Görümcem bize düşman kesildi

garson değilim değiniz için

Tamam kadin kendisi agirlamis ama onlara misafirligine gidincede gorumcesinin laf vurmaya hkki yok neticede o evde gorumce var ypsin kiz diyorki ben yardima gdiyorm onlara msfr gelse bende karslik bekledim bu yardimlasmaktir hkli
sıfır beklenti sonsuz mutluk beklntiye girerek yapıosan ve karşılığınıda alamıosan yapmayacaksın yada yaptığının lafını etmeyeceksin sonrasında

sıfır beklenti sonsuz mutluk beklntiye girerek yapıosan ve karşılığınıda alamıosan yapmayacaksın yada yaptığının lafını etmeyeceksin sonrasında
Zaten karşılığını alamadıgım için öyle yazdım. Aynen bende öyle yapıcam

iki taraf da birbirine laf sokmuş. görümcenin kırılması da surat asması da saçma ama eşinizin de benle muattap olma diye kestirip atması da çok doğru değil ne bileyim karşılıklı haksızlık var bence.

Bosverin. Inanin samimi olmamalari cok daha iyi. Yani bende cok isterim evlenince herkes cok guzel kaynassin hic sorun olmasin ama fazla samimi olunca bi sorun cikiyo muhakkak. Onlar bir sey yok gibi davraniyorsa sizde aynen oyle yapin. Esiniz ne guzel sizden yana duran bir adammis. Onub kiymetini bilin kendinizi ezdirmemek sartiyla onun hatrina bazi seyleri gormezde gelin gitsin. Mutluluklar sozinle olsun :)

Artık öyle yapıyorum teşekkür ederim :)

Yahu onlar bir şey dememiş ki siz bence çok yorulduğunuz için acısını çıkarmak istememişsiniz. Benim de abimle yengemle böyle konuşmalarımız oluyor ama kimseye kimseye alınmıyor laf sokmuyor şaka sonuçta.

Benmi acısını çıkarmak istemişim?
Pardon da görümcelerim bize triplendi biz onlara değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…