Görümcem çocuklarını bana bırakıp gidiyor

baslarina bisey gelse vicdan azabi cekersiniz,10 gun az degil tek baslarina kalmalari tehlikeli olabilir..
sizin evinizde birbirlerini yerlerse dayilari yani esiniz aralarina girer hot der oturtur,bence dert etmeyin.zaten hafta ici okullari var bi aksam goruseceksiniz.

Yeğenleriniz ortada mi kalsın peki? Başka seçenek var da sizi seciyorsa, haklısınız. Başka seçenek olmadığından sizden istiyorsa haksizsiniz. Yarın, bir gün aynı şey sizin başınıza gelse ve bırakacak kimseniz olmasa ne yapardınız?

Babaları ve anneanneleri yokmuş

Iş için gidiliyormuş o zaman sizden başka kimse yok

Anneleri tembih etsin hamilesin be zaman ne olacağı belli olmaz uslu dursunlar

Kıyafetlerini vs bol getirsinler yıkanması gerekmesin eve gidince anneleri yıkar

Kendileri yer içer giyinirler sofrayı vs de kurup kaldırsınlar gerekirse akşam da eşin arada lahmacun vs söylesin dinlen sen

Bakamayacaginizi soyleyin kiz kuculke degilmks ayrica. Babasi yok mu evde? Ya da kv falan onlara gitsin idare etsinler. Hamile hamile onlarin kavgalarinj mi dinleyeceksiniz bir de. Acik acik soyleyin

17 yasindaki kizi kendi tarafiniza cekmeyi deneyin. Yengecim bak karnima kocaman, tekmeliyor elini koymak ister misin falan deyin. Artik son ay oturup kalmak cok zor hizli hareket edemiyorum, bana yardimci olurmusun, annen iyi ki sizi birakti bak bana arkadas oluyorsun falan deyip ilgilenmesini saglasaniz? Ne güzel bak annen kardesini önce sana sonra bize emanet etti, onu sevindir kardesinle iyi gecin mutlu olsun falan filan... Ise yaramaz mi? Görümceniz esiyle ayri olsun, babalarinda kalmamalarini gerektirmez ki. Allah korusun yatmaniz gerekir erken dogum yapsaniz ne olacak peki cocuklar? Benim görümcem gecen pazartesi kontrole gitti dr 3 hafta sonraya gün verdi, ertesi sabah suyu gelmis dogurdu.

2 çocuğa bakamam demişsin de 4.yü doğuyorsun maşallah. Avatarın altındaki çocuklarının adları sanırım. Eşinin yeğeni onlar, benim yengem beni evinde istemese çok gücüme giderdi. 17 yaşında koca kız şımarıp bir çocukla kavgaya giriyorsa sen de sertçe uyar, ikisini farklı odalara yolla, kendi çocuklarını nasıl idare ediyorsan.

Anlamadım, 10 gün duş falan almasınlar mı? Niye almıyorlarmış?

Duş neden almasınlar

Kocaman çocuklar alır kendileri duşunu

Kıyafeti çok getirsinler dedim kıyafetlerini yıkamaya uğraşmasın manasında

Yazarken anlam kaymış galiba
Heee, ben de sandım ki bol kıyafet getirsinler yıkanmasınlar, eve gidince yıkanırlar. (Pardon, uyanalı çok olmadı)

Cocuklarin yaşı büyükmüş bence bazen idare etmek gerekiyor zaten görümceniz iş için gidiyormuş birbirinize böyle zamanlarda yardimci olmaniz gerekir

Sanki gorumceniz tatile gidiyor da size keyfinden birakiyor gibi konusuyorsunuz. 17 ve 12 kucuk bi yas degil bakima muhtac degiller bu denli abartilacak ne var ki sanki. Ablanizin cocuklari olsa boyle yapar miydiniz merak ediyorum. Sonra basliklar hep belli kaynanam soyle gorumcem boyle. Gelinler hep masum hem magdur !

Bakamayacaginizi soyleyin kiz kuculke degilmks ayrica. Babasi yok mu evde? Ya da kv falan onlara gitsin idare etsinler. Hamile hamile onlarin kavgalarinj mi dinleyeceksiniz bir de. Acik acik soyleyin
Baba yokmuş ayriymis. Anneannede memlekette imiş.

Ben olaya farklı bir yönden bakacağım. Görümceniz eşinden ayrıymış.
Muhtemelen evlatlarının rızkı için çalışıyor.
Tek başına evlatları için didinen bir kadına destek olmak fena mı?
Çocuklar küçükte değilmiş. Emzikli bebe olsalar eyvallah diyeceğimde.
Ben olsam kabul ederdim. Kız size yardım eder. Oğlanda laftan anlamayacak yaşta değil. Söz dinler.

Nasıl denir ki bu?
yarın bir gün işiniz düşse sizinde çocuklarınız için görümcenize mesela. sonuçta keyfi değil değil mi gidişi?.
Ama sizde haklısınız ne diyim bilemedim Allah yardımcınız olsun

insanlik olmedi ya!
eger hamilleliginiz sıkintili olsaydi zaten teklif etmezdi.

Benim gorumcemin 3 kizi yurt disindan gelip 1 hafta kaliyorlar bende yillardir. Sizinkinin yasina yakinlar en kucugu 13 yasinda.
Hevesle mutfaga girip yemek yapiyorlar, kizimla oynuyorlar, temizlige destek oluyorlar. Kendi evlerinde yerlerinden kalkmiyorlarmis ama bize gelince hicbir zararlari yok faydalari var bana.
Eger derseniz ki sorumluluk almak istemiyorum o ayri tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…