• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcem çok seviyeli

Bende görümceni gibiyim. Bana soru sorulmadan, laf atılmadan konuşmam hele de karşımdaki benden büyük biri ise. Çocukluktan gelen bir şey benimkisi. Mizacım böyle. Ama arkadailarımın yanında ya da kendime yakın hissetiğim kuzenlerimin yanında konuşkan davranırım. Yani kişisine göre değişiyor.
Bu durumdan bende rahatsızım ama değiştiremiyoum da işte.

evet ev işlerinde yardımcı olur hatta ben çalışıyorum ne yemek yapayım diye sordu acaba arkamda mı konuşuyor diye düşümdüm bir erkek arkadaşın var mı diye sordum oda var dedi ben zaten biliyordum eşim söylemişti laf açmak için sordum kendisine var dedi adı ne dedim söylemedi çok bozuldum buna nasıl davranılır bana biraz fesat gibi geldi. bende en iyisi konuşmayım diye düşündüm ..

Adını söylemedi diye neden fesat olsun ki?
Geçimsiz biri olsa var demez terslerdi.

Bence kendi kendini dolduruyorsun.
Mutfakta falan yardımcı olmaya çalıştığına göre
Sadece çekingen ve kendini yük gibi hissediyor brlli ki.

arkadaşlar benim bir görümcem var ünv . son sınıfta bize geldi 10 gün falan bizde kalacak sadece ben konuşunca konuşuyor ben konuşmayınca hiç konuşmuyor benle yani ben laf atarsam hiçbir seyini anlatmıyor ben anlatsın demiyorum ama bir insanın evine gidersen de konuşursun bende baktım konuşmuyor bende sustum ne yapsam ben konuşunca konuşuyor yoksa susuyor nasıl davranmalıyım bende o konuşunca mı konuşmalıyım sizce?
Benim görümcemi sana yollayayım
Dakikada abartmıyorum 500 kelime kullanabilir ve bu durum sabah kalktıgından gece yatana kadar devam eder
konusmaması daha ıyı bence
sacmasapan konusup herseye burnunu sokup her konuda bir fikri olacagına , meraklı olacagına konusmasın

Seviyesiz mi olsundu :KK53:
Benim öz kızkardeşim öyle. Ben konuşmazsam gık çıkmaz. Karakteri o.

Eşine de ki ya x nelerden hoşlanır bir şeyler yapalım çok mesafeli duruyor..

Benim görümcemle aramızda 6 yaş var. İlk tanıştığımızda üzerine atlayacak resmen sinirinden ben çok konuşmam diyordu çok konuştuğunu bildiğim bir çocuk :KK70: sonra nişanlanınca normalleşti elbette ama son bir aydır sürekli birlikte gezip tozuyoruz hem daha samimi dertlerini anlatıyor beraber gidip makyaj malzemesi alıp deli deli makyajla deniyoruz falan filan... Yaklaşmak için bir abla olarak adım atmak güzel olur.
Biz henüz nişanlıyız evlenince nasıl olacak bilmiyorum ama şimdilik ortak zaman geçirmek çok iyi geldi bize..

Hiçbir sırrını verme, doğal ol havadan sudan ordan burdan mevzu aç baktın olmuyor sus. Sadece sana özelse bu davranışı sende sus.

Konuşmayan görümceyi konusturma büyüsü var bende, çok etkili, muhabbet kuşunun pisliğini kızın valizine sür, çok konusan bir kadının da saç tellerini al ve yastığının altına koy. :KK53:

Kız boşver konuşmasın, bırak kendi haline yemeginı suyunu ver, arada dısarı cikar, alışverişe götür tamam. Hatta ögrenciymiş sevdigi bi hediye al postala sonra. Konuşmayan görümce bulmuşsun, kiymetini bil.

erkek arkadaşın var mı diye sordum oda var dedi ben zaten biliyordum eşim söylemişti laf açmak için sordum kendisine var dedi adı ne dedim söylemedi çok bozuldum ..
iyide bana da erkek arkadaşının adı ne diye sorsan bende cevap vermem size ne adını öğrenip ne yapacaksınız
valla laf arıyorsunuz gibi olmuş kız da haklı olarak susmayı tercih etmiş :kahve:

Yaslariniz nedir? Anladigim kadariyla görümceniz sizden kücük. 6 senede cözemedinizmi birbirinizi?
Banada pek rahatsiz etmek istemedigi icin konusmuyomus gibi geldi acikcasi. Konusmayan insan neden fesat olsun ki?
Tam aksine agzinizdan laf almak icin 40 takla atardi.

evet ev işlerinde yardımcı olur hatta ben çalışıyorum ne yemek yapayım diye sordu acaba arkamda mı konuşuyor diye düşümdüm bir erkek arkadaşın var mı diye sordum oda var dedi ben zaten biliyordum eşim söylemişti laf açmak için sordum kendisine var dedi adı ne dedim söylemedi çok bozuldum buna nasıl davranılır bana biraz fesat gibi geldi. bende en iyisi konuşmayım diye düşündüm ..

Yoo fesatlık falan değil hemen her şeyi neden kötüye çekersiniz anlamam. Oturup sizinle dedikodu yapmak istememiş. Bir de aranızda bir samimiyet falan yok ki özel hayatının her detayını anlatmak istememesi normal. Özel hayatını sormayın, samimi davranın, bir süre sonra açılır.

belki karekteri boyledir sadece sizinlemi böyle yoksa herkezle bu şekildemi sadece size yapılan özel bişeyse bi sıkıntı vardır tabi önce onu anlamak lazım.

Bebeğin olunca bulursunuz konu , zorlama şimdi ortak nokta olmayınca konuşacak bişey bulamıyor insan. Ben de tam tersine yengeme bişey sormasam tek kelime konuşmazdık , ne zamanki hamile kaldı tamamen yeğenim üzerinden muhabbet gelişti. Boşver yani konuşmuyoruz diye sıkma canını, kötü olmayın çok iyi olmasanız da olur ;)

evde otur otur insan ne konuşur ki şahsen ben de arkadaşım veya ortak bir şeyler paylaştığım birisi değilse konuşmam normalde çok konuşkan olmama rağmen.

Birlikte haftasonu dışarı çıkmayı ya da ne bileyim akşam kahve içmeyi falan teklif edin,aranızda samimiyet olursa bence sizinle de konuşur sorununuz yoksa karşılıklı.

Yoksa ben de hiç sohbet vs etmediğim birine erkek arkadaşımın adını bırak varlığını bile söylemezdim.

Ben de kv.yle pek konuşacak bir şey bulamam. O da diyordu konuşmuyorsun diye. Kendi haline bırakmak lazım insanları.

Benden 7 yaş büyük görümcemde böyleydi hatta sadece böyle olmayıp daha da ileri boyutluydu onun davranışları. En azından senin görümcen sana geliyor oturuyor vakit geçiriyorsunuz. Bizimki hep bahane buluyor gelmiyor hasta vs. Olmam dışında. Kv lere gittiğimde hoşgeldin demez,yüzüme bakmaz, düşman gibi davranır, iğneleyici laflar söylemeye çalışırdı. Başta anlamasamda jeton sonradan düştü. Şimdi bana davrandığının aynını bende ona davranıyorum. Konu bile açmıştım hatta. Sonuç mutluyum :) kıskançlıktan yapıyorlar sanırım. Tabi sizinkinin huyunu suyunu bilemem...

Kendinizi ablalariyla, arkadaslariyla kiyaslamayin. Bende yakinlarimla konusurum ama herkesle muhabbete girecegim anlamina gelmiyor. Bu o kisiye karsi olumsuz dusundugumden degil yapim oyle. Ablasi baska yenge baska.

Back
X