Görümcem boşanıyor ve bizim apartmana taşınıyor

Kaynin diğer evdeki payı ne oldu?
Madem size ait niye herkese bir ev olacak şekilde bir sisteme geçildi? Kayın evlenince o evde yaşayacak sizde buna ses çıkarmayacaksiniz öyle mi? Ya da kayin parasını abisi 3 katlı ev alsın diye hibe edecek? Kim bu ailedeki enayi?
Mantıksız mantıksız şeyler yazıp duruyorsunuz.
Bu şekilde kimle normal bir iletişim kurabilirsiniz zaten.

noter masrafları içinde ayrıca altınlarımıda sattım ben ne kadar önyargılısınız pes
Bir şey soracağım neden tanımadığınız insanlara sürekli yalan söylüyorsunuz? Yani gelin doğruyu anlatın. Belki size hak vereceğiz. Ama habire çelişkili yalanlar falan! Bence siz görümceden değil, görümce sizden korksun valla bu performansınızla neler yapmazsınız neleeer!

Korkularinda haklısın ama kv ile hicbirsey yokken konuşursan kötü sen olursun. Sana saygısızlık yaptiginda cevap verirsin onun dışında mesafeli ol.

Kardeşi almadı yeni evi, size saha fazla hesap verecek değilim malım mülküm hakkında sadece bir şey paylaştım soru sordum ev benim olmasa o şekil sormam soruyu akıl var mantık var

Ya şu şekil buralarda atar gider yapacağınıza kocanıza bu evin borcunu ben ödüyorum niye her gelen buraya geliyor banane istemiyorum deseniz sorun çözülecek o zaman öyle deyin.

Ama o ev bütün aile oturulsun amacıyla alındığı için siz de buna bilerek tamam dediğiniz için bir sonuç alınmayacak siz burada konu açıp yorum yapanlara laf atacaksınız.

Kayın salak mı hakkını yakmış
Beraber yaşamak istiyorlar çünkü ondan olabilirmi ilerde kaynım evlenince başka yere geçecek büyük ihtimal

Kardeşi almadı yeni evi, size saha fazla hesap verecek değilim malım mülküm hakkında sadece bir şey paylaştım soru sordum ev benim olmasa o şekil sormam soruyu akıl var mantık var
kendinizi kandırıyorsunuz ama haberiniz yok. Millet gerizekalı değil ya neden üstlerine bir villa varken onu satıp size ev hibe etsinler. Kardeşler aralarında anlaşmıştır böyle böyle yapıcaz diye. Nitekim anlaşmışlar da zaten herkes ayrı bir dairede yaşıyor ve sözde daireler sizin ama söz hakkınız yok.

Ya siz herşeyi bildiğinizimi zannediyorsunuz ne biliyorsunuz ne olduğunu tabikide kimse gerizekalı değil eşime kalan mirastan vazgeçti kardeşine verdi kendi payını uzaktan yorum yapmak ne kadar kolay

Beraber yaşamak istiyorlar çünkü ondan olabilirmi ilerde kaynım evlenince başka yere geçecek büyük ihtimal
Sizin söz hakkınız yok gördüğünüz üzere. Kimle neyi konuşacaksınız? Ev benim deyip durun. Esiniz ve kök ailesi ne derse o oluyor.
Kayinda bedavaya satmamistir o evi bir şeyler olur kardeşler arasında, durum buysa.

Bu hikayede yanan kayın oldu yemin ederim adam hakkını hem hibe etmiş hem de evlenip başka eve geçecek…

Yok en akıllı kayın çıkmış. Konu sahibinin eşi kendi miras hakkını kardeşine vermiş o da evin kendi hissesini.
O evlenince komünden ayrı yaşayacak valla akıllı adam

Ev kredisi kolay ödenmiyor arkadaşlar yani alin teri diye bişey var ozmn herkes bedava otursun
Siz yoğun çalışıyorsunhz belli ki ev kredisi kolay ödenmiyor. İşin ilginç yanı kredisini ödediğiniz evi niye ellerinizle aile apartmanı yapmışsınız.
Öyle olunca görümceyle kayınvalideleyle muhtapa olmak için vaktiniz kalmaz.

Ya siz herşeyi bildiğinizimi zannediyorsunuz ne biliyorsunuz ne olduğunu tabikide kimse gerizekalı değil eşime kalan mirastan vazgeçti kardeşine verdi kendi payını uzaktan yorum yapmak ne kadar kolay
Müneccim b.ku mu yedik hafendi? Nerden bilelim sizin vermediğiniz ayrıntıları?
Bu hikayede yanan kayın oldu yemin ederim adam hakkını hem hibe etmiş hem de evlenip başka eve geçecek…
Kayın evlenince eltiyi o eve getirecek bence

Yok en akıllı kayın çıkmış. Konu sahibinin eşi kendi miras hakkını kardeşine vermiş o da evin kendi hissesini.
O evlenince komünden ayrı yaşayacak valla akıllı adam
Beynim yandı Yeni gelecek elti de şöyle dişli biri olsa da cümbüşü o zaman görürürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…