Görümcem bana saygısız dedi...

C
Cicimm polisler büyük ihtimalle bunun için savcılığa fezleke hazırlamakla uğraşmaz..
O kadar gasp kadına şiddet hırsızlık ızrar vs. Varken bununla mi uğraşşinlar. .
Sana aspirin verir gönderirler. .
Bak gel sen beni dinle .. karakola filan gitme .. Eşinle o gör e inat barış .. Gör ile de alttan al .. bırak o utansın. .
Bende gör ile çok kötü idim inan ki benden nefret ediyordu.. bende ondan.. bende düşündüm tatil dönüşü buna bi hediye aldım mutlu oldu.. Eşimde mutlu oldu.. şimdi bayramda beni aradı .. normalde asla konuşmuyorDuk. .
Normal şekilde bayramimi kutladı bende onun kını..
Ne kaybettim hiçbir şey. .

Bende mesafeli idim ama çok bi işe yaramadı. .
Herşey anlayana ..
Benim gör olaydin ben samimi olurdum senle kiz..

Aynen aynen hamileligini bahane et git bebege biseyler al biraz alttan al ...

Eşim kardeşinin evinde ve iş yerinde kalmadı. Gündüz vakti uğradı sadece orada uyuya kalmış.Sonra da ablasının evine gitti orada uzanmış biraz. Yoksa gidip de başka yerde kalmadı. Bayram tatili için memleketimize geldik kendi evimizde değiliz yani. Eşimi kavga etsem de ailesinin yanına göndrecek değilim. benim ailem yok annem öldü babam da yurt dışında sahip çıkan olmadığı için kolayca laf söylüyor. Vallahi tek taraflı benim tek bir kelimem olmadı her zaman saygımı korudum asla tek kötü kelime de etmedim. Şikayetçi olmayı düşündüğüm için mesajlarını silmedim. Gerekirse de yapacağım basit bir şey olsa da. Aslında benim hatam da eşimle olan sorunları ablasına yansıtmamdı, ablası ile çok samimilerdi evlenince bu azaldı ve onu benim uzaklaştırdığıma aramadığımıza dair laflar sokup duruyordu.

Bence söylediklerine en azından bi süre cevap vermeyin..ötsün dursun..eşinizle aranızdaki sorunları çözmeye çalışın elinizden geldiğince..o kadına cevap verdikçe olay dahada büyüyo üstelik eşinizle aranız bozuluyo..kocanızın karakterini bilemem ama en azından kızkardeşine bişeyler söylemiş..bence çokda tırmalamayın bu meseleyi..evliliğinizdeki pürüzlerle ilglilenin..ayrıca sizden parada kabul etmemiş kendi borcunu kendi ödemek zorunda hisseden bi adamada borç niye yaptın diye daha fazla mesele çıkartmayın..
Biraz sakinleşin bu sizede iyi gelecek..haksızlığa uğramaktan nefret ederim yerimde duramam ama eşimin ailesi tarafından biçok haksızlığa uğruyo olmama rağmen, susmaya çalışıyorum elimden geldiğince..herşeyin bi yeri zmanı gelir elbet..

Eşime bunları anlattım o da ablam sivri dilli işte sinirlenmştir onun demesiyle ayrılacak değiliz dedi. Eşim benden habersiz kredi çekmiş ve arkadaşına borç vermiş.Dolayısıyla o krediden haberim olunca bayağı tartıştık ve ben borçtan çok yalan söylemesine benden gizli iş çevirmesine kızdım. Borcunun bir kısmını alamadı Bileziklerimi ve nakit paramı teklif etmiştim ama kabul etmedi, görümcem de eşime de bana da hepsini biz taktık babası ne takmış ki versin bilezikleri tarzında konuşuyor bileziğe takmış durumda niyeyse. Ben ipleri vermedim ama şu var zaten ablası benden çok da hoşlanmıyordu sorunumuzdan haberdar olunca eteğindeki taşları döktü.

İşlerin nasıl yürüdüğünü biliyorum. Görümcem daha önce de yanında çalışan bir elemana mesajla hakarette bulunmuş ve ifade vermek zorunda kaldı. Bu bile çok ağırına gitti. Görümcem beni kardeşinden ayırmakla bu işibozamakla tehdit etti sen varsan ben yokum saygısız vs. şeklinde mesaj atmış bir insan ki en küçük bir saygısızlığım dahi yoktur eşimin ona biraz kızmış onun da zoruna gitmiş kardeşinin benim için ona laf etmesine özür dilemesi gereken yerdeböyle bir insana hediye alınıp yüzüne gülmek pişkinlik olmaz mı.

Sadece sunu soyleyebilirim. Aranızdaki sorunlari kendi ailenle veya onun ailesiyle birdaha asla paylasmamalisin. Boyle anlatmamalisin. Cunku sonra bu sekilde buyuyor. Siz aranizda coktan cozecektiniz belki de yani olayin bu kisminda ben seni hatali buldum. Madem bu konu cozulecekti kimseye yansimamasi gerekirdi. Simdi sen gidip annene anlatsan o da muhtemelen boyle tepkiler verir. Seni aglatiyor mu yalan mi soylemis diye iyice ortam gerilir. Ablasi da ayni koruma icgudusuyle ama cok yanlis bir uslupla cikismis sana. Demek istedigim esinle konus birbirinize bu konuda bir soz verin. Ne olursa olsun aranizdaki disari yansımasın. Diger insanlar da isin icine girdi mi daha çok sarpa sariyor daha cok ortalik karisiyor.

Bence boyle seylere esinin hatrina girme. Aule iicinde hakaret davasi ne demek. En guzeli bu surecte suskun kalmak. Sonra esin barisinca konusur senden ozur diler olur biter.

Saygısız dendi diye karakola mi şikayet edilirmus insan?? bir yasima daha ggirdim bence yapabileceğin tek sey mesafeyi korumak hatra gerekiyorsa görüşmmek.. eşin istiyorsa kendisi görüşür.. gorumce icin boşanmaya kalkarsan evlilikte başarısiz oldugunu kabul etmiş olursun

Keske gorumceyle hic mahatap olmasaydinesin dukkanda uyuyormus.bekliyecektin gelmesini.sorunlariniza kimseyi dahil etmemek icin ortam hazirliyacaktiniz.eviniz olmaliydi burasi.ucuncu sahislar girdiginde boyle kotu vakalar olabiliyor.bence bu konuyu dallandirip budaklandirmayin,ben bu konuyu o gun kapattim diyin.ve esinizlede aranizi iyi tutun.hangi evlilik kusursuz ki.gorumcenize gelince mesafeli olun.esinizin yaninda da bu konuyu acmayin.yok bunu sunu dedi bana.vs.gibi laflar.sonucta kardesi.kotude olsa insan istemez kardesine laf soylenmesini.eminim gorumceniz sizin icinde laf soylese sizin aleyhinize de konusulmasini istemez.arada birakmayin onu.mutlu olun cnm.

Mesafe koyuyorum aslında o mesafeden anlayacak insan yok karşımda...aslında esnaf görmüş geçirmiş küçük yaşta zorla evlendirilmiş, sonra boşanıp 2. evliliğini yapmış biri, bunca tevrübeyle böyle olmaması lazım. ama bencil ve egosunu tatmin etmeye çalışan kraliçe arı sendromlu biri var karşımda. Kayın validem de aksine içine kapanık ibadetinde işinde insan, hiç kaynanalığını görmedim 1 bardak su istemişliği yoktur, ona da mesafeliyim mesela ama o anlıyor....ama görümcem gerçekten de içinde bir çingene taşıyor.

sadece saygısız dememiş ki, saygısız diğerlerinin yanında pek bir masum kalıyor..
bence hanımlığını ağırlıgını bozma, karşındaki çok HAFİF..

Valla o sinirle aklıma o geldi gidecektim karakola normalde ne saçma şeyler için şikayete egliyorlar derdim ama öyle olmuyormuş insanın başına gelince. Zaten mesafeyi koruyorum ve ayrı bir şehirdeyiz öyle gitme gelme ortamı da oluşturmadım hiç bu saatten sonra da gelmez zaten....

Kızma ama ablası sivri dilli de eşin kendisi çok mu normal. Bu erkeklerden bazıları evliliğin ne olduğunu anlayamıyorlar. Aslında biraz da yetiştirme tarzı sanırım ki eşin senden gizli borç veriyor ve alamıyor, görümcen tüm bunları destekler gibi “konuşmaya ne hakkın var baban ne taktı sanki?” diyor.

Yani “para abimin parası ne yapar yapar sana mı hesap verecek?” tarzında. Bunların anne babasın da tarzı bu emin ol.

Seni sevmek zorunda değil. Kaç kişi gelin-görümce birbirini seviyor? Ama saygı duymak zorunda. Duymuyorsa ipini çekeceksin. Yoksa bunun sonu yok.

Hatalı olan siz değilsiniz. Sizin altınlarınız muhasebesini yapmak görümcenizin ne haddine? Herkes yerini bilmeli. Eşinizin sizden habersiz bir şekilde borca girmesi de hoşnutsuz bir durum. Eşiniz sizden bir şeyler gizlediği, sizi ezdirdiği için hatalı. Hem de fazlasıyla. Görümcenizde onu ilgilendirmeyen işlere burnunu soktuğu ve ortalığı karıştırdığı için hatalı. Ona ne? Kardeşini sever. Çok sever. Ona lafım yok. Ama kardeşi evlenmiş. Kendi evi ayrı, yaşamı ayrı. Karı-koca arasına girmek de nedir? Böyle insanların var olduğunu duydukça evlilikten korkar oldum.

görümcen gercekten bi tuhaf. aslinda düsünse kardesi senden gizli borc yapiyor ama o seni sucluyor daha cok.
yani senin üstüne gidiyor bunu anlayamiyorum, kardesine niye esine haber vermedin niye gizli sakli is yapiyorsun demiyorda geline saldiriyor vay be hepsi ayni bunlarin.
benimde iki görümcem var, biri bi zamanlar "kardesimi niye üzüyorsun" demisti. daha da bircok sey duymustum.
en önemlisi es, esin savunursa seni iyi savunmazsa dahada icin icini yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…