- 9 Aralık 2016
- 470
- 231
- 33
- Konu Sahibi Benzinkokusu
-
Ama sonuçta onların ailesi. Tamam senin benim yapmak olmaz ama insan nezaketen yardıma gelirdi o kadar saat ayakta kaldım takıldıgım kısım orası değil zaten. Benimkilerde fesat sanırım yeni yeni anlıyorum ya da ben çooook kötü bir insanımayhhhhhhh nedir bu laf sokma yarışmaları... yardım etmediyse etmedi size ki karşılık beklıyerek birşey yapmayın zaten. Benim görümcelerim kadar fesat insan yoktur bu dünyada inanin. Ne mi yaptık hiç görüşmüyoruz ne eşim nede ben... kafamız öyle rhat ki
Ben haklıysam susmam. Haksız oldugum zamanlarda konuşmam zatenBen az konuşuyorum yorum da yapmıyorum safa yatıyorum çoğu zaman.. bi de herşeye cevap vermemeyi öğrendim bu hayatta. Bu kadar ağlanacak ne var bu arada kardeş onlar zaten barışırlar ağladıgınla kalırsın
İlk evlendigim zamanlardada aynını yaptı sonra iyi anlaşmaya başladık şimdi tekrar böyle bir iyi bir kötüler. Eşimde sabah onlar burunlarından kıl aldırmazlar deyince anladım biraz neyin ne oldugunu. Yorumunuz için teşekkürlerNe güzel eşiniz olanların farkında hiç takmayın görmezden gelin.
Böyle insanlar kaostan zevk alır. Sıradan aile ilişkisi sıkar onları illa bir şeyler bulur çıkarır kendilerine gündem yaratırlar ve bu durumdan zevk alırlar. İstediğini vermeyin. Siz olayın üstüne gittikçe zevk alacak ve uzatacak. Bu olay kapanacak o yine kendine bir konu bulacak. Çünkü işsiz, mutsuz ve amaçsız.
Eşiniz yerinize muhattap olmuş zaten bizde de genelde böyle olur dolayısıyla haklıyken de susmak sıkıntı olmazBen haklıysam susmam. Haksız oldugum zamanlarda konuşmam zaten
Benim hiç biriyle kişisel bir problemim yok ama onların benimle var sanırım. Yaptıgınız şey çok güzel takdir ettim bende olsam aynı şeyi yapardım. Sevmesekte katlanmak zorunda kalıyoruz bazen. Sonuçta eşimin kardeşiNe görümceler var. Bende gorumceyim yemin ederim bi kötülüğüm olmadı 2 gelinimize de. Dün kuzenlerim abimlerin evine gidelim gelin hanımın bi çayını içelim demişler (gelinimiz çalışıyor haftasonu da ve 19.00'da çıkıyor) gündüz pasta börek falan yapmıştım bizim ev için, kuzenlerim böyle söyleyince hepsini aldım ve abimlere gittim ikramlık bişey yapamaz o saatten sonra ve o yapmış gibi ikram ettik, ben gelinimizi sevmiyorum yalan yok ama abim için ona katlanıyorum yardım istediğinde geri çevirmiyorum çünkü sevmesem de o abimin eşi
Ama ablasıyla kendisi yok toplayıp gidin deyince ben sessiz kalamadım o an. Hani sanki sen hizmetçisin yapacaksın edasıyla söylediIyide lafı sokan sizsiniz kırılmıştır, hiç sevmem laf sokmayı, beklentinizi direk söyleseydiniz benim eşim hayatta demez kardeşine benimle konuşma diye, kız kardeşi yok ama olsada demezdi.
Ben belki toplamazdım ama lafta sokmazdım, onlar şakada takılmış olabilir art niyet olup olmadığını bilemiyorum ama siz zaten gelmedi diye kurulmuşsunuz o yüzden sizinki laf sokma oluyor, aranızdaki samimiyeti bilemeyiz benim eltimde bazen sen küçük gelinsin der ben kıdemliyim der bunu söylediği zaman ses tonundan mimiklerinden anlaşılır şaka yaptığı hiç lafı uzatmaya değmez ama görümcenizde gelinsin mecbursun anlamında söylediyse Haklısınız.Ama ablasıyla kendisi yok toplayıp gidin deyince ben sessiz kalamadım o an. Hani sanki sen hizmetçisin yapacaksın edasıyla söyledi
Ama ben gelmedin yardım etmedin diye yüzüne vurmadımki öyle olsa neyse. Gayet ciddi söylediği için ben sert bir şekilde cevap verdim. Bir bitmedi öyle eltiler yaa küçük gelin olunca ne oluyor sanki :)Ben belki toplamazdım ama lafta sokmazdım, onlar şakada takılmış olabilir art niyet olup olmadığını bilemiyorum ama siz zaten gelmedi diye kurulmuşsunuz o yüzden sizinki laf sokma oluyor, aranızdaki samimiyeti bilemeyiz benim eltimde bazen sen küçük gelinsin der ben kıdemliyim der bunu söylediği zaman ses tonundan mimiklerinden anlaşılır şaka yaptığı hiç lafı uzatmaya değmez ama görümcenizde gelinsin mecbursun anlamında söylediyse Haklısınız.
Ben sert şekilde cevap vermiş olabilirim onu kabul ediyorum fakat durup dururken öyle söylemedim ki. Abla kardeş ikisi bir araya gelince böyle oluyor.Bence sizinde gorumcenizden cok fazla asagi kalir bir tarafiniz yok.
Bazen uc maymunu oynamak lazim, laf sokup hakli cikinca ele kirginliktan baska bisey gecmiyor.
Sonucta hepimiz kadiniz, bazen keyfimiz bozuk olur, adet donemi alingan oluruz, bazen ketumlesiriz felan.
Muhim bunlara ragmen insanlarla gecinebilmek.
Orası öyle ama maalesef kendimize hakim olmak zorundayız sinir veya başka birşey insan kendini biliyor öyleyse konuşmayacak ya da laflarına dikkat edecek. Hepimiz için geçerliBence sizinde gorumcenizden cok fazla asagi kalir bir tarafiniz yok.
Bazen uc maymunu oynamak lazim, laf sokup hakli cikinca ele kirginliktan baska bisey gecmiyor.
Sonucta hepimiz kadiniz, bazen keyfimiz bozuk olur, adet donemi alingan oluruz, bazen ketumlesiriz felan.
Muhim bunlara ragmen insanlarla gecinebilmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?