Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakma da sonuna kadar hak ediyorsun .biraz fazla safsiniz onlara karşi .onlar kim ki sana böyle davranıyor ablam bı silkelen kendine gel bak benim görümcem tek başına gelecek bı kaç gece kalmaya eşime demiş gelmek istiyorum gidecek yerim yok eşim de napsin gel demiş ben kıyametleri kopardim ablan da gelince oturur yemeğinizi de kendiniz yaparsınız elimi bir şeye sürmem bebeğim var zaten çoğunlukla yanlarında oturmucm tepkimi anlasın diye yüz versem yine gelir çünkü .senin bu soruyu sorman bile hata kv dende çok fena ceksene bı ayar ara söyle istemiyorum gelmeni bırak kussun ömür boyu konuşmasın senle kendine gel bacım kimseye kendini ezdirme 15 yıllık evlisin bide yazıktır ya sinir oldum bak çok fena ya. Da kv dene soyle istemiyorum beni evine almayan evime de gelmesin çok yüz verdim size tepeme ciktiniz hadi yalllah içinde tutma olan sana olur ayrıca bu görümce bozuntulari çok fena ben hep mesafeliyimdir ki iyi ki de öyleyim yoksa tepeme çıkarlarMerhaba herkese, 15 yıllık evliyim. Evlendiğim günden bu yana ne görümcem be de kayınvalidem beni hiç istemedi. Neyse ki ben sabırla bir çok şeyin üstesinden geldiğimi düşünüyordum ki hiç de öyle değilmiş. Görümcem iki senedir her tatilde, bayramda, hafta sonu vs ikiz çocuklarını bana bırakmaya başladı. Benim de 2 çocuğum var, annesini de getiriyordu, 4 çocuk ve bir kv tek başına bakmaya başladım. Aynı zamanda çok yoğun da bir işim var ama yıllardır süren tatsızlık geçsin diye hiç sesimi çıkarmadım. Eşim sürekli yurt dışında olduğu için bütün evin yükünü çektim, çocukları yedir, içir, gezdir eğlendir hepsini yaptım. Hiç ses etmedim, en son artık ben de biraz sizde kalıcam bu sene tatil yapamadım dedi, benim arayıp çağırmamı beklemiş ama ben o kadar yoruldum ki bu süreçte aramadım, çünkü çocukları getir bana bırak diye de aramamıştım, bi gün emrivaki yapıp, gelip bırakıp gitmişti. Ben aramayınca bana küsmüş. Bana sonradan kv söyledi. O sırada kendi babam onların evine yakın bir yerde ameliyat oldu, çocuklarımı 2-3 saatliğine görümceme bırakmak istedim, kv söyledim. Kv gitme sana çok kızgın dedi, niye dedim, arayıp onu çağırmadın dedi. Şok oldum çünkü zaten 2 senedir bütün yaz- kış tatillerde bizdelerdi. Arkamdan çok söylenmiş, benim için o benim evime giremez asla gelmesin diye… çocuklarınla hastanede öylece kala kaldım…beni evine almadı, çocuklarımı evine almadı, 2 senedir her tatilde tek başına onun çocuklarına baktığım halde 2 saatliğine kendi yeğenlerine bakmadı. Şimdi tutturmuş bayramda bize gelecekmiş, kendince bana ceza vermiş, ben cezamı çektiğim için artık bana gelebilirmiş, şimdi siz söyleyin ben ne yapayım???![]()
3 kere okudum ,gorumce nıye cocukları bırakıyor yahu.Merhaba herkese, 15 yıllık evliyim. Evlendiğim günden bu yana ne görümcem be de kayınvalidem beni hiç istemedi. Neyse ki ben sabırla bir çok şeyin üstesinden geldiğimi düşünüyordum ki hiç de öyle değilmiş. Görümcem iki senedir her tatilde, bayramda, hafta sonu vs ikiz çocuklarını bana bırakmaya başladı. Benim de 2 çocuğum var, annesini de getiriyordu, 4 çocuk ve bir kv tek başına bakmaya başladım. Aynı zamanda çok yoğun da bir işim var ama yıllardır süren tatsızlık geçsin diye hiç sesimi çıkarmadım. Eşim sürekli yurt dışında olduğu için bütün evin yükünü çektim, çocukları yedir, içir, gezdir eğlendir hepsini yaptım. Hiç ses etmedim, en son artık ben de biraz sizde kalıcam bu sene tatil yapamadım dedi, benim arayıp çağırmamı beklemiş ama ben o kadar yoruldum ki bu süreçte aramadım, çünkü çocukları getir bana bırak diye de aramamıştım, bi gün emrivaki yapıp, gelip bırakıp gitmişti. Ben aramayınca bana küsmüş. Bana sonradan kv söyledi. O sırada kendi babam onların evine yakın bir yerde ameliyat oldu, çocuklarımı 2-3 saatliğine görümceme bırakmak istedim, kv söyledim. Kv gitme sana çok kızgın dedi, niye dedim, arayıp onu çağırmadın dedi. Şok oldum çünkü zaten 2 senedir bütün yaz- kış tatillerde bizdelerdi. Arkamdan çok söylenmiş, benim için o benim evime giremez asla gelmesin diye… çocuklarınla hastanede öylece kala kaldım…beni evine almadı, çocuklarımı evine almadı, 2 senedir her tatilde tek başına onun çocuklarına baktığım halde 2 saatliğine kendi yeğenlerine bakmadı. Şimdi tutturmuş bayramda bize gelecekmiş, kendince bana ceza vermiş, ben cezamı çektiğim için artık bana gelebilirmiş, şimdi siz söyleyin ben ne yapayım???![]()
Aynen ya ben de bunu düşündüm. Ben mi cok ootu bir insanim dedim kendi kendime. Tatil beldesinde yasiyorum, buraya ilk tasindigimizda gorumcemler kv ler ardi ardina geldi, acik acik tatil yapmaya geldik dediler yüzümüze, evi otel gibi kullandilar. Asiri sinir oldum. Esimi oyle bi doldurdum ki bi daha gelemediler. Bu üçüncü yaz, kimsenin oyle bi niyeti bile yok. Yani ben mi cok sert yuzluyum. Bu insanlar nasil bu kadar zulme ses edemiyor anlamis degilimBazen düşünüyorum da ben ne kadar kötü bir insanım…
Sizin normal hayatınıza bir gün bile katlanamam.
Sizde evinize davet etmeyin bence.Merhaba herkese, 15 yıllık evliyim. Evlendiğim günden bu yana ne görümcem be de kayınvalidem beni hiç istemedi. Neyse ki ben sabırla bir çok şeyin üstesinden geldiğimi düşünüyordum ki hiç de öyle değilmiş. Görümcem iki senedir her tatilde, bayramda, hafta sonu vs ikiz çocuklarını bana bırakmaya başladı. Benim de 2 çocuğum var, annesini de getiriyordu, 4 çocuk ve bir kv tek başına bakmaya başladım. Aynı zamanda çok yoğun da bir işim var ama yıllardır süren tatsızlık geçsin diye hiç sesimi çıkarmadım. Eşim sürekli yurt dışında olduğu için bütün evin yükünü çektim, çocukları yedir, içir, gezdir eğlendir hepsini yaptım. Hiç ses etmedim, en son artık ben de biraz sizde kalıcam bu sene tatil yapamadım dedi, benim arayıp çağırmamı beklemiş ama ben o kadar yoruldum ki bu süreçte aramadım, çünkü çocukları getir bana bırak diye de aramamıştım, bi gün emrivaki yapıp, gelip bırakıp gitmişti. Ben aramayınca bana küsmüş. Bana sonradan kv söyledi. O sırada kendi babam onların evine yakın bir yerde ameliyat oldu, çocuklarımı 2-3 saatliğine görümceme bırakmak istedim, kv söyledim. Kv gitme sana çok kızgın dedi, niye dedim, arayıp onu çağırmadın dedi. Şok oldum çünkü zaten 2 senedir bütün yaz- kış tatillerde bizdelerdi. Arkamdan çok söylenmiş, benim için o benim evime giremez asla gelmesin diye… çocuklarınla hastanede öylece kala kaldım…beni evine almadı, çocuklarımı evine almadı, 2 senedir her tatilde tek başına onun çocuklarına baktığım halde 2 saatliğine kendi yeğenlerine bakmadı. Şimdi tutturmuş bayramda bize gelecekmiş, kendince bana ceza vermiş, ben cezamı çektiğim için artık bana gelebilirmiş, şimdi siz söyleyin ben ne yapayım???![]()
Ablacığım, sen küfür etmesini biliyor musun? Bırak yapıp kötü olacağına yapmayıp kötü ol. Bir de küfür et bütün köprüleri yık inan rahatlarsın :)Merhaba herkese, 15 yıllık evliyim. Evlendiğim günden bu yana ne görümcem be de kayınvalidem beni hiç istemedi. Neyse ki ben sabırla bir çok şeyin üstesinden geldiğimi düşünüyordum ki hiç de öyle değilmiş. Görümcem iki senedir her tatilde, bayramda, hafta sonu vs ikiz çocuklarını bana bırakmaya başladı. Benim de 2 çocuğum var, annesini de getiriyordu, 4 çocuk ve bir kv tek başına bakmaya başladım. Aynı zamanda çok yoğun da bir işim var ama yıllardır süren tatsızlık geçsin diye hiç sesimi çıkarmadım. Eşim sürekli yurt dışında olduğu için bütün evin yükünü çektim, çocukları yedir, içir, gezdir eğlendir hepsini yaptım. Hiç ses etmedim, en son artık ben de biraz sizde kalıcam bu sene tatil yapamadım dedi, benim arayıp çağırmamı beklemiş ama ben o kadar yoruldum ki bu süreçte aramadım, çünkü çocukları getir bana bırak diye de aramamıştım, bi gün emrivaki yapıp, gelip bırakıp gitmişti. Ben aramayınca bana küsmüş. Bana sonradan kv söyledi. O sırada kendi babam onların evine yakın bir yerde ameliyat oldu, çocuklarımı 2-3 saatliğine görümceme bırakmak istedim, kv söyledim. Kv gitme sana çok kızgın dedi, niye dedim, arayıp onu çağırmadın dedi. Şok oldum çünkü zaten 2 senedir bütün yaz- kış tatillerde bizdelerdi. Arkamdan çok söylenmiş, benim için o benim evime giremez asla gelmesin diye… çocuklarınla hastanede öylece kala kaldım…beni evine almadı, çocuklarımı evine almadı, 2 senedir her tatilde tek başına onun çocuklarına baktığım halde 2 saatliğine kendi yeğenlerine bakmadı. Şimdi tutturmuş bayramda bize gelecekmiş, kendince bana ceza vermiş, ben cezamı çektiğim için artık bana gelebilirmiş, şimdi siz söyleyin ben ne yapayım???![]()
Görümcen güzel bir s***tir istiyor o kim ki sana ceza veriyor. Birde enayi gibi niye onun çocuklarına bakıyorsun.Merhaba herkese, 15 yıllık evliyim. Evlendiğim günden bu yana ne görümcem be de kayınvalidem beni hiç istemedi. Neyse ki ben sabırla bir çok şeyin üstesinden geldiğimi düşünüyordum ki hiç de öyle değilmiş. Görümcem iki senedir her tatilde, bayramda, hafta sonu vs ikiz çocuklarını bana bırakmaya başladı. Benim de 2 çocuğum var, annesini de getiriyordu, 4 çocuk ve bir kv tek başına bakmaya başladım. Aynı zamanda çok yoğun da bir işim var ama yıllardır süren tatsızlık geçsin diye hiç sesimi çıkarmadım. Eşim sürekli yurt dışında olduğu için bütün evin yükünü çektim, çocukları yedir, içir, gezdir eğlendir hepsini yaptım. Hiç ses etmedim, en son artık ben de biraz sizde kalıcam bu sene tatil yapamadım dedi, benim arayıp çağırmamı beklemiş ama ben o kadar yoruldum ki bu süreçte aramadım, çünkü çocukları getir bana bırak diye de aramamıştım, bi gün emrivaki yapıp, gelip bırakıp gitmişti. Ben aramayınca bana küsmüş. Bana sonradan kv söyledi. O sırada kendi babam onların evine yakın bir yerde ameliyat oldu, çocuklarımı 2-3 saatliğine görümceme bırakmak istedim, kv söyledim. Kv gitme sana çok kızgın dedi, niye dedim, arayıp onu çağırmadın dedi. Şok oldum çünkü zaten 2 senedir bütün yaz- kış tatillerde bizdelerdi. Arkamdan çok söylenmiş, benim için o benim evime giremez asla gelmesin diye… çocuklarınla hastanede öylece kala kaldım…beni evine almadı, çocuklarımı evine almadı, 2 senedir her tatilde tek başına onun çocuklarına baktığım halde 2 saatliğine kendi yeğenlerine bakmadı. Şimdi tutturmuş bayramda bize gelecekmiş, kendince bana ceza vermiş, ben cezamı çektiğim için artık bana gelebilirmiş, şimdi siz söyleyin ben ne yapayım???![]()
Cocuk gibi hareketler böyle insanlar varmı gerçekten, eve almamak ne demek ne ayıp birşey, eve almaması için kanlı bıçaklı olmanız lazım. Bide böyle yaptiktan sonra ne yüzle gelmek istiyor anlamadım.Merhaba herkese, 15 yıllık evliyim. Evlendiğim günden bu yana ne görümcem be de kayınvalidem beni hiç istemedi. Neyse ki ben sabırla bir çok şeyin üstesinden geldiğimi düşünüyordum ki hiç de öyle değilmiş. Görümcem iki senedir her tatilde, bayramda, hafta sonu vs ikiz çocuklarını bana bırakmaya başladı. Benim de 2 çocuğum var, annesini de getiriyordu, 4 çocuk ve bir kv tek başına bakmaya başladım. Aynı zamanda çok yoğun da bir işim var ama yıllardır süren tatsızlık geçsin diye hiç sesimi çıkarmadım. Eşim sürekli yurt dışında olduğu için bütün evin yükünü çektim, çocukları yedir, içir, gezdir eğlendir hepsini yaptım. Hiç ses etmedim, en son artık ben de biraz sizde kalıcam bu sene tatil yapamadım dedi, benim arayıp çağırmamı beklemiş ama ben o kadar yoruldum ki bu süreçte aramadım, çünkü çocukları getir bana bırak diye de aramamıştım, bi gün emrivaki yapıp, gelip bırakıp gitmişti. Ben aramayınca bana küsmüş. Bana sonradan kv söyledi. O sırada kendi babam onların evine yakın bir yerde ameliyat oldu, çocuklarımı 2-3 saatliğine görümceme bırakmak istedim, kv söyledim. Kv gitme sana çok kızgın dedi, niye dedim, arayıp onu çağırmadın dedi. Şok oldum çünkü zaten 2 senedir bütün yaz- kış tatillerde bizdelerdi. Arkamdan çok söylenmiş, benim için o benim evime giremez asla gelmesin diye… çocuklarınla hastanede öylece kala kaldım…beni evine almadı, çocuklarımı evine almadı, 2 senedir her tatilde tek başına onun çocuklarına baktığım halde 2 saatliğine kendi yeğenlerine bakmadı. Şimdi tutturmuş bayramda bize gelecekmiş, kendince bana ceza vermiş, ben cezamı çektiğim için artık bana gelebilirmiş, şimdi siz söyleyin ben ne yapayım???![]()
Kv ye deyin ki sakin gelmesin smdi de ben ona kizginim cezasini cektiginde haberlesirizMerhaba herkese, 15 yıllık evliyim. Evlendiğim günden bu yana ne görümcem be de kayınvalidem beni hiç istemedi. Neyse ki ben sabırla bir çok şeyin üstesinden geldiğimi düşünüyordum ki hiç de öyle değilmiş. Görümcem iki senedir her tatilde, bayramda, hafta sonu vs ikiz çocuklarını bana bırakmaya başladı. Benim de 2 çocuğum var, annesini de getiriyordu, 4 çocuk ve bir kv tek başına bakmaya başladım. Aynı zamanda çok yoğun da bir işim var ama yıllardır süren tatsızlık geçsin diye hiç sesimi çıkarmadım. Eşim sürekli yurt dışında olduğu için bütün evin yükünü çektim, çocukları yedir, içir, gezdir eğlendir hepsini yaptım. Hiç ses etmedim, en son artık ben de biraz sizde kalıcam bu sene tatil yapamadım dedi, benim arayıp çağırmamı beklemiş ama ben o kadar yoruldum ki bu süreçte aramadım, çünkü çocukları getir bana bırak diye de aramamıştım, bi gün emrivaki yapıp, gelip bırakıp gitmişti. Ben aramayınca bana küsmüş. Bana sonradan kv söyledi. O sırada kendi babam onların evine yakın bir yerde ameliyat oldu, çocuklarımı 2-3 saatliğine görümceme bırakmak istedim, kv söyledim. Kv gitme sana çok kızgın dedi, niye dedim, arayıp onu çağırmadın dedi. Şok oldum çünkü zaten 2 senedir bütün yaz- kış tatillerde bizdelerdi. Arkamdan çok söylenmiş, benim için o benim evime giremez asla gelmesin diye… çocuklarınla hastanede öylece kala kaldım…beni evine almadı, çocuklarımı evine almadı, 2 senedir her tatilde tek başına onun çocuklarına baktığım halde 2 saatliğine kendi yeğenlerine bakmadı. Şimdi tutturmuş bayramda bize gelecekmiş, kendince bana ceza vermiş, ben cezamı çektiğim için artık bana gelebilirmiş, şimdi siz söyleyin ben ne yapayım???![]()
Ne kv nede böyle görümce dış kapıdan içeri giremez... Ama siz pasif eşiniz pasif bunlar sizi parmağında oynatmış resmen... Evin yükünü taşıyan olsanız bile sosyal ilişkilerde ezik davranıyorsunuz ...Merhaba herkese, 15 yıllık evliyim. Evlendiğim günden bu yana ne görümcem be de kayınvalidem beni hiç istemedi. Neyse ki ben sabırla bir çok şeyin üstesinden geldiğimi düşünüyordum ki hiç de öyle değilmiş. Görümcem iki senedir her tatilde, bayramda, hafta sonu vs ikiz çocuklarını bana bırakmaya başladı. Benim de 2 çocuğum var, annesini de getiriyordu, 4 çocuk ve bir kv tek başına bakmaya başladım. Aynı zamanda çok yoğun da bir işim var ama yıllardır süren tatsızlık geçsin diye hiç sesimi çıkarmadım. Eşim sürekli yurt dışında olduğu için bütün evin yükünü çektim, çocukları yedir, içir, gezdir eğlendir hepsini yaptım. Hiç ses etmedim, en son artık ben de biraz sizde kalıcam bu sene tatil yapamadım dedi, benim arayıp çağırmamı beklemiş ama ben o kadar yoruldum ki bu süreçte aramadım, çünkü çocukları getir bana bırak diye de aramamıştım, bi gün emrivaki yapıp, gelip bırakıp gitmişti. Ben aramayınca bana küsmüş. Bana sonradan kv söyledi. O sırada kendi babam onların evine yakın bir yerde ameliyat oldu, çocuklarımı 2-3 saatliğine görümceme bırakmak istedim, kv söyledim. Kv gitme sana çok kızgın dedi, niye dedim, arayıp onu çağırmadın dedi. Şok oldum çünkü zaten 2 senedir bütün yaz- kış tatillerde bizdelerdi. Arkamdan çok söylenmiş, benim için o benim evime giremez asla gelmesin diye… çocuklarınla hastanede öylece kala kaldım…beni evine almadı, çocuklarımı evine almadı, 2 senedir her tatilde tek başına onun çocuklarına baktığım halde 2 saatliğine kendi yeğenlerine bakmadı. Şimdi tutturmuş bayramda bize gelecekmiş, kendince bana ceza vermiş, ben cezamı çektiğim için artık bana gelebilirmiş, şimdi siz söyleyin ben ne yapayım???![]()