- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
Cicimm polisler büyük ihtimalle bunun için savcılığa fezleke hazırlamakla uğraşmaz..Sarkastik bir yorum olmuş.:)..Elbette hiçbir şey olmayacağını ben de biliyorum. . Gidip ifade vermesi bile yeterli benim için. ..Hakaret yazılı olduğu için tıpış tıpış ifade vermek zorunda. İyice bulaşık hale gelirse hak ediyo çünkü....bir daha laflarına dikkat eder
Bende mesafeli idim ama çok bi işe yaramadı. .karşı tarafın da mesafe koymasıyla çok alakalı bence.
Bizim gelinimizin bir mesafesi var ondan bir adım öte ne kendi gelir, ne de biz geçebiliriz.
Aslında ben daha samimi olmak isterim ama onun duruşundan dolayı olmuyor.
Yani biraz kişiye de bağlı bir durum.
Aynen aynen hamileligini bahane et git bebege biseyler al biraz alttan al ...C
Cicimm polisler büyük ihtimalle bunun için savcılığa fezleke hazırlamakla uğraşmaz..
O kadar gasp kadına şiddet hırsızlık ızrar vs. Varken bununla mi uğraşşinlar. .
Sana aspirin verir gönderirler. .
Bak gel sen beni dinle .. karakola filan gitme .. Eşinle o gör e inat barış .. Gör ile de alttan al .. bırak o utansın. .
Bende gör ile çok kötü idim inan ki benden nefret ediyordu.. bende ondan.. bende düşündüm tatil dönüşü buna bi hediye aldım mutlu oldu.. Eşimde mutlu oldu.. şimdi bayramda beni aradı .. normalde asla konuşmuyorDuk. .
Normal şekilde bayramimi kutladı bende onun kını..
Ne kaybettim hiçbir şey. .
Bravo valla çok güzel söylemişsiniz..
Kavga tek taraflı olmaz demekki sizde karşı tarafa çemkirmişsiniz..Bilemiyorum belki görümcenizde kardeşini bukadar üzmenizden rahatsız olmuştur ve patlamıştır olamazmı .niye karışsın yoksa sizin iç işinize baksana kardeşi gidip onun işyerinde evinde kalıyor kim olsa üzülür kardeşi için..
Iste bende bunu diyorum..Canim uzulme stratejini degistir. Dusmanini karsina alma.. Dusmanina yakin.ol.... Kurnazlik yap biraz...
"kardeşimi üzme çok kilo vermiş, borcu varsa bileziklerini çıkar ver zaten baban ne taktı, bunaltma onu, bu işi nasıl yaptıysam öyle bozarım gözünün yaşına bakmam (bizi kendi tanıştırdı) maddi şeyler için onu üzüyorsun alır başını gider vs. vs." şu cümleden sonrasını okumadım. yani nasıl cesaret ki yetişkin biriyle böyle konuşabiliyor bir insan. Ben bizim geline içinde "rica" içermeyen cümle kuramıyorum. bu insanlar mı yobaz/kaba/eğitimsiz yoksa konu sahibi mi ipleri bizzat kendisi vermiş?
C
Cicimm polisler büyük ihtimalle bunun için savcılığa fezleke hazırlamakla uğraşmaz..
O kadar gasp kadına şiddet hırsızlık ızrar vs. Varken bununla mi uğraşşinlar. .
Sana aspirin verir gönderirler. .
Bak gel sen beni dinle .. karakola filan gitme .. Eşinle o gör e inat barış .. Gör ile de alttan al .. bırak o utansın. .
Bende gör ile çok kötü idim inan ki benden nefret ediyordu.. bende ondan.. bende düşündüm tatil dönüşü buna bi hediye aldım mutlu oldu.. Eşimde mutlu oldu.. şimdi bayramda beni aradı .. normalde asla konuşmuyorDuk. .
Normal şekilde bayramimi kutladı bende onun kını..
Ne kaybettim hiçbir şey. .
karşı tarafın da mesafe koymasıyla çok alakalı bence.
Bizim gelinimizin bir mesafesi var ondan bir adım öte ne kendi gelir, ne de biz geçebiliriz.
Aslında ben daha samimi olmak isterim ama onun duruşundan dolayı olmuyor.
Yani biraz kişiye de bağlı bir durum.
Saygısız dendi diye karakola mi şikayet edilirmus insan?? bir yasima daha ggirdim bence yapabileceğin tek sey mesafeyi korumak hatra gerekiyorsa görüşmmek.. eşin istiyorsa kendisi görüşür.. gorumce icin boşanmaya kalkarsan evlilikte başarısiz oldugunu kabul etmiş olursun
Eşime bunları anlattım o da ablam sivri dilli işte sinirlenmştir onun demesiyle ayrılacak değiliz dedi. Eşim benden habersiz kredi çekmiş ve arkadaşına borç vermiş.Dolayısıyla o krediden haberim olunca bayağı tartıştık ve ben borçtan çok yalan söylemesine benden gizli iş çevirmesine kızdım. Borcunun bir kısmını alamadı Bileziklerimi ve nakit paramı teklif etmiştim ama kabul etmedi, görümcem de eşime de bana da hepsini biz taktık babası ne takmış ki versin bilezikleri tarzında konuşuyor bileziğe takmış durumda niyeyse. Ben ipleri vermedim ama şu var zaten ablası benden çok da hoşlanmıyordu sorunumuzdan haberdar olunca eteğindeki taşları döktü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?