Görümcem boşanıyor ve bizim apartmana taşınıyor

Eşime ve ailesine sor sen onu

Konuşun desek eşinizin ailesine ne diyeceğinizi çok merak ediyorum. Oturduğunuz ev benim, görümcemi evde istemiyorum başının çaresine baksın mı diyeceksiniz? Sonra eşiniz hay hay karıcığım kardeşimi sokağa atalım tabii ki mi diyecek

Can

Canım benim ev kayınvalidemin değildi kocamla kaynım almışlar önceden, ama emin ol en çok eşim çalışıyor
Hadi yaa. Kocanla kaynın ana karnından çıkar çıkmaz çalışmış ev almışlar değil mi ahahah siz milleti saf sanıyorsunuz heralde. Böyle bile olsa adamlar sizin işinize gelmiyor diye kız kardeşlerini sokağa atacak değil kusura bakmayın.

İ

kocamla ikimizin binası dedi kocasıyla kaynının çıktı

Belliydi zaten. Oyle bir atiyorlar ki.
Evlenince bir anda tek başina 3 kat ev alacak adamin anasi kardesi kendisi niye evsiz dursun ve sonra gelip oraya yerlessin.
Cidden konu sahibinin kendisi de almis olsa evleri kaynina, kvyye de vermezdi otursunlar diye.

Arkadaşlar bu kadar saldırmanıza gerek yoktu, sadece tam kv ile evleri ayırdık şimdi kızınla bir olup bana baskı yaparlar diye korktum hepsi bu, türkiyede ev almanın zor olduğunu biliyorum ama burda çalışıyorsanız ve ticaretle uğraşıyosanız aylık 2000€ krediyle herkes ev alabilir neden imkansızmış gibi geliyor size anlamadım gerçekten banka bedava vermiyor 30 sene o para ödenecek yani

Djjsnnssns bunu ben de merak ettim, geçiş yapabilirim valla hangi işse. Eşimle iki doktor maaşıyla 1+1 ev alamayız bırak evi şu ekonomide araba yükseltemiyosun, millet 3 katlı apartman alsın
4 yil once kayanasiyla bir evde oturuyordu 4 yilda 3 katli apartman almis. Masallah. Guzellik merkezi isi olabilir mi yesmar yesmar

Bunlar kıskanç hep. 3 katlı aile apartmanı herkesin hayali kıskandılar ondan saldırdılar bakmayın siz bunlara. Zaten çoğu tescilli kadın düşmanı

İşte siz evleri ayırdınız aldığınız apartmana eşinizin ailesi cümbür cemaat mi geldi konuyu tam anlatmıyorsun ki? Eşimle kaynım aldı diyorsun sonra ben ödüyorum diyorsun doğru düzgün yazmıyorsun

Burada da ev alınıyor merak etmeyin.
Ama siz sıfırdan kendi paranızla ev almamışsıniz zaten. Neyin tatavasını yapıyorsunuz?
İki kardeşin evi satılmış üzerine kredi çekilip ev alınmış tüm aileye bölünmüş, hepsi bu. İster 30 yıl ödeyin ister 40 yıl, görümce gelir annesinin evinde oturur.
Öyle ev bizim demekle olmuyor. Kolaysa kayinvalideye söyleyin bunu ya da annesiyle anlaşamamaniza rağmen koloni şeklinde yaşamayı devam ettiren kocanıza söyleyin.

Başta herkese imkansız gelme sebebi avrupada yaşadığınızı söylememeniz ve sıfırdan eşiniz ve kendinizin 3 katlı bina aldığınızı söylemeniz. Halbuki siz hep beraber bir villada yaşıyormuşsunuz ve o villayı satıp onun üstüne avrupa standartlarında kredi çekerek iki erkek kardeş beraber almışlar. Bu mümkün evet. Ama bu durumda da evler tek başınıza sizin olmuyor işte iki kardeşin oluyor.

Herkes tepki gösterince daire bize ait dediniz hiç inanmadim.oyle olsa kıyameti koparirdiniz ve bunu belirtirdiniz.ev eşinizin ailesinin siz nasi oturuyorsaniz gorumcenizin de hakkı
Bu evi satın almak için önceki beraber oturduğumuz evi sattılar o evde kaynım ve eşime aitti ama yeni alınan ev sadece eşim ve bana ait, ve ev tapuda 1 ev olarak geçiyor yani apartman diyorum ama apartman diye geçmiyor aslında ev sıra evi ama içini üçe bölmüşler apartman gibi

Kardeşi almadı yeni evi, size saha fazla hesap verecek değilim malım mülküm hakkında sadece bir şey paylaştım soru sordum ev benim olmasa o şekil sormam soruyu akıl var mantık var

Kayın salak mı hakkını yakmış

Kardeşi almadı yeni evi, size saha fazla hesap verecek değilim malım mülküm hakkında sadece bir şey paylaştım soru sordum ev benim olmasa o şekil sormam soruyu akıl var mantık var
Tamam işte ben sana gayet güzel bir fikir verdim ev senin ya o yüzden akşam topla herkesi görümceyi istemediğini söyle hakkın var gelipte sana ait eve oturmasın bunları söyle tüm aileye tapu kimdeyse hak onundur akşam yaz ama ne karar alındığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…