- 29 Mayıs 2021
- 14.951
- 97.455
- 548
- 37
Kaynin diğer evdeki payı ne oldu?Bu evi satın almak için önceki beraber oturduğumuz evi sattılar o evde kaynım ve eşime aitti ama yeni alınan ev sadece eşim ve bana ait, ve ev tapuda 1 ev olarak geçiyor yani apartman diyorum ama apartman diye geçmiyor aslında ev sıra evi ama içini üçe bölmüşler apartman gibi
Bir şey soracağım neden tanımadığınız insanlara sürekli yalan söylüyorsunuz? Yani gelin doğruyu anlatın. Belki size hak vereceğiz. Ama habire çelişkili yalanlar falan! Bence siz görümceden değil, görümce sizden korksun valla bu performansınızla neler yapmazsınız neleeer!noter masrafları içinde ayrıca altınlarımıda sattım ben ne kadar önyargılısınız pes
Korkularinda haklısın ama kv ile hicbirsey yokken konuşursan kötü sen olursun. Sana saygısızlık yaptiginda cevap verirsin onun dışında mesafeli ol.Kızlar, görümcem boşanıyormuş iki çocuğunla, ve bizim oturduğumuz daireye taşınacakmış annesinin yanına annesi bitti bide kızı geldi, hiç sevmem görümcemide her gün gelir artık zırt pırt laf sokmaya, yuvamı yıkmak için elinden geleni yapar çocuğum yok diye.. siz olsanız ne yapardınız eşimle bu durumu konuşsammı yada Kv ile?
Kardeşi almadı yeni evi, size saha fazla hesap verecek değilim malım mülküm hakkında sadece bir şey paylaştım soru sordum ev benim olmasa o şekil sormam soruyu akıl var mantık var
Kayın salak mı hakkını yakmış
Beraber yaşamak istiyorlar çünkü ondan olabilirmi ilerde kaynım evlenince başka yere geçecek büyük ihtimalKaynin diğer evdeki payı ne oldu?
Madem size ait niye herkese bir ev olacak şekilde bir sisteme geçildi? Kayın evlenince o evde yaşayacak sizde buna ses çıkarmayacaksiniz öyle mi? Ya da kayin parasını abisi 3 katlı ev alsın diye hibe edecek? Kim bu ailedeki enayi?
Mantıksız mantıksız şeyler yazıp duruyorsunuz.
Bu şekilde kimle normal bir iletişim kurabilirsiniz zaten.
kendinizi kandırıyorsunuz ama haberiniz yok. Millet gerizekalı değil ya neden üstlerine bir villa varken onu satıp size ev hibe etsinler. Kardeşler aralarında anlaşmıştır böyle böyle yapıcaz diye. Nitekim anlaşmışlar da zaten herkes ayrı bir dairede yaşıyor ve sözde daireler sizin ama söz hakkınız yok.Kardeşi almadı yeni evi, size saha fazla hesap verecek değilim malım mülküm hakkında sadece bir şey paylaştım soru sordum ev benim olmasa o şekil sormam soruyu akıl var mantık var
Ya siz herşeyi bildiğinizimi zannediyorsunuz ne biliyorsunuz ne olduğunu tabikide kimse gerizekalı değil eşime kalan mirastan vazgeçti kardeşine verdi kendi payını uzaktan yorum yapmak ne kadar kolaykendinizi kandırıyorsunuz ama haberiniz yok. Millet gerizekalı değil ya neden üstlerine bir villa varken onu satıp size ev hibe etsinler. Kardeşler aralarında anlaşmıştır böyle böyle yapıcaz diye. Nitekim anlaşmışlar da zaten herkese ayrı bir dairede yaşıyor ve sözde sizin ama söz hakkınız yok.
EvetEşiniz ve kayniniz önceki evi siz evlenmeden önce mi almıştı?
Sizin söz hakkınız yok gördüğünüz üzere. Kimle neyi konuşacaksınız? Ev benim deyip durun. Esiniz ve kök ailesi ne derse o oluyor.Beraber yaşamak istiyorlar çünkü ondan olabilirmi ilerde kaynım evlenince başka yere geçecek büyük ihtimal
Bu hikayede yanan kayın oldu yemin ederimadam hakkını hem hibe etmiş hem de evlenip başka eve geçecek…
Siz yoğun çalışıyorsunhz belli ki ev kredisi kolay ödenmiyor. İşin ilginç yanı kredisini ödediğiniz evi niye ellerinizle aile apartmanı yapmışsınız.Ev kredisi kolay ödenmiyor arkadaşlar yani alin teri diye bişey var ozmn herkes bedava otursun
Müneccim b.ku mu yedik hafendi? Nerden bilelim sizin vermediğiniz ayrıntıları?Ya siz herşeyi bildiğinizimi zannediyorsunuz ne biliyorsunuz ne olduğunu tabikide kimse gerizekalı değil eşime kalan mirastan vazgeçti kardeşine verdi kendi payını uzaktan yorum yapmak ne kadar kolay
Kayın evlenince eltiyi o eve getirecek benceBu hikayede yanan kayın oldu yemin ederimadam hakkını hem hibe etmiş hem de evlenip başka eve geçecek…
Beynim yandıYok en akıllı kayın çıkmış. Konu sahibinin eşi kendi miras hakkını kardeşine vermiş o da evin kendi hissesini.
O evlenince komünden ayrı yaşayacak valla akıllı adam
Yani öyle bir anlatmıs ki sanki harala gürele çalışip kazanıp eşiyle ödeyerek evi satın almış,sonra bu eve kayın ailesi gelmiş yerleşmiş,yetmemis görümce geliyorNoter parasini altinlardan verdigi icin kendi satin aldi sayiyor galiba
Ev kredisi kolay ödenmiyor arkadaşlar yani alin teri diye bişey var ozmn herkes bedava otursun
En guzeli konu sahibi gorumcenin cocuklarina baksin. Gorumce de calisip kira odesinYani öyle bir anlatmıs ki sanki harala gürele çalışip kazanıp eşiyle ödeyerek evi satın almış,sonra bu eve kayın ailesi gelmiş yerleşmiş,yetmemis görümce geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?