Görümcem beni evine almadı şimdi kendi geliyor

Kv ara kizin bana gelmesin bend eonu evime almiyorum de geç.aaa sizin hic mi gururunuz ve kiymetiniz yok ?!?

Ne kadar sessiz kalmışsınız insan bu kadar kendini ezdirmemeli. Hala napayım diye soruyor musun, e bi de özür dile ayaklarını falan yıka istersen. Tabiki de sokma eve kes ilişkini onunla da çocuklarıyla da. Hizmetçi misin sen?

Valla bırak evime tuvaletime almam onu altına sicsinşaka bir yana yani ikiz çocuğu nasıl bırakıyor ve siz nasıl bakıyorsunuz inanamadim...ben iki çocuğumla başlarında ben olmama rağmen annemde tek gece kalıyorum ki rahatsız olmasınlar yaşlılar diye

Böyle kadınlar da var hey Allahım , Görüncede ödü kopuyor

Kocaları da görümce tarafında olduğu için evde küllük kadar değerleri yok, en ufak bi ses yükseltmeye çalışınca kapı dışarı ediliyorlar ondan bu korkuları.

Cevap olarak ne bekliyordunuz da konuyu açıp hiç cevap vermeden üyeliğinizi silip gittiniz? İnsanın sinirini bozmaktan başka bir şey değil şu yaptığınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…