- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
- Konu Sahibi Benzinkokusu
-
Başlarına Tuğ dikiliyor ya aslında benim eşim büyük ama biz onlardan sonra evlendik, kıdemli sayıyor kendini :)) oda kendini öyle eylendiriyorAma ben gelmedin yardım etmedin diye yüzüne vurmadımki öyle olsa neyse. Gayet ciddi söylediği için ben sert bir şekilde cevap verdim. Bir bitmedi öyle eltiler yaa küçük gelin olunca ne oluyor sanki :)
Ee ama bayağı laf sokmuşsunuz. Çok yorulduk, herkes beceremez falan. Siz de az değilsiniz yani.
Evet büyüğü başlattı küçüğü devam ettirdi bende nokta koymak zorunda kaldımBulaşıkları yıka diyen diğer görümceydi sanırım.
Bu kısmı daha komikmiş :) en tehlikeli elti tipi :)Başlarına Tuğ dikiliyor ya aslında benim eşim büyük ama biz onlardan sonra evlendik, kıdemli sayıyor kendini :)) oda kendini öyle eylendiriyor
Ben sert şekilde cevap vermiş olabilirim onu kabul ediyorum fakat durup dururken öyle söylemedim ki. Abla kardeş ikisi bir araya gelince böyle oluyor.
Orası öyle ama maalesef kendimize hakim olmak zorundayız sinir veya başka birşey insan kendini biliyor öyleyse konuşmayacak ya da laflarına dikkat edecek. Hepimiz için geçerli
gelmek zorunda değil ister ayakta kal kalma senin misafirin... bunu sil kafandan sende birdakine yardıma koşma...Ama sonuçta onların ailesi. Tamam senin benim yapmak olmaz ama insan nezaketen yardıma gelirdi o kadar saat ayakta kaldım takıldıgım kısım orası değil zaten. Benimkilerde fesat sanırım yeni yeni anlıyorum ya da ben çooook kötü bir insanım
Kv lere gittigimde içtigim bardagı yıkamadan asla kalkmam. Eşimin işi çok yorucu herkesin öyle tabi ama o gün çok yoruldu ve hemen çay içip kalktık. Sürekli yaptıgım için o gün yine toplamamı beklediler sanırım :)Bence görümden kaşınmış ve sana emirvaki yapmış bulaşıkları yıka öyle git diye
Terbiyesiz kendisinin yapmadığı davranışı senden beklemesi özgüvene bak !
misafir cagiracaksaniz kimseden yardım beklemeyeceksiniz. Onlara güvenerek çağırmış gibi.Şuan hayretler içindeyim.. iki görümcem var büyüğü hakkında konu açmıştım ve sağolsunlar çoğu arkadaşlar yardımcı oldular ve bende onun bana davrandıgı gibi davranıyorum bu burada kalsın.
Konuya şöyle girmek istiyorum; eşim hafta sonu kuzenlerini, kardeşlerini çağırdı bize. Bende c.tesiden hazırlık yapmaya başladım baya döktürdüm. Açıkcası küçük görümcemin yardıma gelmesini bekledim(çünkü ben onların herşeyinde yardıma gidiyorum bu sebepten karşılık bekledim.) Gelmedi.
Neyse işte geldiler yedik içtik gece 4de gittiler ve eşimle biz baya yorulduk. 2 gün sonra kv ye çaya gittik büyük görümcem de oradaydı(kendisi evli) neyse çay koydular masaya geçtik 2 şer bardak çay içtik eşim hadi kalkalım dedi. Büyük görümcemde şakayla karışık; bulaşıkları yıka öyle git dedi. Bende üzerime alındım tabi ve eşimle şakayla karışık biz pazar günü çok yorulduk dedik. Kabanımı almaya giderken küçük görümcem dalga geçer gibi çağırmak kolay değil yapacaksın tabi dedi ben gelirken duydum bu cümlesini ve evet kolay değil herkes beceremez dedim. İyi akşamlar deyip çıktık eve geldik. Neyse baktım sosyal medyadan söz paylaşmış bizim peşimizden (artık görmek istediğim gibi göreceğim herkesi yoruldum falan filan tarzında birşey yazmış.) Eşime söylemedim ve dedimki farkındamısın kardeşin bir acayipti oda yok mok dedi. Birkaç gün sonra birdaha gittik sanki düşmanmışız gibi yüzümüze bakmıyor ne hoşgeldiniz ne birşey içimden diyorumki ben buna ne yaptım. Eşimde fark etti tabi tavırlarını ve hadi eve gidelim dedi eve geldik meğer o gün eve gelmeden eşim görümcemle odada konuşmuş ve benzinkokusuyla neden konuşmuyorsun demiş oda kırıldım ona demiş eşim neyine kırıldın deyince oda herkes beceremez dediği cümlesine kırıldım demiş. Eşimde; buna mı kırıldın o zaman benimle muhattap olma deniş sonra eve geldik zaten.Olay bu. Ben o gün bu konuşmayı yaptıklarını bu sabah öğrendim ve kendimi suçlu hissettim açıkçası ve sinirlerim boşaldı ağladım. Rüyamda görümcemi görmüştüm eşime anlattım oda ben zaten onunla konuşmuyorum sende konuşma dedi öyle deyince neden diye sıkıştırdım ve o gün o konuşmayı yaptıgını anlattı. Biraz dağınık anlatmış olabilirim kusura bakmayın. Kendimi suçlu hissediyorum dedim eşim senin bir suçun yok o pireyi deve yapıyor dedi. Şaşırdım çünkü eşim çok aileci bir insandır. Velhasıl benim sözümde kırılacak birşey varmı? Ben durup dururken laf söylemedim kimseye. İnsanlar neden böyle hiç anlamıyorum. Şimdi suç bana kaldı kardeşiyle konuşmuyor diye kendimi yedim bitirdim
Allah nasip ederse zaten ev alırsak gidecegiz buralardan ben sırf ailesi diye alttan almaya çalışıyorum. Nasılsa yarın öbürgün oda evlenip gidecek o zaman anlar belki beniKendi kasinip sonra magdur ayagina yatanlardan iyi yapmissin bu ladar ezdirme kendini niye suclu hossediyorsun esin de yaninda olmus sallaaa
Aslında eşim çok kincidir ama 2 günlük onun kini. Hemen konuşuverir yani. Görümcemde öyle kincidir ama 2 günlükmü bir ömürlük mü orasını bilemem. Evet haklısınız bundan sonra öyle yapsam daha iyi olacakGörümce başlatmış siz de devamını getirmişsiniz , eşiniz de bu kadar ufak bir şey için kardeşiyle nasıl tersleşir anlayamadım.
Pireyi deve yapmayın , beklenti içinde olmayın.
Üzerine bastınız tam da o tiplerden şunu ben yaotım bunu ben yaptım gibi. Bu arada eklemeyi unuttum daveti ben çıkarmadım. Eşim plan yaptı ve hepsini çağırdı bende birşey demedim halbuki hastaydım.misafir cagiracaksaniz kimseden yardım beklemeyeceksiniz. Onlara güvenerek çağırmış gibi.
hem gorumceniz iyiki de gelmemiş , yaptığınız herseye ortak çıkıp sinirlerinizi daha fazla bozacakti bi ömür de anlaticakti.
Aslında eşimin ablasını kardeşini çoğu zaman alttan alıyorum ama değerimi bilmiyorlar. Gerçekten. Belkide eşimde böyle oldugunu görünce beni kardeşinden uzaklaştırmak istedi bilemiyorumki. Güzel bir bakış açınız varBence sizinde gorumcenizden cok fazla asagi kalir bir tarafiniz yok.
Bazen uc maymunu oynamak lazim, laf sokup hakli cikinca ele kirginliktan baska bisey gecmiyor.
Sonucta hepimiz kadiniz, bazen keyfimiz bozuk olur, adet donemi alingan oluruz, bazen k
Siz onlara ornek olmaya calisabilirsiniz.
Siz onlara nasil davraniyorsaniz, onlarda size oyle davranir ve tam tersi.
Bu kisirdonguyu kirmak sizin elinizde.
Karsinizdakilerden beklemeyin.
Inanin cok daha mutlu ve huzurlu bir hayatiniz olur.
Bizimde iki gelinimiz var,
bende gorumceyim.
Kendi gorumcemde var.
Ve cok sukur simdiye kadar hic boyle birsey yasamadik..
Kesinlikle. Söyleyeceksen yüzüme söyle dimi :)Şu sosyal medya üzerinden laf sokanlarda ayrı bir keko yani :) çok varoşça yaaaa
Ben meleğim demedimki öyle bir yargı yapmak zaten buradaki kimseye düşmez.Boşa zihin işgali
Sizin bir melek günahsız kusursuz olduğunuza görümcenin asıl problemli olduğuna ben inanmam karşılıklı gereksiz sürtüşme
Söyleyemez çunku onda o pratik zeka ve cesaret yok.ama sosyal hesabından yazınca beğeni alacak yada yorum yapılacakya yalakaları tarafından olay bu :) aman bırakın muhattap bile almayınKesinlikle. Söyleyeceksen yüzüme söyle dimi :)
Aslında eşimin ablasını kardeşini çoğu zaman alttan alıyorum ama değerimi bilmiyorlar. Gerçekten. Belkide eşimde böyle oldugunu görünce beni kardeşinden uzaklaştırmak istedi bilemiyorumki. Güzel bir bakış açınız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?