görümcem eşimle fotolarını sosyal paylaşım sitesine koymuş ne yapmaya calışıyor?

arksan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
106
0
66
Giresun
arkadaşlar daha önce görümcemle sorunlarımı yazmıştım sanırım bu sefer görümcem beni kıskandırmak içib bir sosyal paylaşım sitesine eşimle boy boy fotolarını koymuş oysa o mekanda ben görümcem eşim beraber bir sürü foto çekmiştik görümcemle ben çekilmiştik bol bol eşimle biz çekilmiştik sonra ben onların iksisini çekmiştim baktım ne ben ve eşimi ikimizi tek başıma koymammış sadece kendisini ve eşiminin berabe rçekildiğimiz fotoları koymuş bol bol diğer görümceler de yorum yapmışlar ikinizede çok seviyoruz falan diye benim de canım sıkıldı ne yapmaya calışıyor acaba bana bir akıl verin arkadaşlar nasıl davranmam lazım susayım hiç muhattap olmayayaım

Benimki de, benim ekledigim fotolardan sdc kardesininkileri begenip, altina civik civik yorumlar yaziyordu.
Bende her yorum yaptigi, begendigi fotoyu siliyordum.
En sonunda, hem o siteden, hemde msn den sildim kendisini.
Ama hala cirkefligini bulastiriyor uzerime.
Yok mu bunun bir caresi yaa..

umursama eğer sinir olduğunu anlarsa üzerine gider kötü olan sen olursun arkandan aaaaa abimi benden kıskanmış olur adın !

Kendim bire bir yasadigimdan dolayi, cokta iyi niyetli, masumane olduklarini dusunmuyorum.
Kimse kusura bakmasin.
Uzerine birde sonunda, bana sen kimsin dedikten sonra, hic bir guc onun iyi niyetli oldugunu savunamaz bana.
Ona karsi bir sey deme, cunku bu sefer, esinde seni haksiz gormeye basliyor.
Sil gitsin, gozun gormesin en azindan.

Koysun ne olacak abisi niye kıskanıyorsun ki tövbe est !
Artık cozutuyorsunuz bence,neden kıskanasın kardeş onlar nikah mı düşecek valla iyice abartıyorsunuz kıskançlığı.

Ben olsam o sinir etmeye çalıştığı fotoğrafların hepsine 'kocişimin tatlılığını, yakışıklılığını, çekiciliğini' yazardım cıvık cıvık.
Görümce de deli olurdu.

ne yapmanız gerektıgını sız cvplamısısnız umursamıcaksınız muhattap olmıcaksınız o kadar

sanırım yeni üyelik almışsınız eski konunuzu bulamadım

sizi niye kıskandırsın ki o kardeşi sizde eşisiniz ikinizin yeri farklı

bu kadar takılmayın daha çok mutsuz olursunuz yoksa

Bence hiçbir şey yapmaya çalışmıyor. Siz altında birşeyler arıyorsunuz.

Kızkardeşimin sevgilisini sevmem, dün ben de kardeşimin boy boy fotografını paylaştım üstelik sevgilisinin yorumu ilgimi bile cekmedi, sizce ben birşey mi yapmaya calısıyorum?

evet

onun artık sevgilisi var faceten bile silmen lazım

Bahsettiğiniz insanlar yakın arkadaş veya kuzen değil,iki kardeş.

İnanın kardeşiyle çektirdiği fotoğrafı facebook a eklerken sizin kıskanacağınız aklından bile geçmemiştir.

madem aynı mekanda sende vardın seninde resmini koyabilirmiş ama koymamış seni gıcık etmek için amacınada ulaşmış anlaşılan

Kaynanam yan gözle baktı kesin beni dövecek,eltim su içermisin dedi üstüme su atacak,görümcem eşimin fotolarını yayınlamış evliliğimi yıkmak istiyor yapmayın allah aşkına insanlar artık iyice şaşırmış Evlilik kaynana,elti,görümceden ibaret olmuş

Son düzenleme:
sen de kocanla olan resimleri koyyy

kocanın kardeşi seni sevmek zorunda değil sen de onu sevmek zorunda değilsin!!!

sadece saygı!!!

evet

onun artık sevgilisi var faceten bile silmen lazım

Hatta ben tayin isteyip sehri terketmeliyim, faceten onu silersem allah muhafaza kan davası falan cıkar

Kaynanam yan gözle baktı kesin beni dövecek,eltim su içermisin dedi üstüme su atacak,görümcem eşimin fotolarını yayınlamış evliliğimi yıkmak istiyor yapmayın allah aşkına

ahahahaha psikopat olduk iyice

erkek ailesinin evinde bi çöpü olmamasını unuttun hatırlatayım dedim

koyabilir tabiki, abisi o onun.
şimdi abisi evli diye yengesininde olduğu resmi koymak zorunda değilki

fotoğraf paylaşmaya çalışmış ve paylaşmış görümcen...
sende diğer fotoları paylaş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…