmetçi misiniz her misafir geldiğinde gidiyorsunuz?Üstelik size alışamadığını söyleyen bir kadına yardımcı oluyorsunuz.
ee tabii siz onların sözleşmeli ( nikahlı ) hizmetçisi olduğunuz için misafirden önce gitmeliydiniz.Ben söylerim ve bugunden sonra umurum olmaz kendi hayatıma bakarım.Bu dunyaya bir kere geliyorum kendi mutluluğuma bakarım.çok güzel bi cvp canım bende hiç bşy saklamam normalde ama ne blm ortalık karışması diye söylemedim en yakın olan benim ve kv rahatsız onun için beni çağırıyor mikrop dedikten snra kvdem ona cvbını verseydi zoruma gitmezdi ama oda öyle düşünüo herhalde ve ben saat altıda gittim çarşamba günü kp misafir gitti sonra geldin kızım fln dedi ben geçiştrdm bide o gün eşim evdeydi biliolardı ona rağmen düşüncesiz bi biçimde sorular soruyorlar anlamak zor gerçekten yaşamakta
Keşke hiç zorlamasaydın eşini, ne güzelmiş.Araları bozukken göndermiodu bnmde işime geliodu ama önemli bşy olup gittgmde kvdem bana düşman gibi bakıodu bende kocamla konuştum artık barış diye ama mikrop oldum bide kaynvalideme ben aralasam aramıyosun dedim alışamadık sana varmısın yokmusun bilmioruz sanki rüyamda gördüm senin gelin geldi fln laf sokuyor
bana eltine demiş gibi geldi açıkcası..... bilemedim... çünkü sen ordasın, mikrop niye gelmiyo dediği bence eltinGörümcem kvdemle konuşurken mikrop nie gelmio yapmıo dedi bende yanında oturuyordum ve telefon höperlördeydi
düzenlendi: Git oraya kayın validene de ki : ara görümcemi mikrop geldi diye haber ver. diye söyle
Ben yazana kadar düzenledinizdüzenlendi: Git oraya kayın validene de ki : ara görümcemi mikrop geldi diye haber ver. diye söyle
Şaka mısın sen7 aylık evliyim ilk yıl yeme içme bir olması gerekior burda biz çok gitmedik çünkü eşimi dinlemiyerek bşyler yaptılar büyük kaynım çok borçlu sürekli borçlarını ödüyorlar eşimde artık arkasında olmaynki yapmasın dedi ama dinlemediler şimdi oraya abisi veya eşi geliosa beni göndermiodu ve gitmiodu hlada öyle 2 eltim kp ümredeyken bnm vicdansız olduğumu ve kvdemn yanına gelmediğini söylemişlerdi eğer bşy olursa suçlusu sensin fln bende korktum