• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem bizim evde bizsiz kalmalı mı??

Zaten babasının ya da eşinizin de yalnız kalmasını kabul etmemesi lazım.17 yaşında kız yalnız kalir mi.kendisinin bile korkması lazım.niye sizinle yasiyor

Zaten babasının ya da eşinizin de yalnız kalmasını kabul etmemesi lazım.17 yaşında kız yalnız kalir mi.kendisinin bile korkması lazım.niye sizinle yasiyor

Evet orası öyle de eşim de herhalde aileden yana gelen rahatlıkdan böyle düşünmedi. Oda alışık böyle başı boş olması kardeşinin. Birde görümcen yalnış düşünmesin diye belki 3 haftada uzun bir vakit.
Eski konum var orada yaziyor ama kisaca kaynanam piskolojik rahatsiz yada rahatsiz mış gibi davraniyor kizini kovdu evden. Eee babanin yaninda da rahat degil cünkü üveyanne var

17 yaş evde tek başına 3 hafta kalabilecek bir yaş değil bence de..
Tek olmaz aklımız sende kalır, dünyanın binbir türlü hali var; derseniz anlar sanırım.. Anlamazsa da kendi bilir tabi.

Merhaba herkese benim bir sorunum var.
Eski konumda belirtmiştim benim görümcem bizimle klıtor yaklaşık 2 ay oldu.

Eşim ben ve çocuklar izine gideceğiz yurtdışına 3 haftalığına bu süre içinde görümcemin bizim evde yalnız kalmasını istemiyorum cünkü görümcemin yaşı 17 daha küçük.
Eşime bugün söyledim babana gitsin kardeşin biz yokken ama nasil söyliyeceğini bilmiyor kız yalnış anlar diye. Sizlerden bu konuda tavsiye istiyorum. Yada görümcemi yalniz biraksak evde buna da icim rahat etmiyor

Görümcem 17 ama görünüş hali konuşması asla 17 gibi değil 25 gibi felan. Ve eminim babasının evine gitmek istemiyecek. ben ama, hem içim rahat etmez hem biz evde yokken başkasının kalmasını istemiyorum evimde
Annesinde kalsa,en azindan uvey anne yaninda kalmiycak..

Kıyamam ya anne istemiyor baba istemiyor ehh yenge de ne kadar isteyecek mecburen kaylanıyorsun sende, haklısın da, ama ben çocuğa üzüldüm ya, Allah bahtını güzel yazsın. :/

Amin insallah. Bu mesele tam olarak öyle değil daha bu olaylar oldugunda ilk ben dedim bizde kalsın eşime. Severim de kendisini kendi kardeşimin yerine koymaya çalışıyorum bende üzülüyorum ona oda ister elbet annesinin yanında yaşamayı ama olmayıncada olmuyor işte

Sanırım tavırları sizin bilinçaltınızda büyük biri gibi izlenimi uyandırdığı için tepkisinden çekiniyorsunuz.
Ama "yaşın daha küçük güvenliğinden endişe ederiz. Artık manyaklar evin kapısına kadar takip ediyor. Evlere zorla giriyorlar. Kendini koruyamazsın. Tek başına kalamazsın" demeniz yeterli.

Sizin çocuğunuz olsa bu yaşta tek başına bırakabilir miydiniz?

17 yaş evde kalabilir diye düşünüyorum ben, ama anne babaya haber verilmeli ve kızlarını arada bir kontrol etmeliler.
hatta onlara haber verirseniz onlar kendileri davet ederler o süre boyunca diye düşünüyorum. yine siz ne yapmak istersin diye de sorabilirsiniz, belki onun bir tercihi vardır.

Ben evde şu yaşımda yalnız kalamıyorum yan dairemize hırsız girmişti ama hırsızlık dahi olmasaydı yine kalamam, uyuyamazdım. Görümcenizin tek kalmak istemesi büyük cesaret, anne ve babaya da maşallah, nasıl evlat sevgisi sorgulamayım diyorum ama ilginç yani, siz de elinizden geldiğince sabredin düşene bir tekme misali olmasın.

Evet orası öyle de eşim de herhalde aileden yana gelen rahatlıkdan böyle düşünmedi. Oda alışık böyle başı boş olması kardeşinin. Birde görümcen yalnış düşünmesin diye belki 3 haftada uzun bir vakit.
Eski konum var orada yaziyor ama kisaca kaynanam piskolojik rahatsiz yada rahatsiz mış gibi davraniyor kizini kovdu evden. Eee babanin yaninda da rahat degil cünkü üveyanne var
Baya karışıkmış.psikolojisi de iyi değildir.zor isiniz

Merhaba herkese benim bir sorunum var.
Eski konumda belirtmiştim benim görümcem bizimle klıtor yaklaşık 2 ay oldu.

Eşim ben ve çocuklar izine gideceğiz yurtdışına 3 haftalığına bu süre içinde görümcemin bizim evde yalnız kalmasını istemiyorum cünkü görümcemin yaşı 17 daha küçük.
Eşime bugün söyledim babana gitsin kardeşin biz yokken ama nasil söyliyeceğini bilmiyor kız yalnış anlar diye. Sizlerden bu konuda tavsiye istiyorum. Yada görümcemi yalniz biraksak evde buna da icim rahat etmiyor

Görümcem 17 ama görünüş hali konuşması asla 17 gibi değil 25 gibi felan. Ve eminim babasının evine gitmek istemiyecek. ben ama, hem içim rahat etmez hem biz evde yokken başkasının kalmasını istemiyorum evimde
Abisinin düşünmediğini siz hiç düşünmeyin

Sanırım tavırları sizin bilinçaltınızda büyük biri gibi izlenimi uyandırdığı için tepkisinden çekiniyorsunuz.
Ama "yaşın daha küçük güvenliğinden endişe ederiz. Artık manyaklar evin kapısına kadar takip ediyor. Evlere zorla giriyorlar. Kendini koruyamazsın. Tek başına kalamazsın" demeniz yeterli.

Sizin çocuğunuz olsa bu yaşta tek başına bırakabilir miydiniz?

AYnen olabilir sadece ben degil taniyan herkes onu yaşından büyük saneder. Ben o yaştaki çocuğumu yalnız bırakacağımı düşünmüyorum Neler neler var

Ben evde şu yaşımda yalnız kalamıyorum yan dairemize hırsız girmişti ama hırsızlık dahi olmasaydı yine kalamam, uyuyamazdım. Görümcenizin tek kalmak istemesi büyük cesaret, anne ve babaya da maşallah, nasıl evlat sevgisi sorgulamayım diyorum ama ilginç yani, siz de elinizden geldiğince sabredin düşene bir tekme misali olmasın.

Bende evimde yalnız kalmayı sevmiyorum hele geceleri 3 haftada uzun bir süre. Bunların zaten anne babaları çok sorumsuz yani gerçekten normal değiller

Back
X