Görümcem bana mikrop mu dedi?

Söyleyim mi ? söylemiyem mi ?

• söyle

OY: 29 100,0%
  • söyleme

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    29
  • Anket Kapalı .
Ilk okuduğumda anladigim kadari ile yorum yapayım konuşmanın gidişatına göre gorumceniz babası için demiş olabilir gibi geldi..
Ayrıca size densin ya da denmesin yaptığınız birsey için olumlu dönüş almiyorsaniz ne yapın ne de suçluluk duyun..

Yazi dili ile konusma dili farklidir
Karsimda olsaniz konusarak anlatsaniz anlarim da yazi diliyle kendinizi boyle ifade edemezsiniz
Bundan sonraki konularinizda lutfrn okuyacak olanlara birazcik saygi gosterip anlasilir sekilde anlatin
Yazdiklarinizdan anladigim kadariyla gorusmeyin kv ile , neden gorusmek istiyorsunuz ki ? Onu da anlamadim hic
eşim için tşkürler

kızlar bide dün aradığını ve bnm cevap vermedgimi eşime söylemiş eşime anlattım duymadım diye oda sen doğru söylüyonda annem inandımı acaba dedi inşallah inanmıştr fln bide aradgndan 2 saat sonra dönüş yaptım görsemde cvp vermezdim gibime geliyor çünkü hem kızgınım hemde üzgün

Eltinde kurnazmış "eşine söyleme bir daha seni oraya göndermez " demiş.Çünkü sen gitmezsen sadece eltinin başına kalıcaklar. Ben eşten ne olursa olsun bişey saklanması dooğru bulmuyorum.Huzursuzluk çıkmasınmış pehhh. Görümcen mikrop lafıyla senin huzurunu bozmuş. Zaten huzursuzluk var.Kocama söylerimki onlarında huzuru bozulsun.Ayrıca siz hizmetçi misiniz her misafir geldiğinde gidiyorsunuz?Üstelik size alışamadığını söyleyen bir kadına yardımcı oluyorsunuz.

Eltinde kurnazmış "eşine söyleme bir daha seni oraya göndermez " demiş.Çünkü sen gitmezsen sadece eltinin başına kalıcaklar. Ben eşten ne olursa olsun bişey saklanması dooğru bulmuyorum.Huzursuzluk çıkmasınmış pehhh. Görümcen mikrop lafıyla senin huzurunu bozmuş. Zaten huzursuzluk var.Kocama söylerimki onlarında huzuru bozulsun.Ayrıca siz hizmetçi misiniz her misafir geldiğinde gidiyorsunuz?Üstelik size alışamadığını söyleyen bir kadına yardımcı oluyorsunuz.
çok güzel bi cvp canım bende hiç bşy saklamam normalde ama ne blm ortalık karışması diye söylemedim en yakın olan benim ve kv rahatsız onun için beni çağırıyor mikrop dedikten snra kvdem ona cvbını verseydi zoruma gitmezdi ama oda öyle düşünüo herhalde ve ben saat altıda gittim çarşamba günü kp misafir gitti sonra geldin kızım fln dedi ben geçiştrdm bide o gün eşim evdeydi biliolardı ona rağmen düşüncesiz bi biçimde sorular soruyorlar anlamak zor gerçekten yaşamakta

çok güzel bi cvp canım bende hiç bşy saklamam normalde ama ne blm ortalık karışması diye söylemedim en yakın olan benim ve kv rahatsız onun için beni çağırıyor mikrop dedikten snra kvdem ona cvbını verseydi zoruma gitmezdi ama oda öyle düşünüo herhalde ve ben saat altıda gittim çarşamba günü kp misafir gitti sonra geldin kızım fln dedi ben geçiştrdm bide o gün eşim evdeydi biliolardı ona rağmen düşüncesiz bi biçimde sorular soruyorlar anlamak zor gerçekten yaşamakta
ee tabii siz onların sözleşmeli ( nikahlı ) hizmetçisi olduğunuz için misafirden önce gitmeliydiniz.Ben söylerim ve bugunden sonra umurum olmaz kendi hayatıma bakarım.Bu dunyaya bir kere geliyorum kendi mutluluğuma bakarım.

Araları bozukken göndermiodu bnmde işime geliodu ama önemli bşy olup gittgmde kvdem bana düşman gibi bakıodu bende kocamla konuştum artık barış diye ama mikrop oldum bide kaynvalideme ben aralasam aramıyosun dedim alışamadık sana varmısın yokmusun bilmioruz sanki rüyamda gördüm senin gelin geldi fln laf sokuyor
Keşke hiç zorlamasaydın eşini, ne güzelmiş.

Bunca zaman ısınamadıysan hiç zorlamamak en iyisi galiba diyip iletişimi temelli kesip atmak lazım böylesine.

Herkese çooook çooook teşekkür ediyorum bundan sonra gerektiği davranıcam istemesem istemiyorumdur gitmek eşim ısrar edersede anlatrım kızlar zaten onlar sadece kendilerini uyanık sanıyolar bundan sonra beni tanıyacaklar: ) :) görüşürüz kızlar kib bay mune konu kapatablirsin .

köfte hazırlamışta salata yapıyomuş yardım etmiş, çay yapmış götürmüş :confused: gerisini okuyamadım zaten bu kadar ayrıntıya gerek varmı

Yavrum doğru dürüst bir şey anlamadım ki yazdıklarından. O kadar uzatmışsın ki, şu şunu yapmış bu bunu etmiş. Benim anladığım kayınvaliden yoruldum deyince görümcen "O mikrop niye gelmiyor yardıma" demiş. Niye uzatıyorsun lafı yemek tarifi mi dert mi anlamadım.

Eğer olay böyleyse çevrede genel olarak sen biliniyorsan yani başka yardım edecek biri yoksa evet senden bahsetmiş diyebiliriz. Kayınvaliden de sustuysa demek ki ikisinin arasında da lakabın mikrop. Görüşme zaruri durumlar harici. Yapacak başka bir şey yok.

Türkçeniz fena ya. hiçbir şey anlamadım.
eğer anlamanız da bu şekildeyse yanlış anladığınız şeyler olabilir

düzenlendi: Git oraya kayın validene de ki : ara görümcemi mikrop geldi diye haber ver. diye söyle

Yazdıkların kafamda çorba oldu :)
İlişkiler berbat , birbirinizden uzak durun . Esin birşey biliyormuş ki az gorusturuyormus , neden ısrarla içlerine girdin ? Burda milyon konu açılıyor "eşimin ailesiyle görüşmek istemiyorum ama eşim çok zorluyor ,kavga ediyoruz "diye ..adam seni geri çekiyor ,geri dur sen de ..elindeki fırsatları değerlendir :)

anladıysam arap olayım o_O
ama o lafı sana dedi mi başkasına mı dedi belli değil sanırım canım belki yanlış anlaşılma olmuştur. doğru anlayabildiysem tabi o_O

7 aylık evliyim ilk yıl yeme içme bir olması gerekior burda biz çok gitmedik çünkü eşimi dinlemiyerek bşyler yaptılar büyük kaynım çok borçlu sürekli borçlarını ödüyorlar eşimde artık arkasında olmaynki yapmasın dedi ama dinlemediler şimdi oraya abisi veya eşi geliosa beni göndermiodu ve gitmiodu hlada öyle 2 eltim kp ümredeyken bnm vicdansız olduğumu ve kvdemn yanına gelmediğini söylemişlerdi eğer bşy olursa suçlusu sensin fln bende korktum
Şaka mısın sen :D ne demek ilk yıl yeme içme bir olmalı :) peki olmadığı için üzgün müsün? Burda yeme içme bir olup dert yanan kk üyeleri taşa tutar bacım seni ,kaç :D

Back
X