- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
C
O kadar gasp kadına şiddet hırsızlık ızrar vs. Varken bununla mi uğraşşinlar. .
Sana aspirin verir gönderirler. .
Bak gel sen beni dinle .. karakola filan gitme .. Eşinle o gör e inat barış .. Gör ile de alttan al .. bırak o utansın. .
Bende gör ile çok kötü idim inan ki benden nefret ediyordu.. bende ondan.. bende düşündüm tatil dönüşü buna bi hediye aldım mutlu oldu.. Eşimde mutlu oldu.. şimdi bayramda beni aradı .. normalde asla konuşmuyorDuk. .
Normal şekilde bayramimi kutladı bende onun kını..
Ne kaybettim hiçbir şey. .
Cicimm polisler büyük ihtimalle bunun için savcılığa fezleke hazırlamakla uğraşmaz..Sarkastik bir yorum olmuş.:)..Elbette hiçbir şey olmayacağını ben de biliyorum. . Gidip ifade vermesi bile yeterli benim için. ..Hakaret yazılı olduğu için tıpış tıpış ifade vermek zorunda. İyice bulaşık hale gelirse hak ediyo çünkü....bir daha laflarına dikkat eder
O kadar gasp kadına şiddet hırsızlık ızrar vs. Varken bununla mi uğraşşinlar. .
Sana aspirin verir gönderirler. .
Bak gel sen beni dinle .. karakola filan gitme .. Eşinle o gör e inat barış .. Gör ile de alttan al .. bırak o utansın. .
Bende gör ile çok kötü idim inan ki benden nefret ediyordu.. bende ondan.. bende düşündüm tatil dönüşü buna bi hediye aldım mutlu oldu.. Eşimde mutlu oldu.. şimdi bayramda beni aradı .. normalde asla konuşmuyorDuk. .
Normal şekilde bayramimi kutladı bende onun kını..
Ne kaybettim hiçbir şey. .