Görümcem bize düşman kesildi

Ama ben gelmedin yardım etmedin diye yüzüne vurmadımki öyle olsa neyse. Gayet ciddi söylediği için ben sert bir şekilde cevap verdim. Bir bitmedi öyle eltiler yaa küçük gelin olunca ne oluyor sanki :)
Başlarına Tuğ dikiliyor ya aslında benim eşim büyük ama biz onlardan sonra evlendik, kıdemli sayıyor kendini :)) oda kendini öyle eylendiriyor

Kendi kasinip sonra magdur ayagina yatanlardan iyi yapmissin bu ladar ezdirme kendini niye suclu hossediyorsun esin de yaninda olmus sallaaa

Görümce başlatmış siz de devamını getirmişsiniz , eşiniz de bu kadar ufak bir şey için kardeşiyle nasıl tersleşir anlayamadım.
Pireyi deve yapmayın , beklenti içinde olmayın.

Bence sizinde gorumcenizden cok fazla asagi kalir bir tarafiniz yok.
Bazen uc maymunu oynamak lazim, laf sokup hakli cikinca ele kirginliktan baska bisey gecmiyor.
Sonucta hepimiz kadiniz, bazen keyfimiz bozuk olur, adet donemi alingan oluruz, bazen k

Siz onlara ornek olmaya calisabilirsiniz.
Siz onlara nasil davraniyorsaniz, onlarda size oyle davranir ve tam tersi.
Bu kisirdonguyu kirmak sizin elinizde.
Karsinizdakilerden beklemeyin.
Inanin cok daha mutlu ve huzurlu bir hayatiniz olur.
Bizimde iki gelinimiz var,
bende gorumceyim.
Kendi gorumcemde var.
Ve cok sukur simdiye kadar hic boyle birsey yasamadik..

gelmek zorunda değil ister ayakta kal kalma senin misafirin... bunu sil kafandan sende birdakine yardıma koşma...

Bence görümden kaşınmış ve sana emirvaki yapmış bulaşıkları yıka öyle git diye
Terbiyesiz kendisinin yapmadığı davranışı senden beklemesi özgüvene bak !
Kv lere gittigimde içtigim bardagı yıkamadan asla kalkmam. Eşimin işi çok yorucu herkesin öyle tabi ama o gün çok yoruldu ve hemen çay içip kalktık. Sürekli yaptıgım için o gün yine toplamamı beklediler sanırım :)

misafir cagiracaksaniz kimseden yardım beklemeyeceksiniz. Onlara güvenerek çağırmış gibi.

hem gorumceniz iyiki de gelmemiş , yaptığınız herseye ortak çıkıp sinirlerinizi daha fazla bozacakti bi ömür de anlaticakti.

Kendi kasinip sonra magdur ayagina yatanlardan iyi yapmissin bu ladar ezdirme kendini niye suclu hossediyorsun esin de yaninda olmus sallaaa
Allah nasip ederse zaten ev alırsak gidecegiz buralardan ben sırf ailesi diye alttan almaya çalışıyorum. Nasılsa yarın öbürgün oda evlenip gidecek o zaman anlar belki beni
Görümce başlatmış siz de devamını getirmişsiniz , eşiniz de bu kadar ufak bir şey için kardeşiyle nasıl tersleşir anlayamadım.
Pireyi deve yapmayın , beklenti içinde olmayın.
Aslında eşim çok kincidir ama 2 günlük onun kini. Hemen konuşuverir yani. Görümcemde öyle kincidir ama 2 günlükmü bir ömürlük mü orasını bilemem. Evet haklısınız bundan sonra öyle yapsam daha iyi olacak

Üzerine bastınız tam da o tiplerden şunu ben yaotım bunu ben yaptım gibi. Bu arada eklemeyi unuttum daveti ben çıkarmadım. Eşim plan yaptı ve hepsini çağırdı bende birşey demedim halbuki hastaydım.

Aslında eşimin ablasını kardeşini çoğu zaman alttan alıyorum ama değerimi bilmiyorlar. Gerçekten. Belkide eşimde böyle oldugunu görünce beni kardeşinden uzaklaştırmak istedi bilemiyorumki. Güzel bir bakış açınız var

Boşa zihin işgali
Sizin bir melek günahsız kusursuz olduğunuza görümcenin asıl problemli olduğuna ben inanmam karşılıklı gereksiz sürtüşme

Boşa zihin işgali
Sizin bir melek günahsız kusursuz olduğunuza görümcenin asıl problemli olduğuna ben inanmam karşılıklı gereksiz sürtüşme
Ben meleğim demedimki öyle bir yargı yapmak zaten buradaki kimseye düşmez.

Eşiniz cok yanlis yapmis hic sevmem boyle araya girenleri hayir madem girdin duzgunce konus iki tarafli hemen denir mi o zaman benle de konusma diye size daha da tavir alirlar artik esiniz tarafindan size kinlenecekler çünkü kimse kendi abisine kardeşine suç bulmaz sen sadece küstüler diye uzuluyosan merak etme yakında barisirlar hiç bişey olmamış gibi olur ama senle zor boşver hayirlisi olsun

Tesekkur ederim canim. Gecinemedigim insan yoktur. Gerci belkide pedagog olmamdan kaynakli olabilir.
Insanlari farkinda olmadan manipule ediyor olabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…