Görümcem çocuklarını bana bırakıp gidiyor

Bakacak kimsesi yokmu.
Yoksa demekki zor durumda kaldı, önceden hep beraber oturup bazı kurallar koyun, ancak öyle kabul edebileceğini söyle canım

17 yasinda beni kucagina almis annem baksin kardesine yuz verme sana birakmasin annesi

Yarın birgün sizinde görümcenize işiniz düşebilir.. bilmiyorum iyi niyetle düşünmek lazım. Hem 17 yasindaki kız sana yardımcı olur

Annelerinin yokluggnda bakacak kimse yoksa birseyd emen hos olmaz. Ama var da sana birakiyorsa guzelce soyleyebilirsin. Malum agirlastim hamilelikten seninkilerde anlasamiyor surekli beni yorarlar su su kisiye birak de. Hatta evde kendileri bile kalabilirler. 17 yas gayet uygun. Arada bi ugrarsiniz yemege cagirirsiniz falan.

Valla benimde başıma gelse istemesem de bakmak zorunda kalırım. Öyle bakamam ben hamileyim demekle olmuyor böyle şeyler malesef. Kabul etmezsen vicdanen rahatsız olacan. Görümcenle aran iyiyse suçluluk duyacaksın. Hiç istemiyorsan herşeyi göze alıyorsan eşin konuşabilir görümcenle. O da olmuyorsa mecbur 10 gün sabredeceksin. Bir gün gelir sen muhtaç olursun o bakıverir senin çocuğuna. İyi düşün derim

Canım aslında seni çok üzmüyorlarsa sorun etme. Bu ileride pişman olacağın bir durum bile olabilir. 10 gün gelir geçer.

Biliyorum zor ama yazik anneye de uzuldum is icin gidyor sonucta. Eger seviyosaniz gorumcenizi belki bir gun bu gibi bir duruma dusebileceginizi dusunun ilgilenin derim. Kavga ederlerse arlarinda uyarmaktan cekinmeyin.

Şu yorumlara bakınca inanamadım. Kimse kimseye,kardes akraba kaynana görümce yardım etmesin bakmasın. Hatta aman bi bardak su vermesin. Ne kadar Bencil bir toplum olduk.Vicdansiz olduk. aman bana kimse dokunmasin diyen. Yardimlasmanin sevginin nasıl bişey olduğunu unutan.dayisinin evine bile kabul edilmeyip evinde kalsın denilecek kadar insani ilişkilerden yoksun insanlar olduk demek.yüz Verme sakin diyen bile olmuş. Yazık gerçekten. Insani duygularinizi sosyal paylaşım sitelerinde mi kaybettiniz sahte duygularinizla?

Kazık kadar 17 ve 12 yaşında olan ergenlere sen niye bakacakmışsınki çok ayıp etmiş görümce sende yüz verme vicdanla ne alaka hadi ufak olur kız 7 oğlan 2 bir hal yolu bulunur otur dersin oturtursunda bunlar kazık kadar olmuş terbiye yok edep yok onlarla niye kafanı şişirteceksinki ?

Son düzenleme:
Kavga etmelerini bahane et onlari ayirirken bebegime bisey olack diye korkuyorm de surekli yorgunum ilgilenemyrm de

Vay be...ben 17 yasimdayken hem okula gider hem evi siler supurur hemde kardeslerime bakardim...annem babam olmadigi zamanlarda...degil 17 12 yasinda baslamistim buna...
Yani bende vallah 12 yaşımda annem babam kardeşlerim çalısırdı okuldan sonra bütün evin işini ben yapardım yalanım cidden yok ama bunlar kudurmuş şımarıklıktan birbirini yetiyorlarmış yesinler ama lütfen kendi evlerinde yesinler yüz verme at başından bebek değiller

Kendi yegenlerinizi de yaramazlik yapinca basinizdan atiyor musunuz? Yoksa esin ailesine ozel mi?
Ben 17 yasini birakin 25 yasinda bile evde tek uyyamam bebeklikle ne alakasi var.

Kendi yeğenlerim yalvarsam kalmazlar gelin size bakam desem gülerler 17 yaşında 12 yaşında teyze ,hala bizi sen bebekmi sandın derler..6 hafta yalnız kaldılar üstelediğim halde kalın bende diye kalmadılar tabiki yetiştirme tarzı korkak şımardık yetişirse sonuç böyle baş belası olurlar ...17 yaşında ya 12! Ayıp ya milete eziyet bari yapmasalar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…